Sayfa 16/23 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
449 sonuçtan 301 ile 320 arası
    Uzman Üye sessizgece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    inş.tek.
    Model
    308
    Takipteyim Ali. Merakla bagaj işini çözmeni bekliyorum. Onuda çözersen harika bir olay olacak.

Mobil cihaz
    2011 Peugeot 308 HDI Auto6R 112 hp Premium Plus Beyaz

Aktif Üye e_uludag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    IE
    Model
    308
    Ali bey anahtar hayırlı olsun, çok şık olmuş. Bagaj konusunda şöyle bir tecrübem var belki işinize yarar. Golf aracım için otomatik bagaj açma olayını şu şekilde yapmıştım.öncelikle 2 adet amortisörü skoda octavia amortisörü ile değiştirmiştim, biliyorsunuz octavia nın bagaj kapağı çok ağır bu nedenle basıncı yüksek amortisör kullanılıyor. 2. Kritik parça bagajın sağında ve solunda 2 adet kauçuk tampon var, bunları da scirıcco larda kullanılan yaylı tamponla değiştirdim. Bu iki tamponun görevi bagaj dili tetiklendiğinde yaylı tamponlar bagajı dışarı itiyor gerisini zaten amortisörler hallediyordu. Bu tarz bir uygulama yapabilirseniz çok şık olur.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Acemi Üye gokeri06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Öğretmen
    Model
    308
    Ankara da da olsam Muratı iyi tanırım arabasız kalmayı göze alsam yedek anahtarla sustalıyı gönderip bu şekilde bir çalışma yapmak güzel olurdu. Eline sağlık Murat kardeş. Güle güle kullanın çok şık olmuş..

mobil...

Aktif Üye aliço - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    saat
    Model
    308
    çok teşekkürler herkese fikirleri değerlendircem çözcez inş

Aktif Üye
    Meslek
    Serbest
    Model
    308
    Ali cim güle güle eskit yeni anahtarlığını güzel olmuş

Meslek
    saat
    Model
    308
    eyw yasincim teşekkürler

Acemi Üye Zulan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    İnşaat Müh.
    Model
    RCZ
    Merhaba. Eski anahtarında anahtarın girdiği yerde CE0523 mü CE0536 mı yazıyor. CE0523 yazanlarla uyumlu olmadığı söyleniyor. Siz herhangi bir işlem yaptınız mı?

Aktif Üye ilker22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Akademisyen
    Model
    308
    Hayırlısı olsun Ali, bagaj işini çözersen bu tescilli güzelliği bir kez daha taçlandıracak gibisin

Peugeot 308 Le Mans

Meslek
    saat
    Model
    308
    Alıntı Zulan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba. Eski anahtarında anahtarın girdiği yerde CE0523 mü CE0536 mı yazıyor. CE0523 yazanlarla uyumlu olmadığı söyleniyor. Siz herhangi bir işlem yaptınız mı?
    evet uyumlu değil zaten ama biz biraz farklı bir işlem yaptık kart üzerinde isteyen olursa yarımcı olabilirim

Meslek
    saat
    Model
    308
    Alıntı ilker22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun Ali, bagaj işini çözersen bu tescilli güzelliği bir kez daha taçlandıracak gibisin
    eyw ilker biraz uğraştırcak anahtarda çözdük ama arabadan tepki alamadık onu hallettikten sora da düğmeyle bagajı komple açmaya uğraşıcaz

Aktif Üye Emrah_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Elektromekanik Tasarım
    Model
    301
    İyi günlerde kapınızı açınız.

Başka modellerde de bu anahtarlık kullanılıyor bilmiyorum ama 301 ler de orjinal geliyor malzeme sınıfı orta seviye ama ergonomi süper
    PEUGEOT 301 VTI (+lpg) ALLURE (BOĞAZİÇİ MAVİ)

Aktif Üye Emrah_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Elektromekanik Tasarım
    Model
    301
    Sanırım bahsi geçen kişi de sizsiniz

http://www.otomobilanahtari.com/peugeot

22.03.204 Cumartesi günü saat 10:00 sıralarında Peugeot Forum kurucularandan Ali adında bir arkadaşla tanıştım. Kendisinin çok güzel bir Peugeot 308 arabası var dikkatimi çekti çelik jantından katlanabilir aynasından tutunda merkezi kilit kumandasından camların kapanmasına kadar güzel bir donanıma sahip arabaya yakışacak yeni tip sustalı anahtar dönüşümü uyguladık. Eski tip modelleri yukarıda görselini sergilediğimiz şık kaliteli ürüne çevirebiliriz. 308 sahibi Ali bey birisinin bu uygulamayı yaptırdığını kendisininde o hevesle araştırıp bizlere güvenip geldiğini söylemesi üzerine bende araştırmalar yaptım nasıl olur nasıl gerçekleşir şeklinde aklıma boş uzaktan kumanda içerisine sadece kumandasız çip koyduklarını düşündüm veya orjinal olmayan çin malı yan sanayi bir ürüne montaj yapıldı başka bir alternatif zor bir ihtimal tabi bu şahsi fikrim. İki adet uzaktan kumandalı peugeot 308 anahtar sahibi olan istanbul Kartal`dan misafir ettiğimiz Ali beyin zaten uzaktan kumandasının dış kabı oldukça yıpranmıştı hatta delinen tuşun üzerinden elektronik devreye sıvı teması olmuş ilk önce onun arızasını giderdik yeni pil taktık daha sonra çalışmamıza dönüşüm işlemimize devam ettik. Uzaktan kumandanın ortasına bir buton daha taktık yeri var makinada baktık uyarıda aldık fakat aracın beyninden aktif edilmediği için bagajı açtıramadık fakat görünüm güzel olduğu için o şekilde bıraktık isteğe göre bagajsız olanda isteğe göre kullanılabilir. ( iki buton görümünde kasa var stoklarda )
    Tabi ofisimize arabasıyla geldi ancak arabaya hiç bir makina bağlamamakla birlikte hiç bir elektrik tehsisatına müdahalede bulunmadık. Mutluka konuyu okuyup gözden geçirdikten sonra duygu ve düşüncelerini yazacaktır kendisi fakat biz yine böyle bir hevesi olupta kursağında kalan kişilere hizmet vermek adına duyuruyu uygun bulduk. Güzel telefonuyla birlikte mekanik masamızda kendisini ve beni çalışırken çekti sanırım onlarıda paylaşacaktir. Kısa olarak yaşadığımız bu diyalogu sizlerde paylaştıktan sonra kafanıza takılacak olan bir kaç soruyu cevapladıktan sonra konumuzu sonlandıralım. Değişim yapıldıktan sonra eski uzaktan kumanda kabınıza herhangi bir zarar vermiyoruz bununla birlikte arabada hiç bir şekilde hata ve çalıştırmamazlık yaşamanız imkansız cünkü orjinaline dokunmuyoruz ki zaten istediğinizde eski haline 5 dakika gibi bir sürede geriye almanız sizi üzmeyecektir. 434.92 Mhz frekans sahibi olan uzaktan kumandanın 1620 pili vardır kendiniz evinizde değiştirebilirsiniz. Alt tarafından bir düz tornavidayla kastırın ikiye böldükten sonra gözünüze çarpacaktır. Eğer işin içinden çıkamazsanız bizlerden telefonda destek rica edin ki açma kapama devre dışı kalmasın. Şimdilik huzurlarınızdan ayrılıyor keyifli sürüşler diliyorum hoşcakalın iyi hafta sonları.

PEUGEOT 301 VTI (+lpg) ALLURE (BOĞAZİÇİ MAVİ)

Meslek
    saat
    Model
    308
    Alıntı Emrah_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım bahsi geçen kişi de sizsiniz

http://www.otomobilanahtari.com/peugeot

22.03.204 Cumartesi günü saat 10:00 sıralarında Peugeot Forum kurucularandan Ali adında bir arkadaşla tanıştım. Kendisinin çok güzel bir Peugeot 308 arabası var dikkatimi çekti çelik jantından katlanabilir aynasından tutunda merkezi kilit kumandasından camların kapanmasına kadar güzel bir donanıma sahip arabaya yakışacak yeni tip sustalı anahtar dönüşümü uyguladık. Eski tip modelleri yukarıda görselini sergilediğimiz şık kaliteli ürüne çevirebiliriz. 308 sahibi Ali bey birisinin bu uygulamayı yaptırdığını kendisininde o hevesle araştırıp bizlere güvenip geldiğini söylemesi üzerine bende araştırmalar yaptım nasıl olur nasıl gerçekleşir şeklinde aklıma boş uzaktan kumanda içerisine sadece kumandasız çip koyduklarını düşündüm veya orjinal olmayan çin malı yan sanayi bir ürüne montaj yapıldı başka bir alternatif zor bir ihtimal tabi bu şahsi fikrim. İki adet uzaktan kumandalı peugeot 308 anahtar sahibi olan istanbul Kartal`dan misafir ettiğimiz Ali beyin zaten uzaktan kumandasının dış kabı oldukça yıpranmıştı hatta delinen tuşun üzerinden elektronik devreye sıvı teması olmuş ilk önce onun arızasını giderdik yeni pil taktık daha sonra çalışmamıza dönüşüm işlemimize devam ettik. Uzaktan kumandanın ortasına bir buton daha taktık yeri var makinada baktık uyarıda aldık fakat aracın beyninden aktif edilmediği için bagajı açtıramadık fakat görünüm güzel olduğu için o şekilde bıraktık isteğe göre bagajsız olanda isteğe göre kullanılabilir. ( iki buton görümünde kasa var stoklarda )
    Tabi ofisimize arabasıyla geldi ancak arabaya hiç bir makina bağlamamakla birlikte hiç bir elektrik tehsisatına müdahalede bulunmadık. Mutluka konuyu okuyup gözden geçirdikten sonra duygu ve düşüncelerini yazacaktır kendisi fakat biz yine böyle bir hevesi olupta kursağında kalan kişilere hizmet vermek adına duyuruyu uygun bulduk. Güzel telefonuyla birlikte mekanik masamızda kendisini ve beni çalışırken çekti sanırım onlarıda paylaşacaktir. Kısa olarak yaşadığımız bu diyalogu sizlerde paylaştıktan sonra kafanıza takılacak olan bir kaç soruyu cevapladıktan sonra konumuzu sonlandıralım. Değişim yapıldıktan sonra eski uzaktan kumanda kabınıza herhangi bir zarar vermiyoruz bununla birlikte arabada hiç bir şekilde hata ve çalıştırmamazlık yaşamanız imkansız cünkü orjinaline dokunmuyoruz ki zaten istediğinizde eski haline 5 dakika gibi bir sürede geriye almanız sizi üzmeyecektir. 434.92 Mhz frekans sahibi olan uzaktan kumandanın 1620 pili vardır kendiniz evinizde değiştirebilirsiniz. Alt tarafından bir düz tornavidayla kastırın ikiye böldükten sonra gözünüze çarpacaktır. Eğer işin içinden çıkamazsanız bizlerden telefonda destek rica edin ki açma kapama devre dışı kalmasın. Şimdilik huzurlarınızdan ayrılıyor keyifli sürüşler diliyorum hoşcakalın iyi hafta sonları.

evet benden bahsediyor peugeot forumcusuyum yerine kurucu anlamış sanırım

Acemi Üye Zulan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    İnşaat Müh.
    Model
    RCZ
    Yabanci bir sitede bu anahtar kutusundan buldum ama uyumsuz oldugu söylenince tereddütte kaldim. Devre açısından mı anahtarın takılması açından mı sıkıntı oluyor?

Meslek
    saat
    Model
    308
    türk esnafını bir kez daha tebrik etmek lazım o halde

Acemi Üye
    Meslek
    emlak
    Model
    308
    Cok şık olmuş gule gule kullan kardesım

Meslek
    saat
    Model
    308
    Alıntı 308black Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok şık olmuş gule gule kullan kardesım

eyw sercan

Meslek
    saat
    Model
    308
    her yeri parlayan aslanın yan kapı direkleri parlamazsa olmazdı

yan direkler piyano black e boyandı kuzen KAZIM ÇOBAN ellerine sağlık

Uzman Üye Yasin CCK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Enerji Danışmanı
    Model
    301
    Makina yanıyooor Maşallah

2000 Peugeot 206 GTI 2.0 165 Hp (Monster)

2008 Peugeot 308 Comfort 1.6 Hdi 136 Hp (Rock’N Rolla)

2013 Peugeot 301 Active 1.6 Hdi 92 Hp (Beyaz Enerji)

2016 Peugeot 2008 Allure 1.6 e-Hdi 92hp ETG6 Otomatik S&S (Ateş)

2017 Peugeot 301 Active 1.6 Hdi 92 Hp (Beyaz Enerji 2)

2017 Peugeot 301 Active 1.6 Hdi 92 Hp (Köpekbalığım)

Uzman Üye reisG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Denizcilik sektöründeyim
    Model
    308
    Işıl ışıl olmuş
    2009 Peugeot 308 Comfort 1.6 VTi 120 Bg. Babylone Kırmızı

Sayfa 16/23 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 konuk)