Ynt: "Rock'N Rolla" ( Modifiye Kardeşliği )
Yasin 406 ları çok severim belki yazılara denk gelmişsindir. Ama ben genel beğenini aksine aracı pek beğenmedim. Jantlarda dahil. Jantlar O.Z. Racing çok kollu olsaydı çok fena olabilirdi. Araçta kapu uzatma yok ama Aracın önü daha sonradan D9 ksaya çevrilmiş (Kaput+farlar+Tampon+Sisler)
Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Yasin 406 ları çok severim belki yazılara denk gelmişsindir. Ama ben genel beğenini aksine aracı pek beğenmedim. Jantlarda dahil. Jantlar O.Z. Racing çok kollu olsaydı çok fena olabilirdi. Araçta kapu uzatma yok ama Aracın önü daha sonradan D9 ksaya çevrilmiş (Kaput+farlar+Tampon+Sisler)
Ömer 406 yı çok sevdiğini iyi bilirim bir o kadar fazla modifiyeyi sevmediğinide iyi bilirim :D ;)
Evet O.Z da çok yakışabilirdi ama bunun ofseti çok güzel :iyi
Banada kaput uzatma yok gibi geldi, dediğin gibi aracın önüne o kadar değişiklik uyguladıysa bir kez daha takdir ettim :havali
2 Aslana da kocaman :nazar 406 nın Jantları ofsetli olmasa daha da yakışıklı olabilirmiş. Zevk meselesi. Renklere kocaman :nazar :nazar :nazar
Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ömer 406 yı çok sevdiğini iyi bilirim bir o kadar fazla modifiyeyi sevmediğinide iyi bilirim :D ;)
Evet O.Z da çok yakışabilirdi ama bunun ofseti çok güzel :iyi
Banada kaput uzatma yok gibi geldi, dediğin gibi aracın önüne o kadar değişiklik uyguladıysa bir kez daha takdir ettim :havali
Orjinal iyidir Yasinim :) 406'm olursa bir 18" O.Z. Racing Supertursimo GT birde Yay kafi gelir :)
Alıntı:
İlkay Nickli Üyeden Alıntı
2 Aslana da kocaman :nazar 406 nın Jantları ofsetli olmasa daha da yakışıklı olabilirmiş. Zevk meselesi. Renklere kocaman :nazar :nazar :nazar
Çok sağol İlkay hocam, Hepimizin aslanına :nazar
Alıntı:
Orjinal iyidir Yasinim :) 406'm olursa bir 18" O.Z. Racing Supertursimo GT birde Yay kafi gelir :)
Vayyy, Ömer senden 18" jant ve yay kombinasyonu duymak bile şaşırtıcı :D
[/quote]
yasinim ömer licancaburlara çok ta uzak degil hani:)
406 ne kadar güzel olsada ne kadar sevsemde kalbimdeki RockN aşkı bambaşka :ask :ask :ask :kalp :kalp :kalp
Alıntı:
[/quote]
406'ya yay çok yakışıyor sanırım Sedan oluşundan... 308e ise hiç yakıştırmıyorum.
18 jant Montebello için çok yakın :) Ama kesinlikle yaysız :alkis
yere yakın 308 , super bır goruntu verıyor. bu benım fıkrım arkadaşlar..
ama sadece yay kullanılan 308 bence hoş olmaz ...ama niye?
arkadaşlar 308 ımızın orjınal yaylarını cıkarıp orjınal amortisör uzerıne mesela h&r yay takalım. ıste burda araca ezıyet başlıyor. cunkı bu yaylar benım orjınal amortisorlerıme gore degıl. dolayısıyla hem amortisorlerı bozuyoruz hemde şasının baglantı noktalarını zorlayıp deforme olmasına sebeb oluyoruz. buda istenmeyen sonuclar dogurabılır.. en guzelı suspansıyon kıtı olarak tanımlanan araca uygun olan testlerı yapılmıs yay amortısor bırlıkte almak.. yay duşunen arkadaşların bilgisıne. profesyonel yaklasım boyle olmalı..bence.. :iyi :iyi
Alıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
yere yakın 308 , super bır goruntu verıyor. bu benım fıkrım arkadaşlar..
ama sadece yay kullanılan 308 bence hoş olmaz ...ama niye?
arkadaşlar 308 ımızın orjınal yaylarını cıkarıp orjınal amortisör uzerıne mesela h&r yay takalım. ıste burda araca ezıyet başlıyor. cunkı bu yaylar benım orjınal amortisorlerıme gore degıl. dolayısıyla hem amortisorlerı bozuyoruz hemde şasının baglantı noktalarını zorlayıp deforme olmasına sebeb oluyoruz. buda istenmeyen sonuclar dogurabılır.. en guzelı suspansıyon kıtı olarak tanımlanan araca uygun olan testlerı yapılmıs yay amortısor bırlıkte almak.. yay duşunen arkadaşların bilgisıne. profesyonel yaklasım boyle olmalı..bence.. :iyi :iyi
Doğru tesbit ..
Mücahit abim ileride imkan bulur isem Pnömatik sistem istiyorum zaten ben :D
bilstein kit onerırım ömer olmadı koni .. :iyi :iyi
Süper görüntü ama flamanda lazım oluyor
Telefondan yazdığım için sözlük devreye girmiş flansh yazdım flaman diye duzeltmiş:) yoksa pek yanlış yazmam :gul5
Alıntı:
Esat Nickli Üyeden Alıntı
Telefondan yazdığım için sözlük devreye girmiş flansh yazdım flaman diye duzeltmiş:) yoksa pek yanlış yazmam :gul5
Esat güzel "türçe" mizi en iyi kullanan üyemizdir :gul6
Husman abi duyarlılığın için sahil:):):)
Güzel türçemizden bi örnek sahil=sağol :gul5 :gul5 :gul5
esat yine döktürmüşün.. :gul5 :gul5
iphone sözlük sayesinde bu hallerdeyim ben sagol yazıyorum oda düzeltip sahil yapıyor galiba yeni bi telefon gerkicek bana :)