bi-xenon farlarda adaktif özelliğine dikkat ediyorlar diye biliyorum ve %99 muayeneden bu özellik olmadığı için geçmeyecek
Printable View
bi-xenon farlarda adaktif özelliğine dikkat ediyorlar diye biliyorum ve %99 muayeneden bu özellik olmadığı için geçmeyecek
far yıkama isteyecekeler adaptif istiyecekler ve deneyecekler yukarı aşağı ya da merceksiz normal sarı far
vala yasincim demekki her şehirde farklı ölçüleri var bu işin benim araç yerle birken girdim muayeneye
tüm camalrda 4 num ön camda 2 num film
17 bbs 40 yanak lastik
spor amortisör
spor yay
kat iptal
komple boru
otto son susturucu
30.000k far sis
ne bilim aklıma gelenler bunlar bu şekilde girdim fren testinin olduğu yere gırerken 3 kısı camurluklarda tuta tuta soktular marşbiyel surtmesın dıe sonra kanaldan gecmedı adam arkadan dolastı gerı gerı ön taraftan geldı egsoz emısyon pulum yoktu söledim gerek yok dediler çapraz askıya aldılar lastıkler çamurluga değdi müdürü çağırdıalr gördü gaz verin dedi araba nasıl ötüyo performans susturucu var dedim ön cam filmi? dedi, çok açık dedim baktı baktı gitti, dedim komple kaldı bu araç adam imzalattı elime kagıdı verdı hersey hafıf kusur yazıo tek ağır kusur kısa hüzmeli farlar yanlış renk yazıo :) dedim bı yanlıslık olmasın yok beyfendı farlarınızı deişip gelin dediler sarıları taktım girdim aldım onayı garip bi durum yani
bu araçla çok karşılaştım bizim mahallenin aracı ama sanki ben siyaha kaplatıldı die hatırlıyorum yanlışımda olabilir led stop otto egsoz falan var çok hoşuma gidio 307ler makyajlı kasa alacan 2008 yapacan böle verecen hatuna kullansın seneye düşüncelerim o yönde ayrıca bizim lincanlar 35 yanak lastikler on numara oluyo bunlara lipde çok ii laguna lip yaz gelsinde takacam satmazsam aslanı
Teşekkürler arkadaşlar.
Taner hocam söylemlerine tamamen katılıyorum.
Tolga ve Mücahit hocam, önceki mesajda da yazdığım üzere bende iki yıl önce jant, lastik, film, egzoz, kat iptali ile geçtim ama ne hikmetse bu sene geçemedim. Belirli bir standardı yok herhalde bu işin..
Bilmeyenler için; 1 ay süre veriyorlar, bu süre içinde eksiklikleri tamamlarsanız geçiyorsunuz, tekrar bir kusur bulurlarsa bir kez daha muayene ücreti ödüyorsunuz.
Benzer durum burada da yaşandı,araçta jant lastik ne isterseniz var modifiye unsuruna yönelik,araç 2009 muayene de sıkıntısız geçiyor,şimdi aynı adam jant,egzoz ve ledli stoptan geçirmiyor..
Anladığım kadarıyla.. TÜV TÜRK PERSONELİNİN RUH HALİNE GÖRE BİR İŞLEYİŞ VAR
ve emimin ki benzer durum onların başına gelse yok arkadaş ben parayı yolda mı buldum bu nebiçim adalet diye bir ton mavra bağırıp dururlar..
2 Gün önce Muayene istasyonlarından sorumlu bir bakanın eşiyle görüştüm. Adam ben bile fardan geçemiyorum dedi :)
eşine söylemiş ne yapmak lazım diye. Oda makinaya bağlı demiş :) :)
yani far mevzusu tamamen makinaya bağlı ama diğer kusurlar ordaki adamın o anki durumuna bağlı.
Şöyleki 2 Sene önce Katalizörsüz muayeneden geçiyorum. Bu Sene Katalizör nerde diyor :)
2 Arabam var. Bu Trafik setimi araba koyup gidiyorum muayeneden geçiyorum.
diğer arabama koyunca eskik diyor. :)
İşte böyle...
http://d1301.hizliresim.com/15/l/j1z0s.jpg
Sabah kapının önününde ezik ezik bana bakıyordu. Ne hale soktun beni der gibi, yaklaştım yanına dedim ki " Üzülme bende istemedim böyle olmasını. Böyle de güzelsin kapaklarınla şeritlerin uyum içinde. Yine de en kısa zamanda seni eski formuna kavuşturacağım..." Biraz sevindirik oldu, sonra ayrıldık.
Yayım yok yükseğim, jantım yok çirkinim, flanşım yok içerdeyim :(
http://d1301.hizliresim.com/15/l/j1z28.jpg
Bir egzozum bile yok anlıyormusun, hadi gülümse :'(
http://d1301.hizliresim.com/15/l/j1z2s.jpg
anammmm öleydimmm de görmeyeydim Rock ı bu hallerdee oyyy oyyy oyyy oyyyy :'(
Yapacak bir şey yok Apocan, el mahkum.. Ayrıca eskinin kıymetini daha iyi anlıyor insan :)
hadi geçmiş olsun yasıncım.... sonuçta geçici bir durum olması sevındırıcı ..bu bahaneyle malzemeleri kontrol etmiş olursun..selamlar..
geçmiş olsun :)
Önümüzdeki ay bende gireceğim bakalım ne olacak .
Bu haliyle çok güzel olmuş Yasin abi :) Hazır sökülme işlemi yapılmışken değişiklik iyidir diyerek birşeyler yapmayı planlıyor musun?
Geçmiş olsun. Valla ne diyeyim makyajsız Hadise gibi görünüyor böyle araç. :) :) Ne kadar gözümüz alışmış halbuki bu araç sıfır böyle satılıyor. Muayeneyi atlattığına sevindim. Güzel günler bekliyor Rock'ı.
Şimdiden ya adam ya usta aramaya başla :D
Sağol Ömer :) Dediğim gibi yollar Rock'ın amortisörünü çok yormuş, hazır sökmüşken değiştirdik. Bunun dışında aklımda bir şey yok, belki jantlara el atarım.
Makyajsız zayıflamış Hadise :gül5: Güzel günler göreceğiz güneşli günler ;)
Bunnla Geçmiş Olsun..
Geçmiş olsun Yasin Bey.Sizi memlekette tanımayanlar(!) aracın üzerindeki değişiklik/eklentiler ile jantların uyumsuzluğuna şaşkın şaşkın bakmışlardır.Selametler dilerim.