-
07BEL77 BaByLoNe-SATILDI
-
Şimdi oldu .Taner hoca dün bahsettiğim babylon bu araç .bilseydim daha önce söz ederdim :) hoş geldin kardeşim iyi forumlar. Bende Cadde de yim bu arada. buluşmalarda görüşürüz bol bol
-
teşekkürler..inş resimler çok fazla ufak ufak yüklüyotum şimdi
-
olay budur en sonunda fotoları gorduk.. gule gule kullanın .yay kaç santim ne marka..
-
Vay canına :)
Süper beğendim :iyi İşlemlerden bahsedermisin? Motor da, multimedya da birşeyler var mı?
Kazasız belasız... Maşallah :nazar
-
Araç çok güzelmiş gerçekten. Nazar değmesin. Keyifli sürüşler dilerim.
-
Aracınızı Allah nazarlardan saklasın
-
aminn hepinize çook teşekkür ederm..coil over yaptırdm yay istedğim kadar indirmedi bu kış modu biraz yüksek yani :)
şuan yazılım işlemi üzerindeyim motor aksamında bi değişklik yapmadım coming soon......
-
-
Kazasız belasız... Maşallah :nazar
-
wuuhuuuuu :) enfes yaa :nazar
Araçta yay mı coilover mı var bilgi verir misiniz ?
-
ya kardeş aracınla heyecan getirdin ortama teşekkürler. bilgileri bekliyoruz..
-
-
araç gerçekten çok iyi duruyor Allah kaza bela vermesin :)
-
amin aminnn hepinize teşekkürler
paylaşmıştım ama tekrar soleyim coil over yaptrdım yay istedğim kadar düşürmedi coil le e5 te yere sürterek gidebiliorum :))
-
tu tu tu maşallah :nazar maşallah bayıldım. dediğim gibi; renk, jant, eksoz, arka tampon ve ve bitmez bitmez
tu tu tu maşallah :nazar maşallah
allah kaza bela vermesin
-
Çok güzel aracınız emeğinize sağlık :) güle güle kullanın. Herkes birşeye takmış ben yine kimsenin takmadığına takayım :) aynalar kapak mı (207 rc kapağı) yoksa boyama veya kaplamamı?
-
güzel yaklaşım ilk senden geldi
kaplama yaptım güzel durdu jantlarla aynı renge boyattım ayrı bi hava kattı sanki
-
çookk teşekkürler bukadar nazarlıktan sonra artık bişe olmaz herlade :))
-
aracın duruşu rengi şahane masallah nazar degmesin:nazar:nazar:nazar