Küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden...diyesim geldi :D
Printable View
Küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden...diyesim geldi :D
Ford F-250 Super duty ABD başlangıç fitaı 29.455 USD en çok tercih edilen motorları 6.7 lt. V8 diesel ve 6.2 lt. V8 benzinli bu motor hacmindeki bir aracın ülkemizin vergilendirmesindi haraç miktarı 17.450 TL.cik.....yani minicik.
Bnede bir tanesini Alktunizade zadex yıkamada gördüm. o da beyazdı ve belki de aynı araçtı
Neden vergisi o kadar ucuz çok ucuzmuş araç gibi vergiside çok minik :D
3 vergiye bir 308 :D
İstiklal Savaşımızın zafere ulaştığı gün olan İzmir'imizin kurtuluşu törenlerini de sulandırmışlar, işte haberi;
Değişen Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeliği, İzmir Valiliği’ne her yıl 9 Eylül’de Türk bayrağı çekme töreninin de sonunu getirdi. Büyük Zafer’in ardından 9 Eylül 1922’de İzmir Valiliği’ne Yüzbaşı Şerafettin Bey ilk Türk bayrağını çekmişti.İZMİR’in Kurtuluş Günü’nde 89 yıldır her 9 Eylül’de süvariler tarafından getirilen bayrağın İzmir Valiliği’ne çekilmesi töreni bu yıl yapılmayacak. Cumhuriyetin ilanından bu yana 9 Eylül İzmir’in Kurtuluş Günü’nün simgesi olan atlı süvariler tarafından getirilen Türk Bayrağı’nın İzmir Valiliği’ne çekilmesi töreni, Mayıs ayında değiştirilen Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtuluş Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapılacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeliği’nin kurbanı oldu. Bu yıl ilk kez törenler atlı süvari birliği ve bayrak çekme töreni olmadan yapılacak. Ayrıca her yıl Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan geçit töreni de bundan böyle düzenlenmeyecek.
Arkadaşlar AÖF sınavları vesilesiyle Salı gününe kadar tekrar aranızdayım.
asker aramıza hoş geldin:)
ooo!hadi bakalım.
pazar günü ne alemdesin?
asker hoşgeldin fındık yermisin:)
Samsunda acemiliği beraber yaptığımız görev arkadaşlarımız Afyon'da şehit düştü. Henüz 3-4 günlük askerleri açıkçası bunun şokundayım. Askerlik hakikaten zor, sabretmeye çalışıyorum.
Pazar günü için söz veremiyorum hem 09,00 hemde 14,30 da sınavım var. Yine de gelebilecek miyim diye düşünüyorum.
ömer hoşgeldin seni tekrar aramızda görmek güzel...
Ufak bir soru sorayım mı büyüklerime laf arasında :D
Rölantide bir tıkır tıkır sesi, debriyaja basınca kesiliyor neden yapar ? Debriyaj bilyası ?
Eğer sorun bundaysa bana kaça patlar gece gece kafam takıldı :(
Her geçen gün batağa saplanmakta olan ekonomiye sıcak para için vergilerde yine zam var. ÖTV yeniden artacakmış ve 1.6 lt altı araçlar içinde zam var......ne demişlerdi durmak yok yola devam
hayırlı aksamlar herkese
gunaydın arkadaslar evıme donuyorum sonunda batmanda ıslerım bıttı