Noolmuş burda yahu
Tüm beğenileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. İnsan modifiye işini kendi keyif alsın yapıyor fakat başkaları tarafından da sizin yaptıklarınız beğenildiğinde insanın keyfine keyif katıyor
Şöyle bir anımı paylaşayım sizinle; 2 gün önce yakın bir arkadaşımla bir benzin istasyonuna girdik. Söyledik miktarı, deponun dolmasını beklerken istasyon çalışanlarından gençten 2 arkadaşım meraklı gözlerle aracı incelemeye başladılar, sonra içlerinden biri geldi ve bana "Abi bu arabamı uçakmı" diye sorduBende " Yer uçağı " diye cevap verdim
Baya bir güldük eğlendik, sonra petrolde fırçasız yıkama olduğundan yıkatmak istedim aracı, bahsettiğim 2 arkadaş aracı ben yıkayacağım diye aralarında münakaşaya başladılar
Bu tatlı atışmayıda izledikten sonra arkadaşım "Ya benim Clio neden bu kadar ilgi çekmiyor" diye kızıp satmaya karar verdi ;D Aracı sattık şimdi bir 206+ yada 207 araştırıyoruz...
Bu arada aramızda yamuk olmasın olan yamuk şeritlerde olsun yeterkiYolu Mersine düşen herkesi yamuk düzeltmeye beklerim, buyrun gelin başımla beraber
![]()