Sonuçlar: 308 için hangi DVD-Multimedya cihazı önerirsiniz ?

Katılımcı sayısı
66. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • NAVIX

14 21.21%
  • NECVOX

8 12.12%
  • PİONNER

28 42.42%
  • ROADSTAR

2 3.03%
  • DynamicExport (3G li Model)

2 3.03%
  • Diger

14 21.21%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Sayfa 27/42 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon
824 sonuçtan 521 ile 540 arası
    Aktif Üye fexzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    İnşaat Mühendisi
    Model
    307
    Kumanda kontrolünün çözümünü buldum gibi de park sensörü kafamı karıştırıyor.
    2004 307 XT BVA oto. & '95 MB S320

Tecrübeli Üye orhun57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Öğrenci
    Model
    308
    Nasıl bir çözüm buldunuz?
    2011 Peugeot 308 Auto6R 112 hp Comfort Pack Executive Paket

2014 VW Golf Mk7 1.6 TDI Comfortline + 2014 VW Golf Mk7 1.4 TSI Highline

Meslek
    İnşaat Mühendisi
    Model
    307
    Dirençlerini yükseltince çalıştığını öğrendim,yine istanbula kolu yolluyıp 30 tl karşılıgında ayarlayıp yolluyormuş bir arkadaş.

Uzman Üye Abdullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Bilişim
    Model
    308
    Alıntı fexzi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dirençlerini yükseltince çalıştığını öğrendim,yine istanbula kolu yolluyıp 30 tl karşılıgında ayarlayıp yolluyormuş bir arkadaş.
    ilginç bir çözüm hemde istanbulda bu arkadaşın bilgilerini paylaşırsanız taktırmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olacaktır.

Meslek
    İnşaat Mühendisi
    Model
    307
    Alıntı Abdullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilginç bir çözüm hemde istanbulda bu arkadaşın bilgilerini paylaşırsanız taktırmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olacaktır.
    iletişim bilgilerini alınca cevap olarak yazayım,bu arada park sensörü ile ilgili bilgisi olan hiç yok mu ?

Meslek
    Bilişim
    Model
    308
    Alıntı fexzi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iletişim bilgilerini alınca cevap olarak yazayım,bu arada park sensörü ile ilgili bilgisi olan hiç yok mu ?
    bildiğim kadarıyla aracın orjinal park sensörü ise devre dışı kalıyor ekranda görünmüyor.

Meslek
    İnşaat Mühendisi
    Model
    307
    Alıntı Abdullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bildiğim kadarıyla aracın orjinal park sensörü ise devre dışı kalıyor ekranda görünmüyor.
    Benim arabanın ekranına park mesafe ile ilgili uyarı gelmiyor malesef.

Yeni Üye
    Meslek
    inş.tek
    Model
    308
    arkadaslar navıtech kullanan varmı fotograflarını paylasabılırmı ayrıca bu cıhazı taktıgımızda aracın herhangı bır dugmesı veya baska bır seyı ıptal oluyormu ? bırde kullanan arkadaslar yenı aldıklarında yazmıslar sorun yok dıye su ana kadar arka gorus kamerası - dvd -tv eksı ve artı yonlerını yazabılırmısınız arkadaslar ....sıze uyucam ve gıdıp alıcam ))

Meslek
    Bilişim
    Model
    308
    Alıntı ufkks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar navıtech kullanan varmı fotograflarını paylasabılırmı ayrıca bu cıhazı taktıgımızda aracın herhangı bır dugmesı veya baska bır seyı ıptal oluyormu ? bırde kullanan arkadaslar yenı aldıklarında yazmıslar sorun yok dıye su ana kadar arka gorus kamerası - dvd -tv eksı ve artı yonlerını yazabılırmısınız arkadaslar ....sıze uyucam ve gıdıp alıcam ))
    sorduğun modelin resmini eklersen daha iyi yardımcı olmaya çalışırız. Ayrıca önceki sayfaları biraz daha karıştır.

Tecrübeli Üye Taylan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Jeoloji Müh.- Cam Fabrika Pak. Müd.+ Şantiye Şefi
    Model
    508 R8
    Arkadaşlar eski aracım Peugeot 308'de en büyük özendiğim şey, TV-Navigasyondu. aracımı satmadan tam 1 yıl önce almıştım, fakat ne yazıkki 8 ay durabildi. (malum İstanbul HIRSIZLARI!!)

Bendeki teybin modeli neydi bilmiyorum ama, pioneer almak istememiştim, çünkü çok sevdiğim konsol renginden feragat etmek istemiyordum. O yüzden sahibinden.com'da ilan aramaya başladım ve Çin'den malzeme getiren bir adama rastladım ve getirdiği malzemeler içinde bizim 308'ler için olan bir DVD-multumedia gördüm. hemen almaya karar verdim ve bekleseydim daha ucuza olmasına rağmen 100-200 daha verdim hemen aldım. İlk taktığımda tam yerine oturmadı, resimde de göreceksiniz zaten. Ama daha sonra Eskişehir Peugeot servisine gittim ve takmalarını rica ettim, onlarda tanıdık olduğundan karşı çıkmadılar ve ücretsiz olarak yerine tam oturttular.

