+307. Jantlar altın rengi olsa tam süper olacakmış hatta :cilgin
Printable View
yapmayın böyle sonunda aldıracaksınız bana fındıgı:cilgin
gerçekten 307 güzel duruyor.
307'ye bittim ...
:(
2 sene önce aynı şekilde muayeneden geçen aslanım, aynı muayene istasyonun bu yıl geçemedi! :bam3:kafa
Bir dünya hafif kusurun yanında, uyumsuz jant lastik, yay, egzoz gibi ağır kusurlar nedeniyle muayeneden geçemedik. Kara kara düşünmekteyim...
Yay ve egzoz hani belki tamam derimde hani belli bir yükseklik kriterleri var ses kriterleri var da jant lastik :S garip geldi doğrusu 18 inç markanın orijinal jantı bile var yani, en kısa ve kolay yoldan sorunlarınız çözülür umarım.
birde katalizör ve egzoz emisyonu için birşey dediler mi? yanlış hatırlamıyorsam rock'n rollanın katalizörüde sökülmüştü.
geçmiş olsun Yasin. Gerçekten önce geçtiğin muayeden sonra geçememek insanı üzer. Kolay gelsin. Maddiyat ile birlik de zaman ve uğraşını alacak gibi gözüküyor.
Yasin abi geçmiş olsun. En yakın arkadaşımın arabası geçen hafta muayene istasyonunda bozuldu :) iterek çıkarttık :) beterin beteri var abi. Ben hiç duymamıştım bu uyumsuz jant lastik neyin nesi yani neye göre uyumsuz neye göre uyumlu :kafa Deseydin ya abi bence çok uyumlu rengi falan iyi oldu siz nesini beğenmediniz diye :)
Anlamıyorum bu adamların yaptıkları işten bir şey, yakın çevremden bir kaç arkadaşımda sizin yaşadıklarınıza benzer sorunlar yaşadı. Bu olanlardan sonra burası Türkiye demekten başka bir şey gelmiyor insanın aklına.