Nasıl bir çözüm buldunuz?
Kumanda kontrolünün çözümünü buldum gibi de park sensörü kafamı karıştırıyor.
2004 307 XT BVA oto. & '95 MB S320
Nasıl bir çözüm buldunuz?
2011 Peugeot 308 Auto6R 112 hp Comfort Pack Executive Paket
2014 VW Golf Mk7 1.6 TDI Comfortline + 2014 VW Golf Mk7 1.4 TSI Highline
Dirençlerini yükseltince çalıştığını öğrendim,yine istanbula kolu yolluyıp 30 tl karşılıgında ayarlayıp yolluyormuş bir arkadaş.
2004 307 XT BVA oto. & '95 MB S320
arkadaslar navıtech kullanan varmı fotograflarını paylasabılırmı ayrıca bu cıhazı taktıgımızda aracın herhangı bır dugmesı veya baska bır seyı ıptal oluyormu ? bırde kullanan arkadaslar yenı aldıklarında yazmıslar sorun yok dıye su ana kadar arka gorus kamerası - dvd -tv eksı ve artı yonlerını yazabılırmısınız arkadaslar ....sıze uyucam ve gıdıp alıcam))
Arkadaşlar eski aracım Peugeot 308'de en büyük özendiğim şey, TV-Navigasyondu. aracımı satmadan tam 1 yıl önce almıştım, fakat ne yazıkki 8 ay durabildi. (malum İstanbul HIRSIZLARI!!)
Bendeki teybin modeli neydi bilmiyorum ama, pioneer almak istememiştim, çünkü çok sevdiğim konsol renginden feragat etmek istemiyordum. O yüzden sahibinden.com'da ilan aramaya başladım ve Çin'den malzeme getiren bir adama rastladım ve getirdiği malzemeler içinde bizim 308'ler için olan bir DVD-multumedia gördüm. hemen almaya karar verdim ve bekleseydim daha ucuza olmasına rağmen 100-200 daha verdim hemen aldım. İlk taktığımda tam yerine oturmadı, resimde de göreceksiniz zaten. Ama daha sonra Eskişehir Peugeot servisine gittim ve takmalarını rica ettim, onlarda tanıdık olduğundan karşı çıkmadılar ve ücretsiz olarak yerine tam oturttular.
Aldığım cihazda TV- Nav- DVD- oyunlar v.b haricinde araç kumandasından kontrol etmek ve açılışında Peugeot yazısını göstermesi dışında araç gündüz farlarını vb gibi kontrolleri yapabilmemiz için yanında extra kumanda cihazı da mevcuttu. Çok memnundum ama ne yazıkki çalındı...
Bence bulabilirseniz bu cihazı alın, yalnız alarmınız olsun!!!
Daha sonradan arkadaşımın Honda CIVIC'ında aracı satın alırken 2.500TL'ye orijinal olarak aldığı ekranın da aynı ekran olduğunu keşfedince çok memnun olmuştum. Çin malı ama kesinlikle kalitesiz değildi!!
![]()
Peugeot 508 R8 1.5 HDI Allure Platinium Gri
Pioneer double din kullanıcıları önerilerinize ihtiyacım varkim hangi modeli kullanıyor
geri vites kamerası ile kullanan var mı internette geri vites kamerası ve pioneer bazen uyum sorunu yaşıyor falan denmiş aslı var mı dır?
Hatırladığım kadarıyla mygold'da Pionner var.
2009 Peugeot 308 Comfort 1.6 VTi 120 Bg. Babylone Kırmızı
Peugeot Partner Tepee için double din Önerisi Olan Varmı ?
Peugeot & CitroenPeugeot 308 İnci Siyah 120 bg Vti Triptronic 2009
Comfort Style Paket
Citroen DS4 DSport Sedefli Beyaz
Peugeot Partner Tepee Beyaz 115 HP 2013
Allure +
kolay gelsin peugeot 207 için double din arıyorum fakat aracın bazı fonksiyonlarını kaybettiği söyleniyor.fakat bu nav-x ürünüde direksiyon kumandası,yol bilgisayarı ve orjinal park sensöründe sorun olmayacağını söledi satıcı.siz ne dersiniz bu ürüne.1450 tl dedi kamera da var.ve montaj dahil
http://www.nav-x.com.tr/48-peugeot-2...ner-tepee.html
Arkadaşlar Sahibinden sitesinde dolanırken şöyle bir şey gördüm. İlk gördüğümde 308 lerde fabrikasyon olan ekran sanmıştım ama satıcıyla konuştuğumda bilgi ekranına monte edilen (yani herhangi bir kesme olmadan) bir ekran olduğunu öğrendim. Fiyat olarak uygun gibi geldi ve dediği gibi tam olarak oraya uyan bir şey ise harika olur diye düşünmekteyim. Aramızda bilgisi olanlar varsa , paylaşımlarınızı rica ediyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...9059955/detay/
bence ideal bi cihaz peugeot da orjinal almaya kalksan 3000tlden aşağı yok aldığın zamanda türkçe olmıcaktır zaten peugeot nunki
Valla banada uygun geldi tabıki dediği gibi tam uyumlu ise, Ekran çözünürlüğü ve parlaklık renk gibi detaylar uygun gibi geldi. Ama biraz daha detaya ihtiyacım var. Aslında firmaya yakın birileri gidip, inceleseler çok güzel olur.
Montaj ve geri vites kamerası ile yaklaşık 1050 tl istiyorlar.Cihazın markası S60
arkadaşlar merhabalar. 308 için navitech nx-217f multimedya almak üzereyim, sanırım yarın alacağım. ancak ismail arkadaşımız namı değer converse10 ile yaptığım uzun telefon konuşmasından çıkardığım sonuç şu ki, navitech.in çözüm ortaklarına dahi güvenmemem gerektiğidir. işçilik çok önemli malum. özellikle radyonun performansı açısından ismail.in anlattığı detaylı basit bikaç lehimlik müdahale vs sözkonusu. bu nedenle işçiliğine ustalığına güvendiğiniz İSTANBUL'da (avrupa-anadolu farketmez) anadolu yakası olması tercihimdir (çekmeköyde oturuyorum.) bir usta bir mekan arıyorum arkadaşlar. tuning.ci mi olur elektrikçi mi olur, görüş ve önerilerinizi bekliyorum. saygılar...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)