hemso birak simdi kaza bahane!!! nisanlandin böyle oldu, evlenince artik sac janta dönersin :gül5:
ben yazarken sessizgece de yazmis, o da anlamis mevzuyu :iyi
O degil de nazar degmesin sade ve sik olmus :nazar
Printable View
hemso birak simdi kaza bahane!!! nisanlandin böyle oldu, evlenince artik sac janta dönersin :gül5:
ben yazarken sessizgece de yazmis, o da anlamis mevzuyu :iyi
O degil de nazar degmesin sade ve sik olmus :nazar
:gül4:
Çok fenasınız yaa... Hemşo kimse bilmese senin bilmen lazım bizim topraklarda kepekli değil taş fırın ekmeği sevilir :keyifli
Geçmiş olsun dilekleri ve begeniniz için teşekkürler...
Yasin, zaten en beğendiğim modifiye edilmiş 308 olan RR şimdi de tüm sadeliği üzerinde barındıran ancak içindeki gücü her an göstermeye hazır nefis bir 308 örneği olmuş. Allah kaza bela vermesin.
Ne kadar da değişse o "RR" başımızın tacı :kral bu kıyafetlerinin içinde de gayet yakışıklı gayet karizmatik :D Güle güle kullanmaya devam et Yasin abim :havali2
Wowww beklediğmize değmiş Yasin hocam.
Allah nazarlardan korusun, 10 Numara 10 yıldız olmuş. Çok sade Çok şık....
yasinciğim hayırlı uğurlu olsun.sonuç gayet iyi :iyi
RR'nin de senin de bahtınız açık olsun.kazasız belasız kullanmam dileklerimle.
ağır makyajdan hafif makyaja geçmişin yasincim ama yakışmış güzel olmuş :iyi.. bu haliyle RR değilde yeni bir isme ihtiyaç var gibi ;) ...güle güle kullan kardeş..
Abi istemsizce ıslık çaldım o derece tatlı olmuş kazasız belasız ...
Çok teşekkürler Taner hocam. Yaşanan sıkıntılı süreçten haberdarsınız. Allah bir daha yaşatmasın :nazar
Beğendiğine sevindim Mücahit hocam. Yeni isim işte "Rock'N Rolla 2"... Sinemalarda :gül4:
:D :D :D
İstemsizce güldüm yorumu okuyunca :D Çok içten olmuş, teşekkürler yorum için :arkadas
Maşallah bu halı daha guzel olmus bence :) yanliz hala premium tampon istiyor ;)
Maşallah :nazar
Sade ve şık olmuş :iyi Güle güle kullan Yasin abi :) :arkadas
Kardeşim çok geçmiş olsun.Malesef nerede ne olacağını bilemiyorsun. Park halinde olması en azından içinde sen olmadıgın için bir nebze hafifletir durumu.
Araba bence eskisinden çok daha şık olmuş.Önceden havalı görünüyordu daha sportif görünüyordu fakat şuan tamamen şık bir araç olmuş. Güle güle iyi günlerde kullan yeni arabanı :)
Arabanız gayet sade ve başarılı duruyor allah kaza ve bela vermesin
Abi sen yapmışsın, bizede MAŞAALLAH demek düşer. :nazar:nazar:nazar
Teşekkür ederim Ömercim :arkadas
Başkan çok sağol. Aynen katılıyorum. Bir aile ziyaretindeydik ve 10 dk sonra 10 kişi ard arda duran araçlarımıza binmeye gidecektik. Çok şükür...
Çok resmi olmuş :) Teşekkürler İsmailcim :)
Sağolasın Mustafa ;)
Yasin kardesim,
oncelikle cok gecmis olsun , ama her iste vardir bir hayir demek de lazim , bu hali de oldukca guzel olmus aracinin, ama ben derim ki mercek uygulamasi lazim :) mille miglia lar daha once gozume fazla carpmamisti ama sayende begenmeye basladim :) iyi gunlerde kullan kardesim.