Yok Tanerhocam adamlar birde nispet yapar gibi Mart ayında evlerinin terasında içiyolar hava sıcak burda siz Ankarada donun dercesine ;)
Printable View
İşte tamda bu videodaki organizasyon yüzünden bu ülkede modifiye adına hiç bir resmi ilerleme olmaz,Yanlış anlaşılmasın lütfen kesinlikle karşı değilim modifiye ye doğaya olan saygımızı yitirmediğimiz sürece sonuna kadar desteklerim ama video daki görüntülerin benzerlerni Ankara da da görüyorum,resmi bir izin yok,bir güvenlik hattı yok, Hak verilmez alınır sözü burada geçerli biz tuning severler bu kısıtlı imkanlar altında çok daha profesyonel işler yapmalıyız ki bakın biz bu işi kitabına göre yapmaya çalışıyoruz,sizde bize yardımcı olun diyebilelim,bir çoğu için hobi büyük bir kalabalık kitle için de tutku olan bu işin önü bu şekilde açılabilir gibime geliyor.
Her zaman her yerde 1 numara tabiki ROCKKKK!!!
Mehmet söylediklerine tamamen katılıyorum. Bir iki ufak düzeltme yapayım, o gösteri için gerekli izinler alınmıştı, videonun bir sahnesinde polis aracının gelip gittiğini görebilirsiniz. İkincisi ise benim bu kafada olmadığımı en iyi forum ailesi bilir, bütün video da en yavaş ve sakin giden benim sanırım :) Yakın arkadaş çevresinin ısrarı ve daveti nedeniyle katıldım. Güvenli ve profesyonel modifiye açılımını sonuna kadar desteklerim ama yan vererek değil!
Apocaaaan. Nerelerdesin sen? Rock'ta ben de çok özledik seni, fazla özletme kendini ;)
Orada ki mesaj o zaten Selim hocam ;)
Yasin hocam yanlış anlaşılmadım umarım,benim söylediğim kişisel bir şey değil,hele size karşı hiç değil, genel anlamda bir öz eleştiri, dediğim gibi Ankara da da bu tarz buluşmalar çok olur,zaman zaman bende giderim bakarım çünkü bazen ciddi anlamda emek harcanmış araçlar oluyor,değişik uygulamalar teknolojiler bunları sadece fuarlarda değil cadde araçlarında da görmek sevindirici oluyor.Biz sadece yanlış yolda ilerliyoruz gibime geliyor,yani karşı tarafı kışkırtmak yerine destek sağlamalarına çalışmak hepimiz için tüm otomobil sevenler için daha iyi olacaktır.Yani düşünün muayene gidiyoruz,egzoz yay film geçiyoruz, çıkışta yolda polis çeviriyor aracı bağlıyor yada ceza yazıp filmlere kafayı takıyor.Bana çok ama çok saçma geliyor bu durum,resmi bir destekçi bulup Otomobil sporları federasyonu gibi bu işlerle ciddi anlamda ilgilenilmesi gerekiyor.
Hayırdır??? Bizden kaçmaz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...22446249/detay
Tam anlamıyla hayırlı bir iş için Ömer :)
http://www.forumpeugeot.com/showthre...704#post133704
Gerekli açıklamayı 1 ay kadar önce yapmıştım, gözden kaçmış demek ki :D
Benim içinde yakındır Hayırlı İş zamanı :D
Hayırlısı olsun
Eveeet, büyük gün geldi çattı :)
Daha önce de ufaktan haberini çıtlatmıştım. Bugün nişanlanıyorum. İyi mi kötü mü bilmiyorum ama bindik bir alamete gedeyoz kıyamete :gül4:
Bu mutlu günümü siz değerli dostlarımla paylaşmak istedim. Uzun ve stresli bir gün beni bekliyor, bana şans dileyin ;)
yasin hocam tebrik ederim allah tamamına erdirsin insallah.
hayırlı olsun kardeş ..tebrikler :alkis2
hayırlı olsun Yasin abicim allah utandırmasın :)
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun Yasin'cim.. Allah tamamına erdirsin :)
hadi hayirli ugurlu olsun hemso...Allah tamamina erdirsin...sende her erkegin kacinilmaz sonunu yasayacaksin, kurtulusun yok :bye2
;)
Hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin ...