Ask 3 harftir "BMW" ...
Hayırrrrrrrr ! 3 rakamdır "308" ... :havali
Printable View
Ask 3 harftir "BMW" ...
Hayırrrrrrrr ! 3 rakamdır "308" ... :havali
Haha, güzel karşı slogan olmuş hocam :iyiAlıntı:
Ahmet Ç. Nickli Üyeden Alıntı
asfalt ağlamış be...bmw out Rock'N Rolla in
:DAlıntı:
eyup Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler Eyüp ;)
kara trenn :D
...gecikir belki hiç gelmez ;)Alıntı:
cenk Nickli Üyeden Alıntı
:alkis2 :D :D :DAlıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
cem yılmaz opet reklam
Yasin hocam "Rock'N Rolla" a maşallah her zamanki gibi klasını konuşturmuş.
Bu video'u paylaşmadan edemiyeceğim. :gul5 :gul5 :gul5
''Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz''... :alkis2
Hiç tasvip etmedim :bee
cıx cıx cıx videoları ilk gördüm vah talihsiz bmw dedim ama ilk videoda çok üzüldüm :( ikincisinde çok sevindim :dans
Teşekkür ettim :DAlıntı:
Ozan Nickli Üyeden Alıntı
Apocum ilk videoda dip gaz kalktım, çok sardı, patiye düştü araç...İkincisinde yarım gaz ile ok gibi fırladı :havali2Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
Aslan fazla güçlü çok yüklenmemek gerek :tehlikeli
Teşekkürler İlkay hocam,Alıntı:
İlkay Nickli Üyeden Alıntı
Bende size İbrahim Tatlıses'in özlü sözü ile cevap vermek istiyorum:
"Oxford vardıda biz mi gitmedik" :cilgin :gul5
aracınız çok güzel maşallah epey emek verilmiş her halinden belli bmw'den geri kalmamış nazar değmesin :nazar ama yapılan hareket son derece yanlış ve tehlikeli burası sonuçta trafiğe açık bir alan bu tip denemeler son derece ağır sonuçlar doğurabilir Allah korumuş.
saygılar...
Sayın Blade, sizin konunuzda size 2 kez yorum yazmama rağmen cevap vermediniz, burda eleştirel bir yorum yapıyorsunuz...Ben sizin yaptığınızı yapmayım, cevap vereyim:
Bizimle olduğunuz kısa süre içinde belli ki beni tanımamışsınız, deneme yaptığımız yer bir tali yol, deneme yaptığımız saat gece 12, videoda görülen yanımızadan geçen diğer araçlar arkadaşımız, 400metreyi ölçmek için önden gitti, arkamızdada bir arkadaşımız olası bir araç gelmesi durumunda uyarmak adına beklemekte. Tabi bunca açıklamaya rağmen doğru bulmayanlar olacaktır, saygı duyuyorum.
Beğeniniz için teşekkür ederim. Üye olduğunuz süre içinde yazmış olduğunuz 21 mesajın hemen hepsindeki eleştirel yorumların dışında da katılımcı olmanızı beklerim.
Saygılar...
Alıntı:
:alkis2 :alkis2 :alkis2 :alkis2
ya yakınımda olsanda alnında öpsem seni :arkadas :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :iyi :iyi :iyi :iyi :alkis2 :alkis2 :alkis2 :alkis2Alıntı:
:D
Seviyorum seni kardeşim :arkadas
yasin hocam beni düşman görmeyin bizim aracı alırken benim ne heveslerim ne hayallerim vardı bu araçla ilgili aynı önceki aracımız lancer gibi bir bağ kuracağıma emindim ama olmadı ne kadar şimdi düzeldi tamamda desem yetersiz servis yüzünden hep sorunlar devam etti o yüzden ben böyle isyan ettim peugeot'a yoksa bir garezim yok ayrıca buna ister inanın ister inanmayın forumpeugeot'u seviyorum gerekli önlemleri aldığınızı yazmamışsınız ben o yüzden söyledim kırdıysam sizi kusura bakmayın gerekli önlemler alındığına göre banada tebrik etmek düşer :iyi
saygılar...
Hocam estağfrullah, kimseyi düşman gördüğümüz yok...Dikkat etmişsinizdir ki, Üyeliğizin silinmesini talep ettiğiniz halde, markaya karşı söylemiş olduğunuz onca söze ve çevrenize söylediklerize rağmen size karşı hiçbir zaman saygıda kusur edilmemiştir. Burası standart bir forum değil, burası bir aile ortamı ve aile içinde düşmanlık olmaz.
Sizi anlıyoruz, yaşadıklarınız gerçekten kötü bir durum, Allah sabır ve çözüm versin... Ama sizde benim gibi açıp mesajlarınızın genelini okursanız sizde bize hak vereceksiniz. Bu yaşadıklarınız her markada başınıza gelebilir, sizde markayı düşman olarak görmeyin.
Saygı ve sevgi bizden...
Yasinnn beee!
Kardesim vallahi sevdiriyosun be kendini,allah sağlık versin sana.
nede güzel yazmıssın