Seni fabrikaya test pilotu olarak almaları lazım Yasin abicim çok iyi değerler yakalamışsın :havali
Printable View
Seni fabrikaya test pilotu olarak almaları lazım Yasin abicim çok iyi değerler yakalamışsın :havali
hocam hayırlı olsun kazasız belasız bin... bence müthiş değerler ben 308 imi ortalamada 4.6 nın altına düşüremedim hiç km 5000 hala düşer diyebekliyorum :D
Yeni şirket aracınız hayırlı olsun . 301 de ki başarılı motor yadsınamaz ama gerçekten sizin kullanışınız da bu Aslan'a yardımcı olmuş . Kazasız belasız işlerinizi halletmeniz dileğiyle :nazar
Teşekkürler Yasin, şu ana Malatyadayım memlekete yarın geçicem şu ana kadar klima açık ortalama yakıt 4,7 fotolar Elazığa varınca...
:gül4:
Sağol Emrecim. Teklif gelirse düşünürüm :f1
Teşekkürler. 308 için normal değerler çok daha fazla düşer diye beklemeyin :D Ama uzun yolda ekonomik sürüşler 4.0 civarı görebilirsiniz ;)
İyi dilekler için teşekkürler Serhat. Farklı sürüş metodları kullandım :)
4.7 yüksek Mücahit hocam, biraz daha ekonomik sür :D Bekliyoruz...
Yasin aslanla 90 km de gidilmiyor :)
hayırlı olsun.
Bildiğin bedava gitmişiniz (:
3,9 lt yi de araç utandığı için yakmıştır utanmasa da onu yakmayacak gibi :))
Birde o yolculuk esnasında kaç kişi vardı araçta ?
3,5 ve 3,7 ortalamalarımı unutmayalım :) Bence o yolculuğumun ortalaması 3,7 ;)
http://r1306.hizliresim.com/1b/v/pmuxg.jpg
Bu arada yolculuk esnasında tek kişiydim ve araçta çok yük yoktu.
BİLGİLENDİRME:
2 aracımızın da tavanında küçük noktacıklar halinde sarı lekeler çıkmaya başladı. Servise götürdüm, fotoğraflarını çektiler, merkeze gönderdiler. Tavan döşemesi değişim kararı çıktı. Dün diğer aracın değişimi güzel bir işçilikle tamamlandı, bugünde benim aracın tavan döşemesini değiştiriyorlar.
İncelediğim bir başka 301'de de başlangıcı vardı, 301 sahipleri de mutlaka tavanına bir göz atsın ;)
Akşam ilk işim bakmak olacak :)
Ben kontrol ettim benimkinde leke yok. Acaba Active ile Allure'nin tavan döşemeleri farklımı :anlamadim
Allure'lerde arka yolcu için aydınlatma var ancak döşeme konusu aynı malzememi acaba kararsızım. Servise uğrayabilirsem bir bakacağım. Teşekkürler bu önemli bilgi için.
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
Evet arkadaşlar bir ilginç denemeyle daha karşınızdayım :)
Bilindiği üzere Peugeot 301 ekonomi odaklı az yakan bir otomobil. Daha önce 3,5 Lt ortalamayı yakaladığımı sizlerle paylaşmıştım. Acaba en düşük ortalama kaç yaparım düşüncesiyle bir rekor denemesi gerçekleştirdim.
Güzergah : 30 Km - Şehir Dışı
Ortalama Hız : 60 Km/Saat
Yolcu Sayısı : Tek
Yük Durumu : Boş Araç
Hava Sıcaklığı : 30 Derece
Kullanım Tekniği : Bana Özel :keyifli
Sonuç;
http://i1257.photobucket.com/albums/...n/IMG_1742.jpg
Yorum sizin :)
Saldınız yokuş aşağı 30km :):) sonraaaaa 1.7 tabi ya! Şaka bir yana Yasin hocam güzel değer. Motor rolantide 0,8 yakıyor görünüyor zaten. Maşallah! Keyifle binin. :nazar
Maşallah Yasin Bey bence rekorları alt üst etme yolundasınız , pejo yetkilileri bunu görmezden gelmemeli bence:nazar:i-ih1:
hemso deger güzel ama, gel itiraf et :))) Gözne'den mi...Sogucak'dan mi ;)