Sayfa 38/173 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
3454 sonuçtan 741 ile 760 arası
    Tecrübeli Üye cmr_cihangir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Uzman Eğitmen
    Model
    308

Ynt: "Gümüş Ok" Passat deneyimim.

İnşallah birgün beraber gitmek nasip olur Tanerhocam.
    2015 Peugeot 308 allure 1.6 BlueHdi 120 HP Lav Kırmızısı

Uzman Üye TanerHoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Öğretmen
    Model
    407

Alıntı cmr_cihangir Nickli Üyeden Alıntı
    İnşallah birgün beraber gitmek nasip olur Tanerhocam.
    passatla mı, 407 ile mi? :gul9
    *GÜMÜŞ OK*
    2009 Peugeot 407 Comfort 1.6 HDİ
    Alüminyum Gri

Tecrübeli Üye cmr_cihangir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Uzman Eğitmen
    Model
    308

Tanerhocam, gönlünüzde yatan hangisi ise o olsun.
    2015 Peugeot 308 allure 1.6 BlueHdi 120 HP Lav Kırmızısı

Aktif Üye İlkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sürüş esnasında 407 den sonra dik ve sürücüye yakın duran ön cam motosiklet siperliği gibi geldi. Passattaki ön torpidonun bir karış olması ise hiçbir araçta hazzetmediğim bir durumdur.407 nin tarla niyetine tarımsal amaçlı dahi kullanılabilecek alabildiğine geniş ön torpido yapısı, sürücüden uzak ve yatık camları beni mest ediyor.

[/quote]

Taner hocam: Çok güzel bir karşılaştırma olmuş. Keyifle okudum.
    Peugeot 407 1.6 HDİ Executive Atom Gri

Aktif Üye GLR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Tekstil
    Model
    yok

Selam Taner hocam yeşille dolu resimler çok güzel.Bende 1 yıla yakın 2.0 fsi triptonik passat kullandım.Bana kalırsa passat taki kalite sorunları detaylarda gözüküyor.Bunuda mercedes ve audi den sonra binince daha çok hissediyorsun.Fsi motor eski bir teknoloji benzinli motor olarak performans yakıt tüketimi diye değerlendirirken bunu dikkate almak gerek.Ancak yeni teknoloji olsada hdi motoru ekonomisinden vazgeçmek çok zor.Altıncı vites ise daha çok son hızda etkisini gösteriyor biraz daha hızlı ve ekonomik onun dışında dediğin gibi bir esprisi yok.Bende güzel doğa fotoğrafları ekleyeceğim ama pek pc başında olamıyorum buralarda.Görüşmek üzere herkese selamlar.
    Bmw F32 418i GranCoupe Sportline
    Bmw F10 520i Executive

Esat
    Ziyaretçi

Alıntı İlkay Nickli Üyeden Alıntı
    Sürüş esnasında 407 den sonra dik ve sürücüye yakın duran ön cam motosiklet siperliği gibi geldi. Passattaki ön torpidonun bir karış olması ise hiçbir araçta hazzetmediğim bir durumdur.407 nin tarla niyetine tarımsal amaçlı dahi kullanılabilecek alabildiğine geniş ön torpido yapısı, sürücüden uzak ve yatık camları beni mest ediyor.
    [/quote]

İlkay sen nerdesin yahu özledik seni....

Meslek
    Öğretmen
    Model
    407

Alıntı GLR Nickli Üyeden Alıntı
    Selam Taner hocam yeşille dolu resimler çok güzel.Bende 1 yıla yakın 2.0 fsi triptonik passat kullandım.Bana kalırsa passat taki kalite sorunları detaylarda gözüküyor.Bunuda mercedes ve audi den sonra binince daha çok hissediyorsun.Fsi motor eski bir teknoloji benzinli motor olarak performans yakıt tüketimi diye değerlendirirken bunu dikkate almak gerek.Ancak yeni teknoloji olsada hdi motoru ekonomisinden vazgeçmek çok zor.Altıncı vites ise daha çok son hızda etkisini gösteriyor biraz daha hızlı ve ekonomik onun dışında dediğin gibi bir esprisi yok.Bende güzel doğa fotoğrafları ekleyeceğim ama pek pc başında olamıyorum buralarda.Görüşmek üzere herkese selamlar.
    ahmet hoşgeldin.cidden özlettin kendini.umarım keyifler yerindedir.

ben passatın detay kalitesinden bahsederken audi ve mercedesle değil 407 ile karşılaştırarak yazdım
    yorumumu. zaten kısmet olursa ne demek istediğimi daha net açıklamak için fotoları da çekip koyacağım.

ayrıca ekonomik sürüş gayreti olmadan kullandığım D sınıfı benzinli bir aracın 100 km de 6.5 litre ortalama göstermesi de mesajımda da belirttiğim gibi bence ekonomik bir değer.hdi ile kıyaslamak haksızlık olur zaten

fotolarla ilgili beğenin için teşekkür ederim.ben de şu bahsettiğin fotoları da en kısa sürede yayınlamanı merakla bekliyorum.hadi bakalım.

