Havaaarrr dostlar havaaaarrr :korku Abi ne ettin arabaya tüyleri yolunmuş kaza dönmüş. Bu arada yazdıkların duygulandırdı beni.
Printable View
Havaaarrr dostlar havaaaarrr :korku Abi ne ettin arabaya tüyleri yolunmuş kaza dönmüş. Bu arada yazdıkların duygulandırdı beni.
hadi geçmiş olsun yasin abi ama bu halini görünce bi garip oldum neyseki sen başındasın rock un :keyifli
hayırlı olsun yasin hocam kurtuldun muayaneden.
Valla Yasin kardeşim, fotoğrafları ilk gördüğümde valla kahkaha attım :D Ama nasılsa eski haline geleceği için üzülmedim, muayeneden geçtiğin için sevindim. tebrikler kardeşim:iyi
Sağol Emrecim. Eskisi kadar başında değilim ama bakacağız bir hal çaresine ;)
Eyvallah Mahmut hocam ;)
Valla dostum komik bir hali var haklısın :D Legal yolla halletmek için tek bir yol vardı, onu uyguladık ;)
geçmiş olsun.
her zaman dediğiniz gibi. "Arabayı gösteren jant, jantı gösteren yaylar" yaysız jant takan arkadaşlar -benim gibi- arada ki farkı daha rahat anlayacaklardır.
Hayırlı olsun,yahu bu arada bu sis farlarının yerindeki kapaklar pahalı bir parçamı acaba :) çok apaçhi bi fikir geldi aklıma :)
Teşekkürler. Evet her zaman dediğimin görsel bir anlatımı oldu bu durum :)
Apaçhi yazılışına bittim :gül4: Maliyetini bilmiyorum. Neymiş aklında ki de bakim :) İçinde ki noktaları led ile doldurmaksa aklıma geldi daha önce :cilgin
Hadi gözün aydın Yasin :)
Merak ediyorum avrupada da boyle mi yürüyor bu işler,yani bende muayeneye girerken trafik seti ilkyardım çantası falan arkadaştan aldım,muayeneden sonra geri verdim.O benim lastiklerimi aldı muayeneden geçti geri verdi falan filan :)
Avrupada da mı boyle yoksa biz gene Türklüğümüzü mü gösteriyoruz her konuda oldugu gibi :))
Allah'tan adamımız var :P :)
Evet Yasin hocam led olayı,ama abartı değil,yani komple ledle doldurmak güzel olmaz, belki bir yuvarlak oluşturacak şekilde flux led denilen güçlü ledlerden gündüz farı için kullanıla bilir :) yazın sis farlarımı pek kullanmıyorum zaten :) söküp takmayı sevende bir insanım,parça fiyatını bir öğreneyim sonra elektronikçi arkadaşları bulayım,gerekli malzeme listesini bir oluşturayım,bütçe ve harcanacak emeğe değer mi onu kıyaslayıp hayata geçirip geçirmeme kararını vereyim :)
ledleri korumak için malzemeler falan devreye girerse çok pahalı olabilir çünkü metal yansıtıcılı korumalar led den pahalı :)
Uleeeeeeeeeeeeeeee bir gider bin geliriz bunun acısı çıkartılır rock'ın egzoz dumanı atmosferde kalmaz...
gözün aydın yasin. :)
Hadi gecmis olsun hemso...2 sene sonrasina Allah büyük...
çok sevimli olmuş ya:arkadasgözüne aydın ayrıca en kısa zamanda eski haline dönmesi dileklerim le