Bundan sonrası bakıp göreceğiz artık abi :)
Printable View
ohhh aman haaa satıldı mı yazıldı diye yüreğim ağzıma geldi. Evet bu aralar çok sessiz ROCK :(
masallah aslana sahibi gibi karizma:):nazar:nazar:nazar:nazar
maşallah, türünün tek örneği..
Kimden ötürü? aaaa benden ötürü mü?? o ilanı silceesin sahibindenden :D
http://youtu.be/snGrtiyYcIY
hahahahaha :D :D Noktayı koymuş :D
Apocan ağzımı burnumu kırdın hee :)
Ama güzel çağrışım :iyi
efsaneye nokta konmaz ama yinede apocan noktayı koymaya çalışmış:)
şaka bir tarafa yasinim allah kaza bela vermesin, efsane RR herzaman farklı duruyor...
tekrar maşallah.
böyle bakımlı, harikulede aslanları görünce, gönlüm kayıyor. aslanımın görüntüsü ile fazla uğraşamıyorum. benden çok eşim kullanıyor.
büyük oğlan şimdi 14, küçük 6 yaşında ve sizin aracı görünce bayılıyorlar. sanırım en geç 3 seneye kadar onların baskılara dayanamayarak, sizin aslanı model alarak farklı bir değişime gireceğim gibi.
havaların soğuduğu şu günler içimizi ısıttın toprağım:nazar
Eyvallah kaptanım. Ama abartmayalım, VW Golf varken efsanelik bizim neyimize :cilgin
:)
Maşallah kardeşlerime. Büyük olan 18 olsun ehliyetini cebine koysun siz o zaman görün :) Şimdiden kolay gelsin, selamlar sevgiler...
Sağolasın toprağım. Biliyorsun buralarda havalar hala sıcak :) Ama havalar nasıl olursa olsun bizim havamız güzel olsun :D ;)
Maşallah Yasin abi ışıl ışıl RR. Bu arada senin arabada en çok beğendiğim şey spoiler arabayı iyi tamamlıyor gerçekten. Bu arada eğer ihtiyacın yoksa keyfi bir satışsa inşallah satamazsın :) :) :) :) :)
yasincim bu guzel fotolar için teşekkürler..formumuzun güzide aracını seviyoruz...mersıne selamlar...
Eyvallah Orhunum. Bende spoilerimi seviyorum bazıları kaba olmuş diyor ama ben GT veya GTI spoilerin benim araçta küçük kalacağına inanıyorum. Zaten sizlerin dualarıyla satılmayacak heralde :)
Ben teşekkür ederim Mücahit hocam. Ankara'ya sevgiler...
Kazasız belasız seyirler dilerim Yasin Bey.Üzerinde oynanmış en güzel Peugeot bence.Allah kem gözlerden korusun.