hocam benim aracımın üstünden çıkan orijinal ana ünite continental markaydı onunda radyosu biraz zayıf kalıyordu,bu cihaz ona oranla bana daha iyi geldi. ekranı bölme olayı bu üründe var mıydı, inanın tam hatırlamıyorum,308 için 5 6 farklı model mevcut, hatta ebay üzerinden bulduğum bir ürün vardı almanyada kuzenlerde rica edip o ürünü de inceletmiştim, işlemcisi ram i falan hep aynıydı işletim sistemi arayüzünde farklılıklar vardı, göze daha çok hitap eden bir ürün dü ama çok takılma yapıyor dediler onun için vazgeçmiştim ondan.

ben çok gezdiğim için ve bilmediğim,gitmediğim yerlere gitmekten zevk aldığım için önemli olan şey navigasyondu,navitech de bu konuda gerçekten iyi gps saptamaları oldukça hızlı, ben genelde audio cd dinlemeyi tercih ediyorum müzik kalitesi için, cd koyup ekran da da navigasyon olunca benim için aslında hiç bir sorun yok, araç hareket halindeyken ekranda bir video oynatılması aslında pek doğru gelmiyor,ister istemez insanın gözü takılıyor, mesela tv açıkken araç hareket edince tv otomatik kapanıyor,bu doğru bir uygulama bence.