birde kendinizi tanıtırsanız seviniriz.
Printable View
birde kendinizi tanıtırsanız seviniriz.
hakısınız kusura bakmayın sanırım 308 lere orjınal bı urun yok galıba acıklamaların ıcın cok tesekkur ederım
http://forum.donanimhaber.com/m_37021888/tm.htm boyle bı sıstem arayıyorum ama dıyelımkı bulduk ekranı koymak ıcın govdeyı kestırmekmı gerekır yada bu ekranın takılabılme ihtimali varmı dıyım
bu ürünü bağlatmak için komple göğüsü değiştirmeniz gerekiyor.Alıntı:
umutozerkoca Nickli Üyeden Alıntı
ve bu işlem çok pahalıdır. en aşağı 6.000- 8.000 i gözden çıkartmanız gerekiyor.
Arkadaslar aracın orjinalliğini bozmadan içine navigasyon aleti almak istiyorum ama sonradan takılanlar hoşuma gitmiyor, sanki emanet gibi :D o yüzden orjinal parçalara bakarken sahibinden.com' da 2500TL'lik ??? orjinal wipcom marka gördüm ama o kadar para vermek gerçekten gereksiz geldi ve bir de Cyclone marka bir navigasyon aleti buldum... ama çin malıdır büyük ihtimal.. Sizce alınabilir mi? Fiyatı da yazmıyor o yüzden fiyatı konusunda birşey söyleyemeyeceğim, sizce nasıl?
http://otoalarm.com/tr/navigasyon-dv...dvd-navigasyon
Cyclone için sanırım 1.500 dolar gibi bir fiyatı olacak.
Sonradan takılan derken sadece NAvigasyon aletindemi bahsediyorsunuz. Genelde cama tutturulan.
Yoksa double din demi?
hehehe ;D gülüyorum arkadaslar, satıcıyı aradım ve daha gelmediğini 1.5-2 ay içerisinde geleceğini söyledi.. Çin malıymış arkadaslar ayrıca ve fiyatı da yaklaşık 2000-2300 TL arasında olacakmış bilginize... İstanbul'daki arkadaslar için söylüyorum, yeri İSTOÇtaymış... ;)
Valla Mehmet Ali Bey, piranha markası markı herhalde cama tutturulanlardan.. Ben cama yapışan navigasyonları sevmiyorum, ne kadar cep telefonundan idare de etsem, original peugeot navigasyonu arıyorum ama ne yazıkki yok >:(Alıntı:
MaLi Nickli Üyeden Alıntı
bende pek sevmiyorum ama ihtiyaç olunca kullanıyoruz.
ben Next in aldım.
baya güzel cihaz. yakında yeni modelleri çıkacak.
teknik destek çok iyi.
2013 e kadar harita güncellemesi ücretsiz.
taylan oncelıkle gecmis olsun diyorum..
bu konuyla ilgili baya araştırma yapmıştım. ben bu işi yapacak olursam eger orjınale en uygun pioneer modelı
var onu uygulayacagım resmi soyle..
http://img405.imageshack.us/img405/3...neerfor308.jpg
avıc-f900bt veya avic-f700bt .. fotodan araca nasıl mukemmel oturdugu gozukuyor zaten.
gercek kalite...
ayrıca direksiyon kontrolu ıcın aparatıda var.
avic-f900bt tr fiyatı 2000tl
avci-f700 ise biraz daha ucuz .
eger amerikada arkadasın var ise avic-f900bt yi 900 tl alabilirsin.
bence pioneer .baskasını pek tavsiye etmem.hele cin malını hıc dusunme derim.
teşekkürler kardesim..
Ama sahibinden comda dediğim 2500 TL daha ucuz :)
http://www.sahibinden.com/peugeot_30...QQdisplayitem?
Bi göz at istersen gold
Evet daha önce bu double din konu olmuştu. Bende pioneer dan yanayım hatta çin malları aracın beynine zarar vermek kadar ileriye gidebiliyor. Tabi pioneer , sony , jvc gibi markaların dezavantajı da hem pahalı olmaları hemde çin malları kadar özellikli olmamalarıdır. Örneğin TV özelliği.
Sahibinden.com daki ilan da bulunan orjinal navigasyon 2500TL ye bence çok uygun fakat sadece bu sistemi almakla bitmiyor. Torpidonun da değişmesi gerekiyor. Yani masraf 4000-5000TL gibi bir rakama çıkıyor.
sanki bu bizimkilere olmaz gibime geliyor.Alıntı:
Taylan Aygen Nickli Üyeden Alıntı
bizde teyip kenarları düz değil.
bu kare.
şimdi birşey daha fark ettim.
bu kullanıcıdan biri RT4 sipariş etmiş. ama üründe sıkıntı çıkınca iptal etmişler.
safirkan : Ürün arızalı çıktığı için kargoya verilmemiştir. Parası iade edildi.
atilimbilg : iyi güvenilir alıcı üründe son anda yazılım sorunu oluşunca satışı iptal ettik
bunun aynı ürün olma ihtimalide var bence.
uzak durulup Pionner gibi markalara yönelmek daha mantıklı.
bence en ucuz yöntem gidip bir 308 CC almak o zaman ;D ;D ;D ;D
ilanı inceledim.bu bizimkilere olurda bızım on ust kokpıtın ve torpıdonun tamamen degısmesı lazım. fiyatlarda abdullahın dedıgı gibi pahalı ise hıc yapılacak bi iş degıl . en guzelı pioneer....
bu çözümü beğendim ;DAlıntı:
Taylan Aygen Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba Arkadaşlar bana navigasyon aradığınız 308 kasasına ait fotoğrafları gönderebilirmisiniz. Sanırım uygun bir cihaz temin edebilirim.
Mail adresim: d_gke@hotmail.com
bi yarım saate kadar mail atıyorum size.
MaLi bir gelişme var mı? haberdar et bizi. Hatta önerilen cihazın fotoğrafı ve özelliklerini içeren bir bilgi olursa çok iyi olur.Alıntı:
MaLi Nickli Üyeden Alıntı