hocam hayırlı olsun. birşey soracam bu cihazla internete girilebiliyor mu 3g ile? bununla girilmiyorsa girilen model biliyor musunuz?
Çok güzel olmuş. Gece renkleri de güzel görünüyor. Tam uyumlu olmuş. Keyifli sürüşler.![]()
![]()
2012 Yeni 308 1.6 e-HDi 112HP Sportium "Ordu"
hocam hayırlı olsun. birşey soracam bu cihazla internete girilebiliyor mu 3g ile? bununla girilmiyorsa girilen model biliyor musunuz?
Kesinlikle çok kaliteli duruyor ve Çin malı mp4 çalar menüsü gibi kesinlikle değil iyi günlerde kullanın ve tecrübelerinizden de faydalanırsak güzel olur
2009 Peugeot 30∞1.6 HDI 90 hp Atom Gri Comfort Pack + Still Pack + Electric Pack
Güzel yorumlar için ayrıca teşekkür ederim. Ismail ve erhan benimle güzel fikir ve tecrübelerini paylaşarak işimi Son derece kolaylaştırdılar. Foruma bir teşekkür az gelir.
pisi308
Oncelikle hayirli olsun gercekten cok yakismis. Bende böyle birşey yaptırmak istiyorum ama arac garantili olduğu icinkararsizim. Yani garantiden cikar mi bilemiyorum. Ayrica montajda sok tak yapildigi icin dosemede yada goguste ekstradan sesler cikar mi diye dusunuyorum. Direksiyon kumandasi, park sensörü gibi ozellikler full kullaniyor mu? Montajini garantinin bozulmamasi icin servis yapar mi?
,
Eskişehir peugeot Banaz a sordum 2400 tl fiyat verdi aynı cihaza. Yani 1100 tl fazla,. Park sensörü çalıştı sadece cihazın tanımlı sesi oldu ama ne bilgi ekranındaki uyarı nede hassasiyetinde bir sorun yok.
Kablolar hiçbir sekilde kesilmedi. Montaj yapılırken oradaydım hiç bir şekilde göğüsten ses gelecek bir durum yok. Direksiyon kumandasi follow me home hatta bilgi ekranının karartma ayarlarına dahi ulaşaniliyorsunuz.
pisi308
Hayirli olsun simdiden
Ufak bir araştırma ile cihazı 1100tl ye buldum ama montaji pahali olur. Servisi sadece montaj için kullanicam yoksa cihaz oradan alınmaz. Ses konusunda montaj icin sokup takiyorlar ya o sirada gicirdama sesi olusabilir diye dusunuyorum. Arka kamera icin kablolari nereden geciriyorlar?
Marşipye nin olduğu bölgeden plastik akşamın altından geçirilerek bir tampona kadar rahat ve zarar vermeden ulaşılabiliyor.... Ben servise cihazı getirsem montaj ne olur diye sormuştum. 250tl istediler...
pisi308
Hocam afyona gelin ben ücretsiz yaparim
Montaj dahil 1300tl ye yaptırdım
pisi308
ben su anda internete 1100tlye buldum ve dediginiz gibi servis montaj için 250tl isterse aynı fiyata gelir ve garanti anlamında akıllarda soru kalmaz ama servis bunu ne kadar sağlıklı bağlar? Acaba sizden rica etsek gündüz güneşli havadaki görüntüsünden bir kaç kare paylaşır mısınız? yansıma durumu nasıldır ve birkaç menü görüntüsü iyi olacaktır.
Gece çekilmiş olan beyaz göstergeler ve double din ile müthiş bir görüntü olmuş. Güle güle kullanın çok beğendim.
Bu sistemin 308 e yakışacağını görmüş olduk![]()
Peugeot 308 Le Mans
Navitech nx-211F modelini kullanıyorum, geri görüş kamerası özelliği olmasa da diğer özellikleri gayet yeterli geliyor ve çok memnunum.. Tek sıkıntısı aracı her yere rahat park edemiyorsunz dikkat çekiyor dışarıdan![]()
Bu videoyu da nette dolaşırken buldum cihazı tanıtıyor...http://www.youtube.com/watch?v=9FlU5KyjQa0
ÜçyüzsekiZ
Acill destek istiyorum arkadaşlar navitech NX 217 ile direksiyon kumandası çalışıyor bunu biliyorum ama aracın ayarlar menüse girebiliyormuyuz, yani gündüz farını açıp kapama yol bilgisayarı ayarları gibi ayarları yapabiliyormuyuz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)