Ynt: Peugeot 308 DVD NAVİGASYON ile alakalı...
Bence daha önce de yazdığım gibi bu tip çalışmalarda ya orjinal onaylı ekipman kullanmalı ya da profesyonel olarak bu sistemleri takan firmalar ile konuşmalı. Biliyorsunuz bizim araçlarda elektronik sistemle nazlı oluyor. Bir 308 VTi ye bu tip bir sistem kuruldu. Mükemmel çalıştı ama yapan firma profesyonel bir firmaydı.
Alıntı:
MaLi Nickli Üyeden Alıntı
bi yarım saate kadar mail atıyorum size.
Merhaba,
Mailiniz ulaşmadı. Sattığım cihazlar araçların serilerine göre özel olarak üretiliyor. Yani uyumluluk, araca zarar verme gibi bir endişeniz olmasın. Bu cihazlardan onlarca sattım ve müşterilerim oldukça memnunlar.
Bilginize...
Alıntı:
duzman Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Merhaba,
Mailiniz ulaşmadı. Sattığım cihazlar araçların serilerine göre özel olarak üretiliyor. Yani uyumluluk, araca zarar verme gibi bir endişeniz olmasın. Bu cihazlardan onlarca sattım ve müşterilerim oldukça memnunlar.
Bilginize...
Merhaba,
ürününüzün resmini bu başlık altına koyup özelliklerini tanıtabilir misiniz? İlla mail atmamıza gerek yok burada paylaşılabilir hem herkes görmüş olur diye düşünüyorum. Resim,özellik ve fiyat bilgilerini paylaşırsanız sevinirim.
Benim 308 e Cenmax merkez binada ön ve arka park sensörlerini taktırırken ; Cenmax'ın piyasada satılan araçların kokpitine tam olarka uyumlu NAVİGASYON DVD MULTIMEDIA sistemleri konusunda çalıştığını söylemiştim.hatta adamların demo olarak kullandıkları - ürettikleri Corolla üzerindeki kitin resmini de vermiştim link aşağıda
http://www.forumpeugeot.com/index.php?topic=99.0
Belki üretime geçmişlerdir. Cenmax Yenibosna merkez binadan yanıt verebilirler.
Alıntı:
duzman Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Merhaba,
Bilginize...
tekrar gönderiyorum.
This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed.
d_gke@hotmail.com
Final-Recipient: rfc822;d_gke@hotmail.com
Action: failed
Status: 5.2.2
Diagnostic-Code: smtp;552 5.2.2 This message is larger than the current system limit or the recipient's mailbox is full. Create a shorter message body or remove attachments and try sending it again.
Alıntı:
This is an automatically generated Delivery Status Notification.
Delivery to the following recipients failed.
d_gke@hotmail.com
Final-Recipient: rfc822;d_gke@hotmail.com
Action: failed
Status: 5.2.2
Diagnostic-Code: smtp;552 5.2.2 This message is larger than the current system limit or the recipient's mailbox is full. Create a shorter message body or remove attachments and try sending it again.
mali bide com.tr olarak gönder o zaman gidecek büyük ihtimalle.
Teşekkürler, fotoğrafları mühendislerimize gönderdim. gelen yanıta göre uygun cihazın bilgilerini ve fiyatını bu başlık altında paylaşacağım.
Saygılarımla...
sahibinden de satılan ürünle ilgili sizce kokpiti kesmek çözüm olabilir mi?
Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
sahibinden de satılan ürünle ilgili sizce kokpiti kesmek çözüm olabilir mi?
pek cazip bir çözüm gibi gelmedi bana :-\
arkadaslar işte bizim arabaların azizliği, hiç birşey uymuyor, araca göre hiçbir şey yapılamıyor, ayrıca getirtmek için de deli gibi para harcanıyor!!! sonuç bu..
Taylan bu kadar kızmaya gerek yok :)
308 için doğru dürüst aksesuar vs üretilmiyor henüz, doğal olarak navigasyon falan beklemek hayal olur şimdilik :-\
Alıntı:
Valla ömer kardesim napiim delirecem ya, vw, toyota, skoda gibi arabalarda bile orijinal nav yapıyorlar, bizim arabaların nesi eksik, fazlası bile var.. Anlamıyorum bu peugeot Türkiye'nin tutumunu, insanlara araba satmak istemiyorlar sanki.. >:(
İyi ama birazda distribütör tarafından bakmak lazım. Adamlar getirdiğinde ellerinde kalıyor maalesef. MEsela ben en dolusunu almak isterdim ama bütçem hiç yetmedi PRmeium bile alamadım. Mesela Sen neden PRemium veya Premium PAck istemedin de Comfort aldın.
Alıntı:
taylan ortadaki kolçak hala sağlam değil mi;D
Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
taylan ortadaki kolçak hala sağlam değil mi ;D
valla Taylan Abiden o kolçak kırma dersini almam lazım bir ara. Yoksa ben tampon felan parçalıyorum yani ;D çok masraflı oluyor böyle ;D
Alıntı:
İyi ama birazda distribütör tarafından bakmak lazım. Adamlar getirdiğinde ellerinde kalıyor maalesef. MEsela ben en dolusunu almak isterdim ama bütçem hiç yetmedi PRmeium bile alamadım. Mesela Sen neden PRemium veya Premium PAck istemedin de Comfort aldın.
Ben arabayı ilk çıktığı zamanlarda aldım o zaman premium donanımlısı vardı ama tandık vasıtasıyla aldığım araba cok uyguna geldi ömer kardes, o yüzden aldım. Hatta şimdi ağustos gelsin, değiştirmeyi düşünüyorum aracımı..
Abdullah kardeş ve Hocam, kolçağı makkapla deldim vidayla sabitledim gibi ama hala oynar başlıklı ;D
Alıntı:
Taylan Aygen Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Ben arabayı ilk çıktığı zamanlarda aldım o zaman premium donanımlısı vardı ama tandık vasıtasıyla aldığım araba cok uyguna geldi ömer kardes, o yüzden aldım. Hatta şimdi ağustos gelsin, değiştirmeyi düşünüyorum aracımı..
Abdullah kardeş ve Hocam, kolçağı makkapla deldim vidayla sabitledim gibi ama hala oynar başlıklı ;D
Olsun Taylan abi ben senden sinirlenince kolçağa vurma ve sadece kolçakla minumum zararla siniri atlatmak istiyorum aksi halde bana çok pahalıya patlıyor ;D tabi önce bir kolçak edinmem gerekiyo ;D