Hayırlı olsun. Sizi özleyenlerin ve özlediklerinizin gözü aydın.
Printable View
Artık akşam olsada şu pazartesi sendromu bitse...
Herkese merhaba.. Yaklaşık 1.5 senedir foruma mesaj atmadığım ve 1 senedir girmediğim doğrudur. Buradaki muhabbetin tadını kesinlikle özlediğimi farkettim. Aracıma eskisi kadar bakamıyorum maalesef. Ancak sizlerin sayesinde Aslan'ımı hor gördüğümü farkettim. Umuyorum ki tekrar bu mecralardayım. Son 6 aydır askerdeydim. Yeni geldim ve herşeye bir sünger çektim. Güzel zamanlar geçirmemiz dileğiyle.. (Serbest Kürsü'yi buldum mu başlarım konuşmaya ) :))
Tekrar hoşgeldin o zaman :)
Hoş geldin tekrardan :)
Bulut tekrar hoşgeldin. Sende 347 k.d. miydin?
inanın toyotaya yapılan kanıma dokundu benim için sözün insanlıgın bittigin an karşı taraf için sonu içinde ne olur o sinirle bilemem.
Konuşmalarla daha eğlenceli olmuş :D
ahahaha çok iyi video :)
Keskin sirke küpüne zarar. Gerçekten çok anormal insanlarla karşılaşıyoruz sakin olmak lazım. Etraf maganda dolu. Pisi pisine adam öldürüyorlar... Bu arada yapılan şey hoş değil. Olan olmuş. :)
İyiymiş.. En azından daha sağlıklı :gül8:
Haklısın daha sağlıklı. Halka açık trafikte her türlü riski alarak ve ölümü hiçe sayarak başkalarına zarar verecek adına yarış denen rezilliklerden nefret ediyorum. Otomobil sporuna tutkun olan birisi , Turing kurumuna gider bir lisans çıkartır. Aracını fabrika çıkışlı yarışabilir hale getirir mesela grup N yapar ve mahalli şampiyonları takip eder. Ve kimseye zarar vermez ve belki de iyi bir ralli pilotu olur.
eee nede olsa önündekilerden daha iyi girebiliyor viraja :)
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak...15174056/detay
Mesut abi ilandaki fotoğraflara bakar mısın?
Mesut resimler için telif hakkı istemelisin :)
biraz eski bir yazı olsada biri bu arkadaşı bulup uykudan uyandırmalı, arkadaş ya eroin falan kullanıyor yada cidden sağlık problemleri var. ekşi sözlükte bunu yazmış arkadaş 106 gti için . gencken 103 beygirlik palio hl ile eline vermisligim vardir bu tekerlekli tabutun.
sahipleri bu araci cok guclu sandiklari icin dumur olurlar yerli bir aractan tokat yiyince*
Kardeşim eskiden bir laf vardı "Ağzı olan konuşuyor diye" şimdi o lafı ben biraz değiştirip yazıyorum "Klavyesi olan yazıyor". O daha neyi geçtiğini bilmiyordur allah bilir 1.4 106 falan geçmiştir ondan bahsediyordur hoş oda zor ya neyse. Ona bakarsan 106 gti yol tutmuyor diyenler bile var.
Not: 106 gtl üretildiği zaman dünyanın en yüksek hızda viraja giren aracı idi. Kendi sınıfı değil bütün araçlar arasındaydı bu, Ferrari gibi devlerin olduğu bir sıralamada birinci gelen arabaya yol tutmuyor diyenler var.