Esatcan,orada bir dostum var,gerisi teferruat,sana da hayırlı cumalar![]()
Dreamcatcher Nickli Üyeden Alıntı
Ne demek abicim dedim ya bizim forumdaki dostlugumuz klavyeden ibaret degil birçok dostumuz bilir sende kastamonudasın diye bize uzak degilsin eger böyle birşey düşünürsen gidip bakar kendime alıcak gidi pazarlık yaparım ellerinden öperim abicim hayırlı cumalar...
Esatcan,orada bir dostum var,gerisi teferruat,sana da hayırlı cumalar![]()
Husmen abi, fiyat olarak da uygunmuş, ipad almadan önce ben de düşünüyordum,esat kardeşim sıkı bir pazarlık ile fiyatı biraz daha düşürebilir![]()
308 AUTO 6R ENVY HDI
Kaptanım,üzerindeki cd çaları da takasa verebilirsek olur diye düşünüyorum..gokhancpt Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bu ekranı satın aldığımız zaman aracın menüsüne giriş yapabiliyormuyuz bilginiz var mı
yol bilgisayarı bazı özelliklerin etkinleştirilmesi veya devre dışı bırakılması gibi almayı düşünüyorum..
Burak ,yol bilgisayarına ayrı bir kumanda ile erişebiliyorsun,daha önce videosu yayınlanmıştı..
video'yu gördüm ama bu kumandayı nerden temin edebiliriz montajını neresi iyi yapar..
satıcıda böyle bir kumanda yok..onu da sordum
Kumandalı olan modeli var,sahibinden.com da ararsan bulabilirsin Burak..
bi türlü bulamadım ya![]()
Bahse konu ilan kaldırılmış sanırım..ama bu var :
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...1573848/detay/
biraz kalitesi düşük gibi geldi bana.fakat flyaudio nun var bizim araçlara %100 uyumlu... bende arayış içerisindeyim peugeota hepsi uyum sağlamıyor malasef pioneer alpine falan..
Özkan Meral
Peugeot 5008 ~ ANKARA
Hangi açıdan uyum sağlamıyorki?Özkan Meral Nickli Üyeden Alıntı
pejolarda bildiğim kadar ile öle çok büyük sorunlar yok bu konuda.
2012 508 SW GT 2,2HDi 230 Hp (Dr.Ecu) Kahverengi
2014 308 ACTIVE Tekno GRi 1.2 PureTech 82 hp
2018 Harley Davidson Fat Bob 114
2016 Yamaha Mt-09 Tracer Race Blue
2009 308 SW Panoramic PREMIUM Kum Gri - 1.6 HDi 130 HP (Chip: Bülent Rayman) (SATILDI)
2015 Yamaha Mt-07 Moto Cage Mat Gri (SATILDI)
2018 Yamaha Nmax155 (SATILDI)
İnegöl / Bursa
en başta direksiyondaki teyip fonksiyonlarını pioneer alpine çalıştırmıyor.çalışması için 200 tl aparat almak gerekiyor
Özkan Meral
Peugeot 5008 ~ ANKARA
ama değer
2012 508 SW GT 2,2HDi 230 Hp (Dr.Ecu) Kahverengi
2014 308 ACTIVE Tekno GRi 1.2 PureTech 82 hp
2018 Harley Davidson Fat Bob 114
2016 Yamaha Mt-09 Tracer Race Blue
2009 308 SW Panoramic PREMIUM Kum Gri - 1.6 HDi 130 HP (Chip: Bülent Rayman) (SATILDI)
2015 Yamaha Mt-07 Moto Cage Mat Gri (SATILDI)
2018 Yamaha Nmax155 (SATILDI)
İnegöl / Bursa
bunda fonksiyonel kumanda var mı ?Dreamcatcher Nickli Üyeden Alıntı
Tam bilgim yok,satıcıyla irtibat kurmak gerekir bilgi için..burak-s Nickli Üyeden Alıntı
ben değiştircem teybi fakat flyaudio araştırdım tam orjinal bir cihaz.peugeotlara tam uyumlu.tabi ses sistemim var pioneer daha iyi gider. ama bununda işe yarayacağını düşünüyorum
Özkan Meral
Peugeot 5008 ~ ANKARA
flyadudio almak üzereyim kalitesi hakkında bilgi verebilecek biri var mı ses kalitesinden memnunmusunuz
arkadaşlar alacagınız sıstemın dıreksıyon uzerındekı tuşlarla uyumlu olup olmadıgını ve bilgi ekranına ulasıp ulaşmadıgını denemeden almayın .cogu fırma uyumlu deyıp satıyor ama sonu husran.
bu durumda dıger cozum:
pioneer avic serısı + direksiyon aparatı+ cerceve ile sıkıntısız kurulum yaparsınız (tecrube edıldı)
pioneer olmazsa clarion yada alpine double dın olabılır ama bunlara uygun cerceve ve dıreksıyon aparatı bulmadan işe kalkışmayın.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)