edit:son olarak şunu söyleyeyim:B6 kasa passat benim asla tercih etmediğim bir araç.öncede söylediğim gibi
    407 söz konusu olduğunda ben biraz duygusalım
    *GÜMÜŞ OK*
    Alüminyum Gri

Acemi Üye

Alıntı TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı

Tokat yeşil elbisesini bürünmüş . Tablo gibi bir manzara . Çok severdim bu manzaraları seyretmeyi . Bu güzel resim için çok saolun Taner hocam .
    Peugeot 3008 Premium Pack 1.6 HDİ Auto 6R Sedefli Beyaz

Uzman Üye γuяdaeя - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    -
    Model
    yok

Bu manzarayı alıp 1000 parçalık yapboz haline getireceksin. Sonra da oturup yapana kadar tüm kayışları sıyıracaksın :gul9 :gul5

Fiorino 1.3 Emotion

Alıntı Esat Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı İlkay Nickli Üyeden Alıntı
    İlkay sen nerdesin yahu özledik seni....
    [/quote]

Biraz yoğunum bu aralar fazla mesai yapıyorum. En kısa zamanda sahalara tekrardan dönücem umarım.

Meslek
    Öğretmen
    Model
    407

Ynt: "Gümüş Ok" Hep araçlarımız mı sorun çıkartacak!?

Zaman zaman araç sahiplerinin araçlarıyla ilgili yaşadıkları sorunlardan şikayet ettiklerini, bu konuda ne kadar talihsiz olduklarından dem vurduklarını, sorunsuz bir araca duydukları özlemi vurguladıklarını duyuyor, okuyoruz.

Sorunsuz araç istiyoruz ama peki biz ne durumdayız acaba?!

Hafta sonu iki günlüğüne bir tatil kaçamağı yapmak için İstanbul dışındaydım. Güya biraz olsun rahatlayacak, yoğun işlerden bir nebze uzaklaşmış olacaktım. ancak nükseden şiddetli bel ağrılarım beni mahvetti. tatili bırakın aldığım nefes bile burnumdan geldi. tüm keyfim kaçtı. O derece ki her şey bir kenara foruma girmek bile gelmedi içimden. varın artık siz hesap edin durumumum vahametini.

Şu an ağrı kesici kullanıyorum ve biraz olsun rahatlamış durumdayım. Sizlere tavsiyem elinizdeki en önemli değerin sağlığınız olduğunu aklınızdan bir an bile çıkartmayın. Ne demiş Kanuni Sultan Süleyman:

“Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
    Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.”

Herkese sorunsuz (sağlıklı) bedenler ve o bedenleri sorunsuzca taşıyacak araçlar dilerim.

abdullah hal hatır soran mesajın için teşekkür ederim.şu an iyiyim.
    *GÜMÜŞ OK*
    Alüminyum Gri

Uzman Üye Yasin CCK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Enerji Danışmanı
    Model
    301

Tanerhocam çok geçmiş olsun, yeni duydum çok üzüldüm, herşeyin başı sağlık, dikkat edin kendinize, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız temennisiyle...

2000 Peugeot 206 GTI 2.0 165 Hp (Monster)

2008 Peugeot 308 Comfort 1.6 Hdi 136 Hp (Rock’N Rolla)

2013 Peugeot 301 Active 1.6 Hdi 92 Hp (Beyaz Enerji)

2016 Peugeot 2008 Allure 1.6 e-Hdi 92hp ETG6 Otomatik S&S (Ateş)

2017 Peugeot 301 Active 1.6 Hdi 92 Hp (Beyaz Enerji 2)

2017 Peugeot 301 Active 1.6 Hdi 92 Hp (Köpekbalığım)

Dreamcatcher
    Ziyaretçi

Haklısın Taner hocam...Allah bize büyük dertler vermeyince bizde ufak sorunları büyütüyoruz..geçmiş olsun..

Esat
    Ziyaretçi

Abi cok gecmis olsun

Hocam çok büyük geçmiş olsun.

Aktif Üye
    Model
    308

Çok geçmiş olsun Taner abi. Bu ağrıyı çekmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Umarım kısa sürede atlatırsın.
    2008 Peugeot 308 1.6 HDI Premium<br />2006 BMW 320i

Uzman Üye Abdullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Bilişim
    Model
    308

Alıntı TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
    Zaman zaman araç sahiplerinin araçlarıyla ilgili yaşadıkları sorunlardan şikayet ettiklerini, bu konuda ne kadar talihsiz olduklarından dem vurduklarını, sorunsuz bir araca duydukları özlemi vurguladıklarını duyuyor, okuyoruz.

Sorunsuz araç istiyoruz ama peki biz ne durumdayız acaba?!

Hafta sonu iki günlüğüne bir tatil kaçamağı yapmak için İstanbul dışındaydım. Güya biraz olsun rahatlayacak, yoğun işlerden bir nebze uzaklaşmış olacaktım. ancak nükseden şiddetli bel ağrılarım beni mahvetti. tatili bırakın aldığım nefes bile burnumdan geldi. tüm keyfim kaçtı. O derece ki her şey bir kenara foruma girmek bile gelmedi içimden. varın artık siz hesap edin durumumum vahametini.

