Ynt: Powerbox hakkında...
arkadşalar bugün chip içinde konuştum 308'e 900liraya mal oluyo...150 hp üstü güç kesin alırsın dedi dyno sokup göstericem dedimm chip ve manifoldan kocaman bi boru çekiyo katalizore 150 hp güç alırsın arajın hiçbir orjinalliği bozulmuyo gerçekten beğenmessen getir çıkar ben boruyu geri alırım istedğin zaman dedi düşünen arkadaşlar msj atsın maslakta bu yer..
İsterseniz bende araciniza hicbir degisiklik yapmadan dynoda 150 hp gosterebilirim ;) bu islerde cok cakallik donuyor her soyleyene inanmayin ayrica Maslakta kimle gorustunuz bilmek isterim.Manifolttan kata kadar boru cekmek pek bisey kazandirmaz katı iptal edip komple 60 lık boru ve headers yapilirsa bi anlami olur ;)
Alıntı:
hakan308 Nickli Üyeden Alıntı
İsterseniz bende araciniza hicbir degisiklik yapmadan dynoda 150 hp gosterebilirim ;) bu islerde cok cakallik donuyor her soyleyene inanmayin ayrica Maslakta kimle gorustunuz bilmek isterim.Manifolttan kata kadar boru cekmek pek bisey kazandirmaz katı iptal edip komple 60 lık boru ve headers yapilirsa bi anlami olur ;)
:iyi
Onlarca kez dile getirdim ama hala aynı konuları konuşuyoruz, yazdıklarımız okunmuyor sanırım...
308 HDI 150 HP ye çıkaramazsınız bir boru bir chip ile...
Hakanın dediği işlemleri yapar chipte bütün limitleri zorlarsanız belkii ama bir kaç ay sonra da motoru kucağınıza alırsınız orjinallik hiç bozulmadan...
Ynt: Peugeot performans yazılımı
arkadaşlar bende yazılımı maslakta yaptırdım yakın zamanda aracım 110hp fakat org 119 hp çıktı yazılım sonrası tam dyno verileri 146hp ve 317 nm aldık gerçekten çok farkedilir bi güç farkı bunla artık scriccolar kovalanır heralde :) emniyetli sürüşler herkese
Alıntı:
yesilgoslu Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bende yazılımı maslakta yaptırdım yakın zamanda aracım 110hp fakat org 119 hp çıktı yazılım sonrası tam dyno verileri 146hp ve 317 nm aldık gerçekten çok farkedilir bi güç farkı bunla artık scriccolar kovalanır heralde :) emniyetli sürüşler herkese
sakıncası yoksa yaptırdığınız yeri ve fiyatı paylaşır mısınız?
Alıntı:
yesilgoslu Nickli Üyeden Alıntı
Selam Mahmut,
Öncelikle yazılımın hayırlı uğurlu olsun, hissedilir bir güç artışı mutlaka olmuştur aslanda fakat 146Hp bana biraz şişirme geldi..Stage kaç yazılım yüklendi? Rica etsem dyno çıktısını paylaşırmısın bizimle? Yazan değeri değilde grafiği merak ediyorum, bir dönem bu işi yaptım, yorumlayabilirim ;)
walla stage kaç olduğunu bilmiyorum maslak pasaoglu tuningte yaptım..yazılım öncesi sonrası değerlere bakıyorum öncesi araç zaten 119hp çekmiş dyno da sonrasındada yazdığm değerleri gösteriyo evimde scanner yok ama şöyle tarif edicem sana biraz komik olcak ama:) yazlm öncesi 3 çizgidede baya tepecikler varken yazılım sonrası 3 çizginin tepecikleri düz çizgilere dönüşmüş..performance ciddi derecede farkedilir gerçekten..keşke imkan olsa atsamda incelesen bi ara
:D
Bu şekilde birşey anlamam mümkün değil tabiki :) Fırsatını bulursan paylaşırsın bir ara ;)
Aslan daha da güçlendi, dikkatli kullanalım :tehlikeli
acikcasi bana da biraz sisirme gibi geldi# 110hp lik aslanin ilk olcumde 119 cikmasi ardindan uygulanan chip tuning le 146 ya cikmasi, ilginc bence. Bana gore uyguladiklari stage 2 veya 3 ki buda biraz riskli motoru cabuk yoracak cinsten bir uygulama. Merak ettim, duman atma motor sesinde degisiklik vs gibi durumlar sozkonusu mu chip tuning sonrasi ??
öle çok beter bi duman yok ama yüklendiin zaman siyah bu duman sallıyo tabi...walla arkadaşlar stage 2 3 ler hakkında bilgim yok bu arada zaten 4 ve 5. viteste gazı kesiyo araba kendliğinden onun içinden gidicem bi pasaoglu servise..motor sesindede herhangi bi değişme yok tabiki ama performans artışı çok iyi umarım dedğiniz gibi motoru çok hırpalıcak bi yazılım değildir..
Ankarada bu işi düzgün yapabilen birileri varmı bildiğiniz? Ayrıca garanti durumu nedir garantiden çıkıyor mu ?
Alıntı:
Seramana Nickli Üyeden Alıntı
Ankarada bu işi düzgün yapabilen birileri varmı bildiğiniz? Ayrıca garanti durumu nedir garantiden çıkıyor mu ?
Garanti durumu sakat abi aracın direk yazılımına müdahale ettiriyorsun dışardan anlarlarsa kesin iptal ederler bence.
Anlayan servisi görmedim daha...
Ayrıca yazılım dediğiniz bir kaç KB'lık bir dosya, servisten önce silip orjinal yazılımı tekrar yüklemeniz mümkün.
308 vti tork ve hp artirmak (chip)
Öncelikle herkese selamlar . baya bir süredir giremiyorum foruma . Benim sorum 308 VTI ' lara chip takılıyormu .. Benim istediğim aslanımın gaza bastığımda şahlanmasını istiyorum . 160 tork çok az kalıyor haliyle .. Chip taktırarak tork sorununu çözebilirmiyim Sizce .. ?