Teşekkürler :) Teklif gelirse değerlendirebilirim :f1
:D :D
Hemşo yaklaştın biraz. Sarnıç tarafından inip otobana bağlandım ;)
Printable View
valla yasin ben de tüketime bakınca direk "acep 30 km'lik yokuş nerede var?" diye sordum. :)
ama ne olursa olsun dizel 301'in insanı özendirecek kadar az tükettiği de bir gerçek. :iyi
Büyüksün üstadım :kral
yasin buradaki yokuşlar hep yukarı doğru.hiç aşağı ineni yok.:gül4:
Dün benim aracın ikiz kardeşinin 15.000 Km bakımı vardı. Tavanda tekrar beliren lekelenmelerin incelenmesi nedeniyle uzun süren bir bakım işlemi oldu. Gün sonun da ise biraz fazla tutan bakım masrafları şirket ve hatır indirimi sayesinde bu şekilde düşürüldü :
http://p1310.hizliresim.com/1g/s/tvfvm.jpg
Göstermiş oldukları ilgi ve alaka için Mersin Peugeot Mermot'a teşekkür ederim.
Maşallah iyi gezmişsin biz daha 5000 i yeni gördük :=) ee dizel birde 3.5 litre yakarsa gezerim desenizya ... paylaşım için tşk , kazasız sürüşler . . .
Dizelim gezerim :D
Benim araç 9000 Km, diğeri biraz daha fazla yol yaptı. Ama gerçekten dizel olması büyük rahatlık :keyifli
Bende 15 bin bakımını yaptırdım. 320 lira tuttu. Fazladan cam suyu var sizin faturaya göre.
Cam suyu nedır ya onu neden koyarlar? Ben sonax kullanıyorum zaten bırde guya cam suyu koymuslar. Sırf para almak ıcın yapılan standart seyler, belkı de koymuyorlardır bıle.
Çoğu servis cam suyunu koymuyor ama faturaya yazıyorlar. Sanki otomatiğe bağlamışlar. Her bakım yapılan aracın faturasında vardır. Benimde başıma geldi. Cam suyum ful dolu olmasına rağmen faturayı incelediğimde gördüm. Sorduğum da konulmuştur dediler. Olayın üzerine gidince servis müdürü özür diledi. Yanlış olmuş, kusura bakmayın dediler. Servis bende kalsın, adamlar ekstra %15 iskonto yapmışlardı. O olaydan sonra bakıma verirken özellikle cam suyu koymayın derim.
Bizim faturada olmayan elemanlar var. Cam suyu, temizleyici sprey, h-com.rail dizel katkı... Bunlara da bedel yazmışlardı, daha sonra sildiler sağolsunlar...
Güle güle kullanın. Aslan kendine gelmiştir. 16000 km olmuş. Merak ettiğim: Dizel katkısı bu km deki araca gereklimi?
Maşallah
Abi sen göstergeyi bozdun bizi kandırıyorsun dimi :D maşallah :nazar
Yasin sirketin diger araci seninkini cekiyor olmasın. :)
tapatalk...