Öncelikle Arnızda oldugumdan mutlu oldugumu belirterek herkesten özür diliyorum kendimi tanistırma fırsatım olmadı işlerimin yoğunlugundan dolayı paldır küldür buraya daldıkYasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
tekradan özürdiliyorum Yasin CCk abimin bahsettiği o can benim
Cekimlerim prof. değil o kendi teveccüğüdür saolsun guzel bi kac kere yakladıkmı ölümsüzlestirmeye calısıyorum Ama Tanıdıgı en hasta en mnyk en rahasız modifiye hastası konusunda mütevazilik edemicem
Tamamen öyleyim
Mersinde Organizasyonlar falan bişeyler yapmaya calıstım kendi capımda
yasım 22 genc yasta Hayallerimi gerceklstirmek için yurt dısında azimle calısıyorum malum turkıye sartlarında hayalleri gerceklstimek biraz zaman alıyor Heleki imkansızlıklar varsa ailede hayallerde imkansız hale geliyor o yuzden hyallrimi hayata gecirmek için Libyda Bir İnsaa firmasında Bilgi işlem Yönticisi olarak çalısıyorum Bende Asil bir Pugcuyum aslında ama Şu 2.5 senedir.Hondaci oldum cıktım Hayellerimin Basında Sarı Bir 106 Yada Beyaz bir 306 Var ama Sanırım EG kasa yada Ek B16a2 alıcam gibi görünüyor. Yasin CCK ile umarım yüz yüze tanısma imkanınız olur cunku ender buluncak bi kişiliğie sahip kendisi modifiye konusunda da zevkli ve zevkine önem veren bi insan Rock'N Rolla dan önceki aracıda gayet basarılıydı.Bende kendisine tesekkur ediyorum böylesine Nezih bir Forumla ve insanlarla tanıstırdıgı için beni İşlerimden fırsat buldukca online olmaya calısıcam Ziyaret edicem sizi
en kısa zamanda üyelerimiz bölümünede kendimi tanıtıp aranızda olcam Cok konusugumun farkındayım kovulmadan kacıyorum
![]()
herkese ii forumlar