çok teşekkürler hepimize inş.
Maşallah maşallah![]()
Kırmızı 308'den pek haz duymazdım ama bu harikaAllah kaza bela vermesin.
Güle güle kullanın, harika görünüyor![]()
Şimdi oldu işte fotolarda gelmiş. Ben sizin babaylone u yaklaşık 2 ay kadar önce 1 .köprü trafiğinde görmüştüm. plakaya bakıp Antalyadan dan ne güzel bir 308 gelmiş. herşeyiyle tam olmuş demiştim. Demek ki o sizmişsiniz. Hatta çevredeki bir kaç araçtan da babylone a bakış atıyorlardı.
Yakında bir babylone 308 buluşması yapmak farz oldu artık.
2009 Peugeot 308 Comfort 1.6 VTi 120 Bg. Babylone Kırmızı
teşekkürler
herkes görmüş aracı ama ben aranıza katılmakta geç kaldım sanırım biraz
bencede buluşma iyi olur..
Araç tam benim istediğim gibi olmuş hocam kazasız belasız sürüşler...
aliço aracının kapak resmi yapıyorum izninlebenim eksiğimde var bir kaç tane
Konu Abdullah tarafından (03-12-2012 Saat 10:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesaj flood yapmak yasaktır!!!
hepinize teşekkürler
sorun değil emre estağfrrlah kafana göre![]()
gerçekten güzel gözüküyorkaza bela vermesin ..
beyler bu arada daylight diye satılan ampullerden kullanan varmı bende 4lü büyük dışı krom vardı.. bayadır kullanıyordum ama led in ikisi patlamış...
farın dışına takılanlardan diye söylüyorsanız bence 308'e gitmez
evet bugün aracı bir alışveriş merkezinin otoparkında gördüm.hemen inip sileceklere stickeri sıkıştırdım.
yalnız araç fotolardaki gibi değil; kirli kirli![]()
sonra birden aklıma geldi aliço yukarıda olabilir diye.öyleymiş nitekim.yüz yüze tanışıp ayaküstü sohbet etme imkanımız da oldu.
![]()
*GÜMÜŞ OK*
2009 Peugeot 407 Comfort 1.6 HDİ Alüminyum Gri
taner hocam yapmaakirli deme gördün ne durumda olduğumu araç kirli diye..bi daha ki bole ayak üstü olmasın taner hoca
bu da canlı canlı gördüğüm aslan için
ali senden bir çarşamba buluşmasına katılarak buluşmalara bir "ilk adım" bekliyorumsonrası çorap söküğü gibi gelir.
![]()
bu arada bugün de söylediğim gibi bizim buluşmaların 1-1,5 saatlik bir bölümü araç başında ayak üstü olur zaten![]()
*GÜMÜŞ OK*
2009 Peugeot 407 Comfort 1.6 HDİ Alüminyum Gri
teşekkürler taner hocam
inş gelicem toplantım olacak maslakta 6 gibi biticek ondan sonra kısmet olursa ordayım
far içi parklardaki ledli ampul diğer araç dışı sonradan eklenen ledler açıkcası benim için çok vasat çok kötü bir görünüm veriyor.. aramızda bu ledelerden kullanan bir çok kullanıcı vardır zaten.. bendeki 4lü ledlerden 1-2 tanesi sönmeye başladı.. önerebilecek güzel daylight ampullerinden varmı acaba
dün maltepe sahil tophane önünde gördüm aracı canlı canlı on numara gerçekten..
teşekkürler burak
bu da aslanımın en mutlu olduğu yer
![]()
mat krom ayna kapaklarını senin aracı görünce düşünmeye başladım. babylone'da çok şık durmuş.
2009 Peugeot 308 Comfort 1.6 VTi 120 Bg. Babylone Kırmızı
kesinlikle
jantlarla aynı renk çok şık durur dene derim
Şu an 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 konuk)