Şu an ağrı kesici kullanıyorum ve biraz olsun rahatlamış durumdayım. Sizlere tavsiyem elinizdeki en önemli değerin sağlığınız olduğunu aklınızdan bir an bile çıkartmayın. Ne demiş Kanuni Sultan Süleyman:

“Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi,
    Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.”

Herkese sorunsuz (sağlıklı) bedenler ve o bedenleri sorunsuzca taşıyacak araçlar dilerim.

abdullah hal hatır soran mesajın için teşekkür ederim.şu an iyiyim.
    Hocam çok geçmiş olsun yapabileceğim birşey var mı? Hatta var mı diye sormayayım hocam babamda bu dertten çok çekti ben ona bir sorayım onun tanıdıkları vardı bir doktora götürelim sizi mutlaka siz gitmişsinizdir ama tekrar nüksetmesinin sebebi nedir? Ağır felan kaldırmadınız inşallah tekrar geçmiş olsun hocam görüşelim bu konuyu

Meslek
    Öğretmen
    Model
    407

iyi dileklerini belirten tüm dostlara teşekkürler.

*GÜMÜŞ OK*
    Alüminyum Gri

Uzman Üye Yasin CCK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Enerji Danışmanı
    Model
    301

BEL- BOYUN FITIĞI VE EKLEM AĞRILARI ÇEKENLERE ÇÖZÜM HİNDİSTAN’DAN GELDİ.
    Bel ve boyun fıtığı; hastaların hayatını kabusa çeviren, hareket kabiliyetlerini son derece kısıtlayan, acısı ve ağrısı katlanılmaz bir hastalık.
    Hastalar, ilaçlardan ve uzun fizik tedavilerden çare bulamadığı zamanlarda ameliyat masasına yatmak zorunda kalıyorlar.
    Ameliyat ise, öncesi, ameliyat sırası ve sonrasıyla son derece zorlu bir süreç.
    Romatizma ve benzer eklem hastalıkları ise öncelikli olarak hastaların diz eklemlerinin yapısını bozarak hastaların yürümesini, merdiven inip çıkmasını nerdeyse imkansız hale getiren, ağrısı, sancısı dayanılmaz hastalıklardır
    Kullandığı ağrı kesicilerle, fizik tedavi metodlarıyla ya da ehil olmayan kişlerin uygulamalarıyla hastalıklarına çare bulamayan hastalara çözüm Hindistan’dan geldi.
    Yüzyıllardır Hint tıbbında, bel-boyun fıtığı ve eklem hastalıkları tedavisinde kullanılan Boswellia Serrata adlı bitkinin tedavi edici etkileri modern tıp tarafından da kabul gördü. Amerikalı doktorlar tarafından hastalar üzerinde uzun süredir denenen Boswellia tedavisinde ortaya çıkan sonuçlar ise bel ve boyun fıtığı ağrısı çekenlere diz ağrısından yürüyemeyenlere müjde niteliğinde.
    Boswellia Serrata içeren ilaçlarla tedavi gören hastaların tamamına yakınının 1 hafta içinde ağrılarında çok önemli ölçüde azalma tespit edilirken, bir ayın sonunda hasarlı ve hastalığa sebep olan eklemlerin bozulmuş yapılarının düzelmeye başladığı gözlemlendi. Bel ve boyun fıtığı tedavisinde devrim niteliği taşıyan Boswellia Serrata, artık Türk hastaları tarafından da ilgi göreceğe benziyor. (Alıntıdır)

http://www.sativlaya.com/bel-boyun-f...detayi-16.aspx

Hocam gazete okurken aklıma geldiniz, bir göz atın isterseniz...

2000 Peugeot 206 GTI 2.0 165 Hp (Monster)

2008 Peugeot 308 Comfort 1.6 Hdi 136 Hp (Rock’N Rolla)

2013 Peugeot 301 Active 1.6 Hdi 92 Hp (Beyaz Enerji)

2016 Peugeot 2008 Allure 1.6 e-Hdi 92hp ETG6 Otomatik S&S (Ateş)

2017 Peugeot 301 Active 1.6 Hdi 92 Hp (Beyaz Enerji 2)

2017 Peugeot 301 Active 1.6 Hdi 92 Hp (Köpekbalığım)

Aktif Üye Gökay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    STK
    Model
    3008

Geçmiş olsun Taner hocam.

Şimdi konu açılmışken forumdaşlara ve kendime sormak isterim ;

otomobillerimize gözümüz gibi bakarız ya, rutin bakımlarını hiç kaçırmadan aksatmayız ya, hatta yıllık yükü en ağır olan full kaskomuzda vardır.

Ama aramızda kaç kişinin sağlık sigortası var, hayat sigortası var en son ne zaman chek-up'a girdik ?

Otomobiller bizden değerlimi ki ?
    3008 BlueHdi Sedefli Beyaz

Sayfa 38/173 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler