hehe ;DAlıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
hehe ;DAlıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Yurdaer abi aynı kafadanız daha doğrusu buradaki çoğu kişi aynı kafadan ;D e46 M3 benimde hayallerimdeki araç. Benim öyle fazla büyük hayalim yok hep böyle ulaşılabilir şeyleri istiyorum ki gaza gelip çabucak ulaşayım ;D
Haklısın pek çoğu replika şeklinde ama Sur yapı daki orjinal araç... zaten adamların BMW parkı aşağıdaki araçlardan oluşmaktaAlıntı:
Yurdaer Elay Nickli Üyeden Alıntı
Orjinal üretim M3 CSL
Yeni kasa M3
Yeni kasa 730 Ld
Yeni kasa 530 i
X1
X3
İki adet X5
İki adet X6
Hay maşaallah... BMW galerisi kurmuşlar resmen ;D
FP hızla büyüyor
195 üyeye ulaşmışız.
200. üyeye nasıl bir hediye düşünüyorsunuz sayın adminler?
Ne oldu abi tekrar mı üye olacaksın :D ;DAlıntı:
FORZA BJK Nickli Üyeden Alıntı
:D :D :DAlıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Bugün bulgaristandan bir yakınım aradı.
sohbet ediyoruz.
demese mi burda 308'lerin hepsinde senin tampondan var. (arka tamponu kastediyor.) :)
normal tampon yok gibi.
fiyat'da 19800 leva.
siz düşünün artık. :-\
bu arada motordan hiç bahsetmemişim.
motorlar haliyle aynı arkadaşlar. ;)
Herkese güzel bir hafta sonu dilerim. denizi ve yelkenli gemileir seven ve İstanbul'da bulunanlar hafta sonu Karaköy rıhtımında olacak dev yelkenli gemileri saat10-18 arasında ziyart edebilirler.
Okan Bulgaristan da araçlar gerçekten çok ucuz.Peugeot tabiki satılıyor premium pack donanım olması doğal.Genel olarak Almanya dan gelen 5 seneyi geçmiş audi mercedes bmw vw tarzı araçlar bulunuyor.Bu araçlar Almanya sıfır fiyatına göre %70 değer kaybetmiş olarak alınıyor.Lada larda hala az değil özellikle küçük şehirlerde ve köylerde.
Çok lüks araçlarda mevcut.Bizim tanıdığımızın şehrine gitmiştik ufak bir şehir ancak genelde ticaret ile uğraşıyorlar.Bizi ağırlamışlardı 645 cls a8 q7 dahil birçok aracları vardı baya zenginler.
Q5 daha Türkiye de yok iken bizim yazlığa o araçla gelmişlerdi orada incelemiştim.Benden 2 yaş büyük oğlunda Gallardo 3 yaş küçük olanda da f430 var. :D
Çok eskiye dayanan Bulgar aile dostumuz var onlarda arada gelirler tatile falan gideriz arabalarla araba hastasıdır babam gibi yeni araba almışsa anahtarı uzatır al gez derlerdi güvenirlerdi tabi küçüktüm o zaman.smart cabriosunu alıp İstanbul turuna çıkmıştım çok zevkliydi.En son geldiklerinde x6 ya lastik aramıştık zor bulduk Maslak ta o da.
Bu arada 308 cupe kaza yapmış çıkmacıda hasarlı parçayı alıp satışa sunmuş kime satacaksa. :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eyword=peugeot 308
yalnız ipe asılmış gibi dizi dizi duran çamurlukların görüntüsü bayağı ürkütücü.Alıntı:
Bu arada 308 cupe kaza yapmış çıkmacıda hasarlı parçayı alıp satışa sunmuş kime satacaksa. Cheesy
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eyword=peugeot 308
sanki "teksas katliamı" filminin araba versiyonu gibi ;D mübarek çıkmacı değil mezbaha sanki...
Eşim çifte vatandaş-1989 da Bulgaristan'dan gelen Türklerden önümüzdeki yıl içinde Bulgaristan'a gidip şık bir araç almak istiyoruz eşim için. yb.plaka olacak sadece belli aralıklarla yurtdışına çıkarması gerekli oda kolay Bulgaristan burada yaklaşık 3 saat. ;)
Reis abi bende çifte vatandaşım ancak o işi biraz daha detaylı araştır düşündüğün gibi değil.Bunu yapmak isteyen çok kişi var.Araç 6 ay burada ise en az 6 ay orada durmalı.Yoksa bizde getirmeyi düşündük.
Erol abim var aile dostumuz kendisinde Bulgar plaka ml270 cdi var iş için her hafta Romanya ve Bulgaristan a gider o bile problem yaşıyor.6 ay kullanıp satacaksan düşünülebilir sanırım.60 bin euro civarıydı q7 3.0 tdi almışlardı fiyatlar ciddi şekilde Türkiye ye göre ucuz.
O aracın buradaki değeri opsiyonsuz 120 bin civarı. :)Ben orda yaşasam ikinci el veya sıfır porsche cayman almayı çok isterdim. :Dİleride araba getirebiliriz belki kanunlar değişirse ama sanmıyorum.
Çifte vatandaşlar maalesef yabancı satışlarından da faydalanamıyor. Bu süreç biraz sıkıntılı olmalı.
Az önce ilginç bir duurm odlu. Uzun zamandır forumdonanım'daki ///PEUGEOT 308/// bölümüne göz atmıyordum. öylesine bir baktım. son birkaç sayfada 308 hakkında bir sürü soru sorulmuş. Bende 308 hakkında sorularınızın yanıtlarını ve çok daha fazlasını bu topicte kurulan arkadaşlıklar sayesinde oluşturulan www.forumpeugeot.com sitesinde bulabilirsiniz, diye yazdım. az önce mesaj geldi bu yazmı silmişler. Demek ki forumumuz adamları rahatsız etmiş nedense?? ;)
DH'deki imzamıza link koysak nasıl olur diye düşünüyorum da... Sanırım o da engellenir :-\
Ek: Az önce malum sitedeki imzamı bizim sayfaya link olacak şekilde değiştirdim. Du bakali n'olacak ;D
Meyve veren ağaç taşlanır ;)
sadece DH değil peugeot ile uzaktan yakından alakalı tüm forumları bizim forum sayfamız rahatsız ediyor. Çünkü mutlaka onların yöneticileri de forumumuza girip birbirimize bağlılığımızı görünce hayrete düşüyorlardır. Zaten forumumuza üye olan çoğu arkadaşlarımız forumdaki arkadaşlığı beğendikleri için üye olduklarını söylemişlerdi ;) Birlikte hep daha iyiye doğru emin adımlarla yürüyoruz.. Durmak Yok Yola Devam ;D
Alkış smileyi ;DAlıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı