videonuzu izleyip aldım sahsen ama, onun dısında baska olumsuz gordugunuz seyler var mı ?
Ya da baska onerdıgınız baska bir cihaz var mı ?
Navitech in sitesinde çözüm ortakları kısmı vardı(yanlış hatırlıyor olabilirim başlığı) oradan ulaşabilirsiniz,ben Ankarada yım, montajdan memnun um da ürün için aynı şeyi söyleyemiyorum :/
videonuzu izleyip aldım sahsen ama, onun dısında baska olumsuz gordugunuz seyler var mı ?
Ya da baska onerdıgınız baska bir cihaz var mı ?
Yok hocam video da belirttiğim gibi yazılımla ilgili benim sıkıntım win ce çok eski ve basit, daha güzel arayüzlere sahip başka ürünlerde var ama onlarında farklı konularda eksileri olduğu söyleniyor, adını gene unuttuğum android tabanlı sistem 1800 tl civarında bir sistem var, internet bağlantısı,dijital tv ve android marketteki uygulamalar yeterince artı oluşturuyor zaten, işe yarar mı bilmem ama ofis programlarını desteklemesi falanda cabasi, geri görüş kamerası gibi ekstra alacaklarınız la birlikte 2000 2500 tl arası bir rakama ulaşabilir o üründe.yurt dışında 500 600 dolar arası android li ürünler var ama gümrükte trt bandrolü,gümrük vergisi falan derken fiyat her türlü 2000 liraya yaklaşıyor ve ekstra alınması gerekenler oluyor.
OEM cihazlar içinde başka alternatimiz yok anladığım kadarıyla...ertele ertele ertele nereye kadar bu peugeot un işleri...navi multi düşünüyorum ama mantıklı ve makul bi seçenekte fazla yok olmadı iptal čekecez bu duruma yapacak bişi yok
![]()
cihazın montajını yaptırdım fakat bir kac sorum var,
* cihazla ilgili güncellemeyi nerden yapabilirim ?
* Navigasyondan çıkış yaptığımda çıkış ekranında dona kalıyor ve diğer ekranlara giremiyorum. Ana ekrana dönmek için cihazı yeniden başlatmam gerekiyor.
* Cihazın direksiyon kumanda kontrollerini değiştirdiğimde ayarları resetlemek için resete basıyorum ama halen ayarlar aynı kalıyor. Resetlemek için reset tuşunu kullanıyorum, oda bütün ayarları resetliyor.
Cihazla ilgili ilk izlenimlerim yazılım olarak çok fazla sorunu var, donanım olarak iyi sayılır. Fiziki görünüm ise mükemmel, tam bir uyum içinde.
Üstteki sorumlarıma umarım bir çözüm vardır.
Teşekkürler
Konu servetnaml tarafından (15-08-2014 Saat 20:53 ) değiştirilmiştir.
hocam siz kullanma klavuzu okursanız sıkıntılarınızı çözersiniz.
güncellemek için cihazın acılmasından itibaren bir haftasonra güncelliyebiliyorsunuz.Hafıza kartını cihazdan cıkartıp bilgisayarınıza takıcaksınız ama bundan önce kendinize naviextradan oturum açmanız gerekiyor.Oturumu acıp bilgisayara taktığızda güncelleyip yedekleye biliyorsuniz hepsi otomatik yapıyor.Cihaz secmenize gerek yok .Yazılım otomatik ortalama 3-5 dakikda güncelliyor.
Cihaz navigasyondan çıkarmak için nav tuşuna basın diger modlara sürekli resetle tuşuyla muattap olursa yazılım zarar görür.
Teşekkürler hocam navigasyon güncellemesini çözdüm ama cihaz güncellemesini bulamadım, kullanım kılavuzuna da baktım ama aradıklarımı bulamadım tekrar bakayım.
Cihazin televizyon ve radyo performansini yukseltmenin bir yolunu bulan o kadar cok sevap isleyecekki anlatamam![]()
ben televizyonu direk taktırmadım, radyosu bende baya iyi çekiyor bu arada, orjinal teyibimden daha iyi çektiğini rahatlıkla söyleyebilirim
Şehirden biraz uzaklasinca mesela memlekete falan yola çıkınca izmite gelmeden ne demwk istediğim belli olur.yada sende iyi ceker insallahda sen rahat edersin![]()
Önceki aracım fiestaydı orjinal teyibi ile radyosundan çok memnundum, fakat sonra pioneer double din taktırdım radyosu resmen ist da çok az çekmeye başladı bende dolayısıyla radyo dinlememeye başladım.
Bu cihazı taktırırken de bu duruma razıydım aslıdamontajdan sonra radyoyu denerken inanamadım, bütün radyolar çok net ve güzel çekiyordu, montajı yapan usta özel bir şey yaptı mı bilemem tabi, belkide tv taktırmadığım için ne bilim
![]()
benim doubble dinde kanal çekmeme sorunu yok ama anten kablosu kesildiyse malesef verim alamazsınız.Tv de ise for-x tv antenini taktım Afyon merkezde 17 adet kanalı net bir şekilde çekiyor.
Kablolari bir önceki aldigim cihazi monte ederken usta bozuntusu kesip bantlamisti.radyonun kablosunu sifirlama sansimiz olmaz mi.birde bahsi gecen tv antenini nerden bulabiliriz
Cihazla ilgili başka bir sorunla daha karşılaştım, sd karta video ve muzik attım, muzikler sorunsuz bir şekilde listelendi. Fakat video oynatayım diyince liste kayboldu. Yani bir videoyu açtktan sonra video listesi geriye döndüğünüzde kayboluyor.
Bu sorunu yaşayan başka arkadaş var mı ?
Bu arada diğer dandik çin malı double din lerde bu kadar sorun yok, navitech gibi bir markanın bu kadar cok sorunlu olması gerçekten beni hayrete düşürdü
hocam ben bir video paylaşmıştım, orada da bu durumu belirtmiştim, klip film vs izlemek istiyorsanız onları ayrı bir usb bellek yada sd karta atmanız lazım, video izlemeye başlayınca yada fotoğraf görüntülemeye tekrar müzikleri bulamıyorsunuz maalesef menüde. kartı çıkartıp takmanız gerekiyor. karta yüklediğiniz videoların çözünürlükleri ve formatları da dikkat etmeniz gereken bir diğer konu. diğer cihazların yazılımları navitech in yazılımında emin olun çok daha iyi klasör geçişlerinden şarkı video iler-geri sardırmak falan çok daha kolay.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)