yok ya Yasin en yakışıklısı senin Rock'N Rolla ;D ama en kısa sürede o parklardaki kırmızı ışıktan kurtul bence. Buluşma gerçekten çok güzel olmuş bizde inşallah yakın zamanda güzel bir kahvaltı yapacağız.
Printable View
yok ya Yasin en yakışıklısı senin Rock'N Rolla ;D ama en kısa sürede o parklardaki kırmızı ışıktan kurtul bence. Buluşma gerçekten çok güzel olmuş bizde inşallah yakın zamanda güzel bir kahvaltı yapacağız.
İlk okuduğumda ne oluyor dedim, konuyla ne alakası var, ne erkeği ne çocuğu, sonradan düştü jeton Mali içinmiş :DAlıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
Saol Abdullah, diğer araçlarda çok güzel ama bizimkisi biraz algıda seçicilik ;) Kırmızı parklar gece güzel oluyor(bence)Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
Birde seninle birlikte alıyorduk tanesi 15 olunca vazgeçtim ;D Şimdilik kırmızı devam...
Beyazla için araştırmalarım ve yedek parçaya baskım hala sürüyor yasin ama maalesef piyasada olmadığı için diretiyorlar.Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
TanerHoca'nın isteği üzerine 19" jantlı Yeni Renaut Megane ;)
http://img225.imageshack.us/img225/4...8903669808.jpg
öncelikle foto için teşekkür ederim.gayet şık.güle güle kullansın sahibi.
eminim aracına şöyle bir baktığında büyük keyif alıyordur.bu da hiç birşeye değişilmez... ;)
valla bence değişilir hocam renaultun amortisörlerinin ne kadar sert olup olmadığını bilmiyorum fakat sanki hiç lastik yok arabada direk jantın üzerinde büyük cesaret vallahi. Ben şuan 16" 50 yanak lastiklerimle bile rahatsız oluyorum. 19" i hiç düşünemiyorum.
Tabiki çok şık bir görüntü. sahibi kazasız belasız sorunsuz kullansın nazarımız değmesin.
abdullah dikkat edersen keyiften bahsederken baktığında dedim kullanırken demedim ;) ;DAlıntı:
zaten modifiye biraz da görsellik değil mi ;)
taner hocam 407 ye 19 " .....
http://img227.imageshack.us/img227/2852/407amg1.jpg
aynen hocam anladım görsellik olduğunu ;) ama dediğim gibi konforum önemli benim ;DAlıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
ellerine sağlık mygold.Alıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
yasinin konuyu fazla dağıtmayalım ama ben içimdeki ateşi söndürmeye çalıştıkça siz yangına körükle geliyorsunuz be hocam ;D
yok hocam yok siz en fazla 17" de kalın bende en fazla 16" de gaza gelmek yok ;D
Yasin buluşmalar için içecek sponsoru bulmuşsunuz sanırım :)Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
taner hocam jantlar için karar verme aşamasında sana yardımcı olmak için çabalıyordum yoksa seni uzmeyı hiç istemem bilirisin.
Rica ederim Hocam.Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
MasterCard reklamı gibi "Paranın satın alamayacağı şeyler vardır, araca şöyle bir bakıp keyif almak paha biçilemez" ;)
Alıntı:
Sevgili Abdullah yıkın şu büyük jant korkunuzu :D
Bu kadar korkulacak bir durum değil, gör bak ilerde senin araca 17" Hocamın aracınada 18" jant takacaz ;D
Sorma Bahadır ya, o kısmı tam bir komedi..Alıntı:
Bahadir Nickli Üyeden Alıntı
Bizim modifiye sever arkadaşlar herşeyin ABARTHısını sever ;D Adam başı 1LT içecekmi alınır yaa ;D
Sponsor bulamadık maalesef hepsi cepten çıktı :D Olsun ama değidi, çok eğlendik ;)
Yasinnnnnnnn yeni avatarını şimdi farkettim mükemmel olmuş. Bende istiyorum aynısından bana da bana da yapar mısın? Tropik renkte ve Tropix yazsınnnn ;D
Alıntı:
Abdullaaaaaaaaaaaaah :) Beğendiğine sevindim, Lafımı olur güzel kardeşim, bak hazır bile, tropik sarıyı tutturmak çok zor biliyorsun Peugeottan başkası tutturamıyor :D Bence gayet güzel oldu, güzel günlerde kullan ;)
yasin cok guzel olmus. tam tunıngcilere gore :D
Eyvallah hocam, sende beğendiysen olay tamamdır ;) Senin aslanın adı varmı, varsa onada hazırlayalım hemen bir tane :DAlıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
ASLANKRAL diyorum kendilerine.....
Ooo tamam hocam, bir tek makinanın ismi eksikti tam oldu, artık sende bizdensin :D Bende bunu armağan ediyorum o zaman kendilerine ;)