Aldığım cihazda TV- Nav- DVD- oyunlar v.b haricinde araç kumandasından kontrol etmek ve açılışında Peugeot yazısını göstermesi dışında araç gündüz farlarını vb gibi kontrolleri yapabilmemiz için yanında extra kumanda cihazı da mevcuttu. Çok memnundum ama ne yazıkki çalındı...

Bence bulabilirseniz bu cihazı alın, yalnız alarmınız olsun!!!

Daha sonradan arkadaşımın Honda CIVIC'ında aracı satın alırken 2.500TL'ye orijinal olarak aldığı ekranın da aynı ekran olduğunu keşfedince çok memnun olmuştum. Çin malı ama kesinlikle kalitesiz değildi!!

Peugeot 508 R8 1.5 HDI Allure Platinium Gri

Uzman Üye mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Model
    406
    Pioneer double din kullanıcıları önerilerinize ihtiyacım var kim hangi modeli kullanıyor geri vites kamerası ile kullanan var mı internette geri vites kamerası ve pioneer bazen uyum sorunu yaşıyor falan denmiş aslı var mı dır?
    2010 Peugeot 308 Millesim 1.6 HDI 112 HP Auto6R inci siyahı.
    2001 Peugeot 406 SV BVA
    2001 Peugeot 406 Coupe 2.0

Uzman Üye reisG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Denizcilik sektöründeyim
    Model
    308
    Hatırladığım kadarıyla mygold'da Pionner var.
    2009 Peugeot 308 Comfort 1.6 VTi 120 Bg. Babylone Kırmızı

Uzman Üye mygold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Bilgisayar Mühendisi
    Model
    308
    Alıntı mimit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pioneer double din kullanıcıları önerilerinize ihtiyacım var kim hangi modeli kullanıyor geri vites kamerası ile kullanan var mı internette geri vites kamerası ve pioneer bazen uyum sorunu yaşıyor falan denmiş aslı var mı dır?
    beni ara mehmetcim..

Aktif Üye budsing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Lokanta
    Model
    308
    Peugeot Partner Tepee için double din Önerisi Olan Varmı ?
    Peugeot & Citroen
    Peugeot 308 İnci Siyah 120 bg Vti Triptronic 2009
    Comfort Style Paket

Citroen DS4 DSport Sedefli Beyaz
    Peugeot Partner Tepee Beyaz 115 HP 2013
    Allure +

Yeni Üye
    Meslek
    teknisyen
    Model
    207
    kolay gelsin peugeot 207 için double din arıyorum fakat aracın bazı fonksiyonlarını kaybettiği söyleniyor.fakat bu nav-x ürünüde direksiyon kumandası,yol bilgisayarı ve orjinal park sensöründe sorun olmayacağını söledi satıcı.siz ne dersiniz bu ürüne.1450 tl dedi kamera da var.ve montaj dahil
    http://www.nav-x.com.tr/48-peugeot-2...ner-tepee.html

Aktif Üye GOXIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Tasarım Uzmanı
    Model
    308

7" Multimedya Oynatıcı

Arkadaşlar Sahibinden sitesinde dolanırken şöyle bir şey gördüm. İlk gördüğümde 308 lerde fabrikasyon olan ekran sanmıştım ama satıcıyla konuştuğumda bilgi ekranına monte edilen (yani herhangi bir kesme olmadan) bir ekran olduğunu öğrendim. Fiyat olarak uygun gibi geldi ve dediği gibi tam olarak oraya uyan bir şey ise harika olur diye düşünmekteyim. Aramızda bilgisi olanlar varsa , paylaşımlarınızı rica ediyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...9059955/detay/

Aktif Üye mtahakorkmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Serbest
    bence ideal bi cihaz peugeot da orjinal almaya kalksan 3000tlden aşağı yok aldığın zamanda türkçe olmıcaktır zaten peugeot nunki

Aktif Üye GOXIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Tasarım Uzmanı
    Model
    308
    Valla banada uygun geldi tabıki dediği gibi tam uyumlu ise, Ekran çözünürlüğü ve parlaklık renk gibi detaylar uygun gibi geldi. Ama biraz daha detaya ihtiyacım var. Aslında firmaya yakın birileri gidip, inceleseler çok güzel olur.

Aktif Üye
    Model
    308
    Montaj ve geri vites kamerası ile yaklaşık 1050 tl istiyorlar.Cihazın markası S60

Yasaklı Üye
    Meslek
    Usa
    Model
    3008 P84

308.im için navitech nx-217f multimedya duble din alıyorum, USTA ve MEKAN ARIYORUM !!

arkadaşlar merhabalar. 308 için navitech nx-217f multimedya almak üzereyim, sanırım yarın alacağım. ancak ismail arkadaşımız namı değer converse10 ile yaptığım uzun telefon konuşmasından çıkardığım sonuç şu ki, navitech.in çözüm ortaklarına dahi güvenmemem gerektiğidir. işçilik çok önemli malum. özellikle radyonun performansı açısından ismail.in anlattığı detaylı basit bikaç lehimlik müdahale vs sözkonusu. bu nedenle işçiliğine ustalığına güvendiğiniz İSTANBUL'da (avrupa-anadolu farketmez) anadolu yakası olması tercihimdir (çekmeköyde oturuyorum.) bir usta bir mekan arıyorum arkadaşlar. tuning.ci mi olur elektrikçi mi olur, görüş ve önerilerinizi bekliyorum. saygılar...

Sayfa 27/42 İlkİlk ... 17252627282937 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler