Burası Türkiye :)
Printable View
Burası Türkiye :)
temeli kazdıktan sonra çıkmaya çalışmış olabilir mi? Eğer öyle ise tamamen acemi bir operatörü varmış. Kendini temel çukurundan çıkardıktan sonra kalanları yukarıdan alabilirdi
Bir ara ODTÜ'Nün önünde metro kazı çalışması yaparken bir tane vinç içeri düşmüştü vinç dediysem öyle devasa bir şey, sonra ondan daha devasa bir vinç daha gelip onu çıkarmaya çalışırken o da düşmüştü ne cümbüş olmuştu Eskişehir yolunda. Sonra iki vinç getirip yavaş yavaş çıkarmışlardı. İnsan şuursuz olunca bu tip hatalar çok kolay yapılıyor. Bir de temel kazıp içinde kalan kepçeler var, adam kendine çıkış yolu ayarlamadığı için sonrasında saatlerce uğraşıp hafriyat falan döküp çıkıyorlar.
Dünyanın En Hızlı Cabrio'su Mazda MX-5
Gözlerinize inanamayacaksınız. :D :D :D
http://www.youtube.com/watch?feature...;v=Ugry2jvrJuM
Hakikaten hızlıymış :) güzel video
ahhaha çok eğlenceli :) yanlız o lotusmuydu bitiş çizgisini göremeyen?
:) Yaratıcı :iyi
güzeldi :havali
başta Eskişehir li arkadaşlar olmak üzere bir sorum olacak. Yarın sabah 2 haftalık tatilim başlıyor. Konya-Eskişehir-Bursa-Yalova istikametine gideceğim. Eskişehir de yol üzeri, tavsiye edebileceğiniz ailece sabah kahvaltısı yapabileceğim yemyeşil açık havada bir yer var mı?
Öğle yemeğini hallettim, İnegöl de.
Eğer Sivrihisar yolunuzun üzerindeyse orada Çini Bahçe Restoran var bir ballı kaymaklı gözlemesini yiyin derim. Servisi de çok iyidir.
Tesekkurler Can. Yolumun uzerinde degildi. Ama onceki Yalova Ankara yolculugumda tesadufen durmustum. O zaman ikram etmislerdi. Tadi cok guzel gercekten. Abartisiz en az 3 tane yemistim.
Hafta sonu yazlık sezonunu açtık eşim kızım ve babylone Çınarcık'ta tatildeler ben ise İstanbul'da işte. Bizim binada 4 tane 308 var. Babylone , mavi, beyaz ve siyah ikisi MK1 kasa diğer ikisi makyajlı kasa en az 3 tanesi arka arkaya parkediyor. Hafta sonu resim çekip ekleyeceğim. Bu arada 2012 model makyajlı mavi renk Active paketli cam tavanı olmasına rağmen (şimdilerde ops.) üzerinde alaşım jant yok ve kapak var. görüntüsü çok komik gözükmekte.....
Artık izin kullanmaya ihtiyacım var off off :)
cd takılı kaldı cd çalar sökülecek, tekrar takmak için de şifreye ihtiyaç varmış yardımcı olabilecek varsa sevinirim, servis 30 km hiç gidesim yok
Bildiğim kadarıyla akü kutup başını söküp sonra cd çaları yerinden çıkarıp işin bitince yeniden yerine monte edip ardından akünün kutup başını takarsan sistemi aldatmış oluyorsun ve kod istemiyor diye biliyorum.... ancak teyid almak lazım.....
teşekkürler reis
Konunun pek yeri değil ama merak ettiğim bir şey var. Yan camlara film kaplatmak hala suç mu? Yıkamacım israrla artık yasal git rahatlıkla taktır diyor. Bir avukat davayı kazandı onu örnek gösterirsin diyor falan. Bu konuda bilginiz var mı?
Can kardeşim bu konudan muzdarip biri olarak cevaplıyayım; evet suç.
Ben cam filmi ile muayeneden geçtim ve Tüvtürk evrağında şu şekilde yazmakta : "Camlar filmli - Hafif Kusur"
Daha sonra bir uygulamaya girdiğinizde memur arkadaş hemen ceza yazmaya yelteniyor. Çıkarıyor evrağı gösteriyorsun o Tüvtürk beni bağlamaz diyor. Sonra Siz diyorsunuz ki bu konuda verilmiş mahkeme kararı var, bu yaptığınız yasal değil, sende mahkemeye ver o zaman diye cevap veriyor!
Güzel memleketimde durum budur.
Cevap için teşekkürler Üstat. MAhkeme olmadan olmayacağını düşünüyordum, aynen öyleymiş. Hiç dalaşmaya gelmez. Ancak her araca yandan bakışımda koyu bir siyah film çok güzel olur diyorum.... :( TSE onaylı filmler çıkana devlet parayı kırana kadar serbest olmaz bu iş...