masallah manzara bahane gümüş ok şahane![]()
Abi senin arabada yay yok değil mi yahu ? Pek te fena durmuyormuş hani![]()
![]()
masallah manzara bahane gümüş ok şahane![]()
Konu mahmut tarafından (17-11-2012 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.
eyvallah mahmut, aynen
ekrem evet bende yay yok.görüntünün fena durmaması biraz da lastiklerin olduğu bölgenin fotoğraflarda koyu çıkmasından olsa gerek.![]()
*GÜMÜŞ OK*
2009 Peugeot 407 Comfort 1.6 HDİ Alüminyum Gri
*GÜMÜŞ OK*
jant lastik set halinde olan kışlıkları araca taktırmak için dün öğleden sonra başlayan maceram bu gün öğlene doğru bitti.
bu süreçte ister inanın ister inanmayın 9 lastikçi gezdikten sonra ancak 10. lastikçide kışlıklarımızı taktırabildim.
bazılarınızın bildiği gibi 407 lerin orjinal 16 lık jantlarının göbeğinde delik yok.bu da balans aşamasında problem oluyor.
ya özel bir aparatla bilgisayarlı makinede balans yapılacak ya da jant lastik araca takıldıktan sonra araç üzerinde balans yapılacak.
öncelikle gittiğim lastikçilerin hiç birinde bu aparat yoktu. dördünde ise araç üzerinde balans yapacak makine yoktu.miilet bilgisayarlı
balans makinesı kullanıyor.üç yerde makine vardı ama üçünün de makinesi bozuktu. iki yer ise sadece jant söküp takacağı halde
fahiş fiyat talep etti.
artık iyice ümidimi kaybetmişken son bir gayret bostancı sanayinde mahmut vesilesi ile tanıştığım bir lastikçiye gittim ve mutlu son:
25 tl karşılığı kışlıklarıma kavuştum.
son durum...
![]()
Konu TanerHoca tarafından (24-11-2012 Saat 12:15 ) değiştirilmiştir.
*GÜMÜŞ OK*
geçmiş olsun.
bende zorlu bir şekilde taktırdım. ama benim aslanda da bijonun birinin yuvası bozulmuş, bijon boşa dönüyor. daha yaptırmaya fırsatım olmadı.
taner hocam bu iş eziyet olmuş ya..ama her sene balans yaptırmak gererkmiyor herhalde...ben direk kışlıkları kendım taktım zaten lastikler balanslıydı...
Konu mygold tarafından (24-11-2012 Saat 14:06 ) değiştirilmiştir.
*GÜMÜŞ OK*
Balans ayarı bozulmuşmuydu peki ?
hayırlı olsun abi sonunda halletmene sevindim![]()
*GÜMÜŞ OK*
Şükür kavuşturana desenize hocam![]()
106 Quik Quik ...
StocKSilve®
*GÜMÜŞ OK*
*GÜMÜŞ OK*
arkadaşlar kış geldi çattı. aracımda sarı ışık veren h1 55 wat ampül kullanıyorum ve özellikle yağmurlu havalarda akşamları aracın kısa farlarının aydınlatmasından hiç memnun değilim.
yağmurlu akşamlarda daha iyi aydınlatma sağlayacak H1 kısa far ampülü tavsiyelerinizi bekliyorum.
Konu TanerHoca tarafından (21-12-2012 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir.
*GÜMÜŞ OK*
Osram night breaker plus. 50-60 tl arası fiyatları var hocam. Orijinal ampullerden biraz daha olsa beyaz. İnternetten testlerine bakarsınız. Bir önceki serinin ömrü azdı fakat plus ların ömrü gayet iyi.
2011 Peugeot 308 Auto6R 112 hp Comfort Pack Executive Paket
2014 VW Golf Mk7 1.6 TDI Comfortline + 2014 VW Golf Mk7 1.4 TSI Highline
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)