birkac gun once trabzondaki bayram peg. ile konustum.yeni takmaya basladiklari cyclone marka nav.cihazlarinin araclarimiz Ile tam uyumlu oldugunu soylediler.yol bilgisayari,goruntulu park sensoru vb.parametreler calisiyormus.keske oradan uye bir arkadasimiz yuzyuze gidip konusabilse
2012 Beyaz Scenic 1,5 & EDC
Arkadaşlar 308 in kokpitine tam uyumlu navigasyon kamera vb. özellikleri olan ayrıca direksiyondan orjinal kumandaya da tam uyum sağlayan cihazlardan alan arkadaşlarımız var. Fiyatları yaklaşık 1300 TL den başlayan bu donanımı çok daha uygun fiyatla buldum. Cumartesi günü doğubank ve çevresinde bir şeyler aramak ve alışveriş amaçlı çıktım. Doğubankta sadedce bu tip sistemleri getiren bir dükkan buldum. Ve fiyat 900 TL idi. İlgilenenler için yer doğubank işhanı fidan elektronik tel 0 212 5120124 doğubank no 229-230 sirkeci.
2009 Peugeot 308 Comfort 1.6 VTi 120 Bg. Babylone Kırmızı
Bayram Oto'ya uğrarsanız şu taktıkları Cyclone nav.sistemini sorarmısınız?Merak ettiğim Flyaudio'daki uyumsuzları giderebilmişlermi?Şimdiden iyi yolculuklar![]()
2012 Beyaz Scenic 1,5 & EDC
bu ürün hoşunuza gidecek arkadaşlar.yeni çıkmış..
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...89014627/detay
Mücahit dostum, bu ürünlere sorunsuz geri görüş kamerası entegre edilebiliyor mu, biliyor musun?
2015 Peugeot 308 allure 1.6 BlueHdi 120 HP Lav Kırmızısı
web sayfasında desteklendiğini soyluyor cihan dostum linki şöyle
http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=60&pid=543
Arkadaşlar 308 için navitech takmayı düşünüyorum 1700tl dediler cihaz hakkında bilgisi olan paylaşırsa şimdiden teşekkürler
M.T.N
servis hangi markayı takıyor
M.T.N
Göral Servisi Fly Audio takıyor o da Çerçeve ile takıldığı için çok güzel durmuyor.
Mutlaka aşağıdaki yazıma göre oraya bir ara ve gidip incele derim....
Arkadaşlar 308 in kokpitine tam uyumlu navigasyon kamera vb. özellikleri olan ayrıca direksiyondan orjinal kumandaya da tam uyum sağlayan cihazlardan alan arkadaşlarımız var. Fiyatları yaklaşık 1300 TL den başlayan bu donanımı çok daha uygun fiyatla buldum. Cumartesi günü doğubank ve çevresinde bir şeyler aramak ve alışveriş amaçlı çıktım. Doğubankta sadedce bu tip sistemleri getiren bir dükkan buldum. Ve fiyat 900 TL idi. İlgilenenler için yer doğubank işhanı fidan elektronik tel 0 212 5120124 doğubank no 229-230 sirkeci.
2009 Peugeot 308 Comfort 1.6 VTi 120 Bg. Babylone Kırmızı
navitech'i detaylı incelemiş biri olarak söylüyorum gayet güzel kullanımı harika
navigasyon çok başarılı
peugeot berke de sıfır araçlarda da var
servisde satmaya başlamış
bende de double din var satıp bunu almayı düşünüyorum kokpitle birebir uyumlu ışıklar renkler 308 e özel
piyasada 1700-1800 civarı internette 1450 ye bulmak mümkün daha ucuza bulabilme imkanımda olabilir..
Arkadaşlar serviste navitec 308 için olan multimedyayı taktırdım çok güzel durdu geri görüş kamerasıda harika plaka aydınlatmanın lanbasının yerine taktılar.
M.T.N
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)