Bugün öğleden sonra saat 17:00 gibi Berke ye uğradım. Satış danışmanı dostum Alper ile derin derin sohbet ettik. 2,5 aylık olan oğlu Sarp hakkında epey konuştuk. Sonra geldi sıra oto satışlarına Temmuz ayından beri sadece Berke 30 civarında RCZ satmış. Gizli sırlar dizisinin epey katkısı olmuş.Zaten Berke Mepa ile birlikte tüm Bakırköy, Bahçelievler ve Ataköy civarına Peugeot verdiğinden 30 civarı rakam normal. Türkiye geneli 100 adedi geçmiş. Show roomda 1 siyah 1 beyaz RCZ otomatik vardı. fiyatı 66.000 TL ye düşürmüşler. Bunun dışında yeni kahverengi 3008 de oradaydı. 3008 e çok yakışmış.(Taner Hocamın kulakları çınlasın)
Ayrıca 1 tane 308 envy 1 tane de 308 premium plus + cam tavan+techno paket vardı.
Envy de müzik sisteminin üzerinde MP3 ibaresi yok. Ayrıca minik bir not. artık 308lerde bagaj içinde soldaki aydınlatmanın yanında bulunan 12 V soketi yok. eskiden tüm donanımlarda std.tı. Ayrıca bir şey dikkatimi çekti. otomatik klimalarda ortadaki büyük 3 parçalı düğmenin çevresindeki 4 adet min eliptik tuşu üzerindeki ikonlar envy de premium plus ta farklı idi. envy de sağ alttaki boştu. premium plusta ise dolu idi ayrıca sol üstteki tuşta . sebebi ne bilmiyorum. Bu arada her zaman olduğu gibi babylone sordum. Cevap - >yok oldu.Güzel bir bayi gezmesi idi. Arkadaşlar ile sohbet fırsatı buldum. Bu arada RCZ de artık 19 yerine 18jant geliyor ilk partide gelen nefis siyah krom karışık 19 luk jantlar artık yok beyaz da buzdolabı beyazı ;D olmuş sedefli beyaz artık yok... >
![]()