Alıntı jerpelea Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam sorun yaşadığınız araç imzanızdaki 2011 model araç ise kısa bi sürede akü problemi olması enteresan. Ayrıca akü değişiminin 1000 lira gibi bi fiyatı bulması düşündürücü. Çünkü Stop&Start sistemini destekleyen aküleri araştırdığımda inci ve mutlu aküler 250 300 lira arasında değişiyor. İnş. kronikleşen bir sorun halini dönüşmez. Bende internette biraz araştırdım ve benim gibi aracını hafta 2-3 kez kısa mesafe kullanan yani genelde araçları yatan kişilerin başına gelmiş bu sorun. Akü şarj aletim var 'black&decker bdv090' diğer aracımın aküsünde kullanıyorum şarj etmesi biraz uzun sürüyor örneğin boşalmış 65 amper mutlu aküyü 40 saatte komple şarj etti herneyse acaba pejonun aküsü içinde kullanabilirmiyim diye merak ettim. Bu arada benim aracın garantisini uzatmıştık 4 yıl garantili toplamda. Acaba akünün ayrı bir garantisi mi var ve varsa süresi ne kadar ?
Zaten servis fiyatı çok fazlaymış ben kendim S&S sistemine ve aracıma uygun akü alıp taktırsam garanti dışı kalır mı acaba aracım..Bu akü işi iyice kafamı kurcalamaya başladı.
4 sene içinde akunuz biterse servis ücretsiz olarak değiştirmek zorunda. Servisler bunu başta kabul etmiyor ama peugeot genel merkeze mail atarsanız size benim dediğimi diyecekler ve sizi yanlış bilgilendiren servisin ismini isteyecekler:-)
Bana servis 3bin km veya 6 ay denmişti ama genel merkez garanti süresi içinde biterse ücretsiz değişim dedi.

ME173X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi