Sonuçlar: 308 için hangi DVD-Multimedya cihazı önerirsiniz ?

Katılımcı sayısı
66. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • NAVIX

14 21.21%
  • NECVOX

8 12.12%
  • PİONNER

28 42.42%
  • ROADSTAR

2 3.03%
  • DynamicExport (3G li Model)

2 3.03%
  • Diger

14 21.21%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Sayfa 33/42 İlkİlk ... 233132333435 ... SonSon
824 sonuçtan 641 ile 660 arası
    Uzman Üye mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Model
    406
    hocam benim aracımın üstünden çıkan orijinal ana ünite continental markaydı onunda radyosu biraz zayıf kalıyordu,bu cihaz ona oranla bana daha iyi geldi. ekranı bölme olayı bu üründe var mıydı, inanın tam hatırlamıyorum,308 için 5 6 farklı model mevcut, hatta ebay üzerinden bulduğum bir ürün vardı almanyada kuzenlerde rica edip o ürünü de inceletmiştim, işlemcisi ram i falan hep aynıydı işletim sistemi arayüzünde farklılıklar vardı, göze daha çok hitap eden bir ürün dü ama çok takılma yapıyor dediler onun için vazgeçmiştim ondan.

ben çok gezdiğim için ve bilmediğim,gitmediğim yerlere gitmekten zevk aldığım için önemli olan şey navigasyondu,navitech de bu konuda gerçekten iyi gps saptamaları oldukça hızlı, ben genelde audio cd dinlemeyi tercih ediyorum müzik kalitesi için, cd koyup ekran da da navigasyon olunca benim için aslında hiç bir sorun yok, araç hareket halindeyken ekranda bir video oynatılması aslında pek doğru gelmiyor,ister istemez insanın gözü takılıyor, mesela tv açıkken araç hareket edince tv otomatik kapanıyor,bu doğru bir uygulama bence.
    2010 Peugeot 308 Millesim 1.6 HDI 112 HP Auto6R inci siyahı.
    2001 Peugeot 406 SV BVA
    2001 Peugeot 406 Coupe 2.0

Tecrübeli Üye converse10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Serbest Meslek
    Model
    308
    Paylaşım için teşekkürler bendeki ünitemde aracın radyosunda çekme kaybım olmadı orjinal kablosunun ucuna kesmeden dönüştürücü takmak suretiyle radyo bağlantısı yaptım.Eğer anten kablosu zarar görmüş yada kesildiyse sinyal kaybı çok fazla oluyor.

Yönetici
    Meslek
    Makine Mühendisi + İşletme
    Model
    5008
    Çok başarılı bir video olmuş, eline sağlık Mehmet
    Euro Repar Car Service - FP Otomotiv (İstanbul - Maslak)0212 254 4 308 - 0533 591 23 15

2025 Peugeot E5008 Ingaro Mavi 1000km
    2023 Peugeot XP400 GT Gri 30000km

2016 Peugeot 208 GTI BPS Siyah Kırmızı (SATILDI) 51500km
    2023 Peugeot 408 GT 1.2 Puretech 130HP EAT8 Titanyum Gri 15800km (SATILDI)
    2022 Peugeot Django 125cc Mavi 18500km (SATILDI)
    2020 Peugeot 308 Style 1.5 BlueHDI 130Hp EAT6 Manyetik Mavi 23000km (SATILDI)
    2018 Peugeot Speedfight RCUP 125cc 20000km (SATILDI)
    2001 Peugeot 406 Coupé 2.0i 138Hp BVA4 298.500km (SATILDI)
    2001 Peugeot 406 ST 2.0i 138Hp BVA4 334.000km(SATILDI)
    2012 Peugeot Satelis 250CC ABS Siyah 6800km (SATILDI)
    2008 Peugeot 308 Comfort 1.6 HDI 110Hp Montebello Mavi 268.200 km (SATILDI)
    2002 Peugeot 206 Colorline 1.4i 75Hp BVA4 Şeytan Kırmızı (SATILDI)
    1997 Peugeot 106 XS 1.6i 90Hp BVA3 Alp Beyaz (SATILDI)

Aktif Üye dirtyharry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Model
    407
    Faydali paylasim olmus.fiyatina gore ozellikleri de iyi bence .sadece radyo arayuzunu begenmedim ama genel olarak hem yerinde guzel duruyor hemde cok kullanisli geldi bana.gule gule kullanin tekrardan.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    407 executive premium 2.0 hdi bva ov

Yeni Üye
    Meslek
    İnşaat Mühendisi
    Model
    308
    Selamlar, konu hakkında bir hayli uzun yorumlar ve fikirler yazılmış dolayısıyla tüm sayfaları tek tek okuyamadım. Ancak geneline göz attım diyebilirim. Bir süredir Navigasyonlu ve kameralı ekran araştırmalarımdan edindiğim bazı bilgileri paylaşmak ve bilgisi olan forum dostlarının bilgilerini almak adına birkaç cümle katkıda bulunmak istedim. Geneli itibarıyla eğer kaçırmadıysam, Cyclone ve For-X ile ilgili yorum bulamadım. İzmir Peugeot yetkili servisler bu markaların montajını garantili olarak yapıyor. Ancak For-X konusunda genelde müşteri geri dönüşleri çok fazla olmaktaymış. For-X marka ürünü ben araç araştırırken Arkas Peugeot Satış müdürünün 308 aracında gördüm. Kabaca inceleme fırsatı buldum. Deneyimlerim şu şekilde;
    Kasanın oturma düzeni gayet başarılı. Görünüm olarak orjinal fabrika çıkışı izlenimi veriyor. Arayüz olarak şık duruyor. Bluetooth maalesef deneyemedim. DVD ve MP3 player arayüzleri de gayet güzel ve şık, algılama ve oynatma hızları başarılı. Ancak müzik kalitesi nedense beni tatmin etmedi. Ekolayzer ayarından mı yoksa başka bir sorundan mı bilemiyorum tizler müthiş baskındı ve parazit vardı. Geri görüş kamerası güzel, ölçeklendirilmiş mesafe çizgileri mevcut. Dokunmatik hassasiyeti güzel. TV analog olduğu için benim bir beklentim yok, zaten sağlıklı bir frekans bulunmuyor. Navi ile ilgili pek bişey söyleyemiycem çünkü benim evimin adresini bulamadı! Dağda yaşamadığıma göre kendimi bulamıyorsam yorum yapmak istemiyorum. Ya da siz bu konuda kendinize düşen yorumu yapınız. Usb ipod girişleri torpidoya konumlandırılmış. Ortalıkta fazladan bir mikrofon göremedim, kasayla bütünleşik bir yapısı olmasından dolayı olabilir. Mimari olarak tatmin edici duruyor ve teknik olarak orta seviye gibi ancak kullanıcı geri dönüşleri fazlalığından biraz dudak büktüm.
    Bir 308 kullanıcısı dostumun aracında Cyclone marka olduğunu biliyorum. Henüz inceleme fırsatım olmadı ancak netteki görüntüsünden onun da çok şık durduğunu söyleyebilirim. Fırsat bulduğumda incelersem izlenimlerimi sizlerle paylaşırım. Güncel bilgisi olan arkadaşların konu hakkında katkısını da merak ediyorum. Selamlar..

308 Allure 1.6 Blue HDI 120 HP EAT Tekno Gri 2015

308 Active 1.6 HDI 92 HP Beyaz 2013 Makyajlı Kasa

307 Premium 1.6 HDI 110 HP Mürdüm 2006 Makyajlı Kasa

Aktif Üye
    Meslek
    Laborant
    Model
    308
    Yetkili servisler Cyclone markayı toplam ne kadara takıyorlar araca ?

Yeni Üye Ceci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Ekonomist
    Model
    308
    Selamlar ,
    Peugeot 308 için PIONEER AVIC-F900BT taktım kendim yalnız internetten aldığım çerçeve büyük geliyor iç kısmına extra bir çerçeve daha lazım acaba onu neren temin edebilirm .? İnternette sadece aldığım bu ürün var ;

Bu ürünün iç kısmına extradan çerçeve lazım nereden temin edebilirm yardımcı olur musunuz.?

Teşekkür ederim. .

Yasaklı Üye
    Meslek
    Usa
    Model
    3008 P84
    Istanbul umraniyede bu isi yapan yerler var.reklam gibi olmasin ama atakan var aklima gelen.cerceve vardi onlarda.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Meslek
    Serbest Meslek
    Model
    308
    Hocam istediğiniz kadar çerçe alın gögüse ne tam oturur nede aradaki boşluk kapanır işiniz çok zor

Yasaklı Üye
    Meslek
    Usa
    Model
    3008 P84
    Keske navitech dusunseniz oturma problemi yok.fabrika cikisi gibi duruyor.converse hocam gorusemiyoruz nasilsin.bu navitech.in radyosu beni cildirtacak ya sehir merkezindeydim % 50 performansti simdi biraz uzaga tasindim dur felaket

Yasaklı Üye
    Meslek
    Usa
    Model
    3008 P84
    Ismaildi sanırım isim convers.hic istanbul.a yolun dusmuyormu ya.su radyo olayini anca sen halledersin gibime geliyor.

Yeni Üye
    Meslek
    Memur
    Model
    308
    2009 model 308 Auto6R aracıma, temel olarak bluetooth telefon bağlantısı özellikleri için böyle bir sistem taktırmak için araştırma yapmaya başladım. Mehmet Nabi Akpınar'ın Navitech NX-217 videosu çok bilgilendirici olmuş, teşekkür ederim. Yalnız telefon rehberini, son arananları vs görmemesi büyük eksiklik, hızlı arama yapamadıktan sonra bir anlamı yok benim için. Bu arada Ankara Göral'da bu tür bir sistem takıldığını öğrendim. Telefondan bilgi aldım, oldukça özellik saydı, TV alıcı ve geri görüş kamerası dahil, kampanyalı fiyat olarak 1800 küsür bir fiyat verdi. Marka sordum, marka söyleyemedi, "Peugeot" diye açılıyor dedi. Peugeot'nun 308 için kendi ürettiği böyle bir sistem var mıdır, NX-217'ye kıyasla nasıldır, biliyor musunuz? Benim için en önemlisi bluetooth telefon bağlantısınıni rehber, son arananlar dahil, kusursuz olması.

Edit: Aradığım cevabı geçmiş sayfalarda buldum; "Göral Servisi Fly Audio takıyor o da Çerçeve ile takıldığı için çok güzel durmuyor."
    Konu hatipoglu tarafından (08-03-2014 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.

Meslek
    Serbest Meslek
    Model
    308
    Alıntı tarantino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ismaildi sanırım isim convers.hic istanbul.a yolun dusmuyormu ya.su radyo olayini anca sen halledersin gibime geliyor.

sevgili abim inşallah nasip olmadı istanbul'a gelmek inşallah hallediriz

Meslek
    Serbest Meslek
    Model
    308
    Alıntı hatipoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2009 model 308 Auto6R aracıma, temel olarak bluetooth telefon bağlantısı özellikleri için böyle bir sistem taktırmak için araştırma yapmaya başladım. Mehmet Nabi Akpınar'ın Navitech NX-217 videosu çok bilgilendirici olmuş, teşekkür ederim. Yalnız telefon rehberini, son arananları vs görmemesi büyük eksiklik, hızlı arama yapamadıktan sonra bir anlamı yok benim için. Bu arada Ankara Göral'da bu tür bir sistem takıldığını öğrendim. Telefondan bilgi aldım, oldukça özellik saydı, TV alıcı ve geri görüş kamerası dahil, kampanyalı fiyat olarak 1800 küsür bir fiyat verdi. Marka sordum, marka söyleyemedi, "Peugeot" diye açılıyor dedi. Peugeot'nun 308 için kendi ürettiği böyle bir sistem var mıdır, NX-217'ye kıyasla nasıldır, biliyor musunuz? Benim için en önemlisi bluetooth telefon bağlantısınıni rehber, son arananlar dahil, kusursuz olması.

Edit: Aradığım cevabı geçmiş sayfalarda buldum; "Göral Servisi Fly Audio takıyor o da Çerçeve ile takıldığı için çok güzel durmuyor."
    abim ben navitech nx 217 f 1200tl aldı sıfır olarak şuan en azla 1100tl filandır takmasıda kolay

Yeni Üye
    Meslek
    Memur
    Model
    308
    Alıntı converse10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abim ben navitech nx 217 f 1200tl aldı sıfır olarak şuan en azla 1100tl filandır takmasıda kolay
    Dediğim üzere cep telefonu rehberini gösteremiyormuş, bu nedenle bunu tercih etmiyorum. Android cep telefonum (Note2) ile telefon-rehber-son aramalar fonksiyonları çalışan bir cihaza ihtiyacım var. Eşime satın aldığımız Fiat 500L'nin orjinal sistemi SMS mesajlarını bile okuyor Tamam mesaj okumasın ama en azından rehber ve son aramaları almasını istiyorum.
    Konu hatipoglu tarafından (08-03-2014 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.

Acemi Üye bodrum7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Model
    308
    Arkadaşlar aracım 2011 model son makyajlanmış kasa active 1.6 vti. Benim aradğım aracımıza en uygun navigasyon sistemli double din. Aracımda ön arka park sensörü, bluetooth kit ve kolçak altı usb girişi mevcut orjinalinde. Bunlara uygun olan direksiyondan kumandayı bozmayan bildiğiniz ve önereceğiniz navigasyon hangisidir? Benim istediğim mesela ön arka park sensöründe benim yol bilgisayarımda görüntülü olarakta gösteriyor, aldığım double dinde bu görüntüyü gösterebilecekmi mesela?

Uzman Üye reisG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Denizcilik sektöründeyim
    Model
    308
    Aramiza hosgeldiniz.forumda benim ve pek cok arkadasimin kullandigi orta konsolunuzdaki orjinal teyp ve boş cebin çıkarılıp yerine monte edilen 7 inch ekranlı sistemler mevcut bunların çalışma detaylarını bu topikte ve bizlerin araçlarımızı tanıttığı konu başlıklarında bulabilirsiniz.bu sistemler hem orta konsola uyumlu oluyor bende kokpitteki minik ekranı ve tüm özellikleri kullandığınız direksiyon kolonundaki kolu da kullanıyorsunuz.forumda konu hakkında inceleme yaptığınızda fiyatlar hakkında da bilgi sahibi olursunuz.ben her bakımdan memnunum

Sent from my RM-821_eu_turkey_244 using Tapatalk
    2009 Peugeot 308 Comfort 1.6 VTi 120 Bg. Babylone Kırmızı

Meslek
    Serbest Meslek
    Model
    308
    Dediğim üzere cep telefonu rehberini gösteremiyormuş, bu nedenle bunu tercih etmiyorum. Android cep telefonum (Note2) ile telefon-rehber-son aramalar fonksiyonları çalışan bir cihaza ihtiyacım var. Eşime satın aldığımız Fiat 500L'nin orjinal sistemi SMS mesajlarını bile okuyor Tamam mesaj okumasın ama en azından rehber ve son aramaları almasını istiyorum.
    Hocam siz eşinizin aracını kullanın bu sizin için daha zahmetsiz olur

Uzman Üye mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Model
    406

308 için benim araştırma yaptığım zaman içindeki en gelişmiş model 1800 tl idi, telefon üzerinden internete bağlanma, exel dosyalarını açma gibi bir çok özelliği vardı ve android tabanlı bir sistem, şuan markasını tam hatırlayamıyorum not aldığım kağıdı bulursam yazarım tam marka ve modelini, bu rakam çok derseniz, sadece bluetooht kitleri var onlardan almanızı tavsiye ederim. çerçee ile kullanmak sorun olmayacaksa pioneer ların hem sesi hemde gelişmiş telefon özellikleri de güzel.

Ben cihazda gördüğüm eksiklikleri navitech e bildirdim ama bir güncelleme çalışmalarının olmadığını söylediler, bu yazılım işlerinden anlayan birisi aslında yazılımı güncellese yada baştan sona bir costum firmware yapsa çok dua alır parada kazanır
    2010 Peugeot 308 Millesim 1.6 HDI 112 HP Auto6R inci siyahı.
    2001 Peugeot 406 SV BVA
    2001 Peugeot 406 Coupe 2.0

Aktif Üye asdfg112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Öğrenci
    Model
    308
    Direksiyon kumandası na uygun pioneer var mı acaba

mobil gönderi...asus memopad
    '12, 308 active, hdi, 6r
    59bin km

Sayfa 33/42 İlkİlk ... 233132333435 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler