hayırlı olsun. araç menusune ana unıte uzerınden gırış yapabıldınızmı bılgı verırmısınız
Arkadaşlar kocaeli peugeot yetkili serviste taktırdım. 308 için yapılmış çok şık durdu tv özelliğide olması çok güzel. resimlerini çekince paylaşacağım. telefon baglantısı navigasyon teyp dvd cd vcd vs. çok süper en çok hoşuma giden tarafıda kamera görüntüsü çok net. ses sisteminde 5+1 vb. gibi özellikleride var gece kullanımla orjinal aydınlatma ile uyumlu. navigasyon özelliği çok geliştirilmiş. ayrıca yetkili servis tarafından takılmasıda benim için daha güvenilir oldu herkese tavsiye ederim
M.T.N
hayırlı olsun. araç menusune ana unıte uzerınden gırış yapabıldınızmı bılgı verırmısınız
araç menusune ana unıte uzerınden gırış yapılabiliyor zaten sistemin araca herhangi bir zararının olmadıgı yetkili servis tarafından bana garanti edildiği için taktırdım 1750 tl
M.T.N
Arkadaşlar Bugün Elektrikçiye park sensörü için uğradım . Onla uğraşırken adam bana double din gösterdi ben sordum . Roadstar Marka Pioneer Garantili Dedi. Fiyatına 690 Tl dedi . Ben de sordum millet serviste taktırıyor 1700 tl ye dedim bu niye o zaman böyle dedim . Onlar dedi Kötü mal kullandıkları halde işçilğini çok alıyorlar dedi ama en yine inanmıyorum . Digicom garantisi varmış gösterdi . Adama Navitech ' i sordum bana dediki navitech ne ya dedi en dandik double din dedi . İçerde bir tane bozuk var dedi servise gidecek şimdi dedi . Valla Anlamadım Yalanmı söylüyor doğrumu Aslında Benim İstediğim Clarion NX502E ama o da çok pahalı 2000 tl civarı ama sizden bir yorum alim dedim . Teşekkürler
Roadstar RD 8100 Fiyat : 700 Tl
Navitech NX-217 Fiyat : 1500 Tl
Benim İstediğim Ve Beğendiğim
Clarion NX502E Fiyat : 1900 Tl
Sizce Hangisi ?
Peugeot & CitroenPeugeot 308 İnci Siyah 120 bg Vti Triptronic 2009
Comfort Style Paket
Citroen DS4 DSport Sedefli Beyaz
Peugeot Partner Tepee Beyaz 115 HP 2013
Allure +
para durumu iyiyse clarion modeli en guzeli..roadstar'ı boşver.
Comfort Style Paket
Allure +
Bu da Clarion un Video su Arkadaşlar .
Comfort Style Paket
Allure +
navitech takan arkadaş olmadı bu yuzden urun hakkında birşey diyemiyorum ..ben pioneer avic 910bt kullanıyorum. ikinci el 1300tl bulabılırsın tavsiye ederim..
Clarion çok sağlam birşeymiş ya çok beğendim
10 gündür Navitech kullanıyorum çok memnunum . sanki orjinal bir parçaymış gibi duruyor. kullanımı çok rahat ve basit. radyo tv dvd cd görüntü ve ses çok net torpitoya uyumlu aslında benim için en önemlisi servisin önermesi araca herhangi bir problem yaratmaması.
M.T.N
1750 TL Yetkili serviste taktırdım
M.T.N
arkadaşlar ortalığı kızıştırmak gibi olmasın ama roadstar 8100N aldım bana soketleri dahil 600 tl mal oldu.çift kamera kullanılabilme sayesinde ön ve arkda kamera taktım tv cekmesi mükemmel navigasyonu başarsoft igo 8 yazılım konusu sınırsız sadece size cerceve almak yetiyor. digicomdam pioneer iki yıl garantisi memnun kalmazsanız şaşarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)