Sonuçlar: 308 için hangi DVD-Multimedya cihazı önerirsiniz ?

Katılımcı sayısı
66. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • NAVIX

14 21.21%
  • NECVOX

8 12.12%
  • PİONNER

28 42.42%
  • ROADSTAR

2 3.03%
  • DynamicExport (3G li Model)

2 3.03%
  • Diger

14 21.21%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Sayfa 39/42 İlkİlk ... 293738394041 ... SonSon
824 sonuçtan 761 ile 780 arası
    Acemi Üye ali-34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Sinema-Tv
    Model
    308

Question 308 için Navitech oem ürünü

Öncelikle selamlar herkese iyi forumlar diliyorum, epeydir girmiyordum siteye ama bir süredir gizliden gizliden takipteyim forumu =)

Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Linkteki oem ürününü kullanan var mı aranızda ? Buna benzer konular açılmış forumda ama direk bu marka üzerine bir şey bulamadım. Fiyat da diğerlerine göre epey uygun. Önerir misiniz veya alternatif gözümden kaçan bir marka var mıdır ? Gözüken fiyat üzerinden de 100 TL indirimim oluyor ve ürünü 800 TL'ye alabiliyorum. Değerli yorumlarınız için teşekkürler..

http://www.n11.com/navitech-nx-217f-...temi-P13420882
    Konu ali-34 tarafından (30-10-2014 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir.

Uzman Üye Abdullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Bilişim
    Model
    308
    arkadaşlar sürekli sorunuza veya sorunlarınıza hızlı cevap almak mantığıyla forumda arama yapmadan yeni konu açıyorsunuz. Böyle yaparsanız forumda gereksiz konudan başka birşey olmaz! Konu açmadan önce arama yapınız biraz araştırınız. Konu var olan konu ile birleştirildi.
    Konu Abdullah tarafından (30-10-2014 Saat 15:48 ) değiştirilmiştir.

Meslek
    Sinema-Tv
    Model
    308
    Alıntı Abdullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar sürekli sorunuza veya sorunlarınıza hızlı cevap almak mantığıyla forumda arama yapmadan yeni konu açıyorsunuz. Böyle yaparsanız forumda gereksiz konudan başka birşey olmaz! Konu açmadan önce arama yapınız biraz araştırınız. Konu var olan konu ile birleştirildi.
    Sürekli konu açmıyorum, çok uzun zamandır ilk kez konu açtım, yanlış varsa düzeltilir paniğe gerek yok. İlgine teşekkürler..

Uzman Üye Abdullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Bilişim
    Model
    308
    Alıntı ali-34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sürekli konu açmıyorum, çok uzun zamandır ilk kez konu açtım, yanlış varsa düzeltilir paniğe gerek yok. İlgine teşekkürler..
    Dikkat ettiyseniz sizin açmış olduğunuz konu ile beraber tüm foruma belirtmek amacıyla arkadaşlar diye başladım cümleme sadece size söylemiş olsaydım ali-34 diye başlardım. Bizde panik yok sadece hepimiz için daha düzenli bir platform oluşturmaya çalışıyoruz.

Acemi Üye tazcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    öğretmen
    Model
    308
    ben de epeydir araştırıyorum henüz alamadım ama linkteki ni inceleyin oem ve uyumlu bana göre görünüşüde güzel
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...5741281/detay/

Uzman Üye mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Model
    406
    Alıntı tazcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de epeydir araştırıyorum henüz alamadım ama linkteki ni inceleyin oem ve uyumlu bana göre görünüşüde güzel
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...5741281/detay/
    Dİreksiyon kumandasının çalışması tamam da aracın ayarlarını yapabilecek misiniz bu ürün ile,can-bus sistem ile ne kadar uyumlu onuda öğrenmenizi tavsiye ederim, araç menüsüne erişemedikten sonra ayar lar için cihazın sök tak yapılması gerekebilir.
    2010 Peugeot 308 Millesim 1.6 HDI 112 HP Auto6R inci siyahı.
    2001 Peugeot 406 SV BVA
    2001 Peugeot 406 Coupe 2.0

Uzman Üye rocker307 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Sınıf Öğretmeni
    Model
    208
    Geçen arkadaşa bir aparat aldık. Pioneer double ile hem direksiyon kumandası aktif oldu hem de tarih vs ayarları yapabilir hale geldi. Aparat 200lira fakat. Onun dışında 50liraya sadece direksiyon kumandasını aktif yapan aparatlar da mevcut.

Uzman Üye mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Model
    406
    200 lira çok iyi fiyat hocam bizde alalım o fiyat
    bir ara 150 dolar falandı o ayar yapmamızı sağlayan aparat.
    2010 Peugeot 308 Millesim 1.6 HDI 112 HP Auto6R inci siyahı.
    2001 Peugeot 406 SV BVA
    2001 Peugeot 406 Coupe 2.0

Meslek
    Sınıf Öğretmeni
    Model
    208
    O zaman link vereyim;

http://m.sahibinden.com/classifiedDe...l?id=129994741

Ben de alacaktım ama orjinal teyp şu an torpidoda. Yani hem double hem de teyp bağlı. Bir daha montajla uğraşmak istemedim..

Aktif Üye asdfg112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Öğrenci
    Model
    308
    Alıntı rocker307 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen arkadaşa bir aparat aldık. Pioneer double ile hem direksiyon kumandası aktif oldu hem de tarih vs ayarları yapabilir hale geldi. Aparat 200lira fakat. Onun dışında 50liraya sadece direksiyon kumandasını aktif yapan aparatlar da mevcut.
    hocam birkaç sorum olacak;

1- aracın üzerinde orijinal park sensörü var mıydı? teyp değişiminden park sensörü etkileniyor mu? benim arabada arkadaki engelin yerini radyo ekranından gösteriyor, sağ sol veya orta şeklinde, teyp değiştirince bu özellik kaybolur mu?

2- orijinal teybe göre ses kalitesinde bir değişim var mı?

3- yol bilgisayarı yakıt tüketimi'ne ulaşmada herhangi bir sıkıntı oldu mu?

4- orijinal teypte olduğu gibi çalan şarkının veya açık olan radyo frekansının adı turuncu ekranda yazıyor mu?

teşekkürler

5- aldığınız dönüştürücü aparatın markasını modelini falan da biliyorsanız yazabilir misiniz acaba? bu soru sonradan aklıma geldi :P
    Konu asdfg112 tarafından (05-11-2014 Saat 03:17 ) değiştirilmiştir.
    '12, 308 active, hdi, 6r
    59bin km

Meslek
    Sınıf Öğretmeni
    Model
    208
    Alıntı asdfg112 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam birkaç sorum olacak;

1- aracın üzerinde orijinal park sensörü var mıydı? teyp değişiminden park sensörü etkileniyor mu? benim arabada arkadaki engelin yerini radyo ekranından gösteriyor, sağ sol veya orta şeklinde, teyp değiştirince bu özellik kaybolur mu?

2- orijinal teybe göre ses kalitesinde bir değişim var mı?

3- yol bilgisayarı yakıt tüketimi'ne ulaşmada herhangi bir sıkıntı oldu mu?

4- orijinal teypte olduğu gibi çalan şarkının veya açık olan radyo frekansının adı turuncu ekranda yazıyor mu?

teşekkürler

5- aldığınız dönüştürücü aparatın markasını modelini falan da biliyorsanız yazabilir misiniz acaba? bu soru sonradan aklıma geldi :P
    1-Araç arkadaşımın, 207.. Park sensörü yoktu.
    2-Eğer pioneer double alırsanız orjinal anaüniteyle kıyaslanamayacak kadar fark olur. Diğer markaların kalitesi farklıdır yalnız. Ben clarion, nakamichi, pioneer, alpine gibi markaları öneririm. Onlardan sonra kenwood ve jvc gelir. Diğerlerine para vermem. Ama ben ses sistemi konusunda biraz üst düzey beklentideyim..
    3-O kontrollerin hepsi çalışıyordu.
    4-Radyoya dikkat etmedim ama yazmıyordur diye tahmin ediyorum.
    5-Aparatın linkini verdim bir üst mesajda.

Aktif Üye asdfg112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Öğrenci
    Model
    308
    #rocker307 cevaplar için çok teşekkür ederim eğer park sensörü konusunda sıkıntı olmazsa ve para biriktirebilirsem ben de pioneer dışında markaya bakmamayi düşünüyorum. Bir senedir almak istiyorum güzel bir multimedya ama maddi açıdan uygun döneme denk getiremedim henüz
    '12, 308 active, hdi, 6r
    59bin km

Meslek
    Sinema-Tv
    Model
    308
    Alıntı asdfg112 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    #rocker307 cevaplar için çok teşekkür ederim eğer park sensörü konusunda sıkıntı olmazsa ve para biriktirebilirsem ben de pioneer dışında markaya bakmamayi düşünüyorum. Bir senedir almak istiyorum güzel bir multimedya ama maddi açıdan uygun döneme denk getiremedim henüz
    Ben şu an bakıyorum ama Pioneer'ın çok fazla ürünü var kafam karışıyor. Özellikle incelediğiniz bir ürün var mı ?

Meslek
    Sınıf Öğretmeni
    Model
    208
    Pioneerin navigasyonlularına hakim değilim. Onun dışında navigasyon, tv vs benim için önemli değil derseniz 4000-5000-8000-9000 serileri çok kalitelidir. Bulduğunuz model varsa ona göre de yorum yapabilirim

Hırsızlığa karşı kafa çıkmalı olan modeli avh 8450 var. Gene kafa çıkmalı ve android telefon destekli diğer modeli ise 8650dir. Daha alt serilerinde kafa çıkma olmaz..
    Konu Abdullah tarafından (07-11-2014 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesaj Flood Yapmak Yasaktır!!!

Aktif Üye kırmızı35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    elektronik
    Model
    308
    Pioneer appradio 3 ilgilenenler bi baksın derim hepsiburada da büyük indirime girmiş fiyatı çok uygun direksiyon kumandasıyla uyumlu fakat aracın ayarlar menüsünü desteklediğini sanmıyorum bu ürünün linki
    http://www.hepsiburada.com/liste/pio...OTAYSPH-DA100X
    Buda cihazın neler yapabildiğini gösteren onlarca videodan biri tek fark burda satılan üründe cd dvd player yok zaten pekte gerek yok açıkçası
    https://www.youtube.com/watch?v=78wq62aErK0

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Acemi Üye Zulan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    İnşaat Müh.
    Model
    RCZ
    Ürünü alanlar olmuş ama çoğu iade ediyor. Az tuş ve geniş ekran olduğu için görüntü olarak çok güzel ama sadece radyo var usb, aux, cd takılmıyor ve navigasyon yok. Telefondaki fonksiyonları ekran üzerine aktarabiliyorsun. Navigasyon telefonda çalıştırılıp ekranda takip edilebiliyor. Konusma ve müzik dinleme yapılabiliyor. Alanların çoğu android box ile mutimedia sistemine çevirmeyi öneriyorlar.

G2 ile takaTuka

Aktif Üye kırmızı35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    elektronik
    Model
    308
    Valla bence bu fiyata çok başarılı niyetim olsa alırdım artık herkeste akıllı telefon ve cebinde internet var telefonu birebir cihaz üzerinden kullanabiliyorsun buda sınırsız müzik video tv navigasyon internet demek oem ürünlerin neredeyse yarı fiyatına ses ve radyo kalitesi tartışışmaz bence

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Yeni Üye FUSDAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    DOKTOR
    Model
    308
    Alıntı ali-34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle selamlar herkese iyi forumlar diliyorum, epeydir girmiyordum siteye ama bir süredir gizliden gizliden takipteyim forumu =)

Bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Linkteki oem ürününü kullanan var mı aranızda ? Buna benzer konular açılmış forumda ama direk bu marka üzerine bir şey bulamadım. Fiyat da diğerlerine göre epey uygun. Önerir misiniz veya alternatif gözümden kaçan bir marka var mıdır ? Gözüken fiyat üzerinden de 100 TL indirimim oluyor ve ürünü 800 TL'ye alabiliyorum. Değerli yorumlarınız için teşekkürler..

http://www.n11.com/navitech-nx-217f-...temi-P13420882
    ben 2 aydır 308 sportium aouto 6r ustunde kullanıyorum.
    araçtaki orjinal park sensörüyle gayat uyumlu tek sıkıntı ses biraz ciyaklaştı direksiyon kumandası ile tam uyumlu ve yol bilgisayarına çok rahat kumanda edebiliyor. tv çıkışı da güzel bir artı
    bu işlerden teknik olarak pek anlamam ama bana yetiyor açıkcası.

Tecrübeli Üye converse10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Serbest Meslek
    Model
    308
    Alıntı FUSDAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 2 aydır 308 sportium aouto 6r ustunde kullanıyorum.
    araçtaki orjinal park sensörüyle gayat uyumlu tek sıkıntı ses biraz ciyaklaştı direksiyon kumandası ile tam uyumlu ve yol bilgisayarına çok rahat kumanda edebiliyor. tv çıkışı da güzel bir artı
    bu işlerden teknik olarak pek anlamam ama bana yetiyor açıkcası.
    tamamen katılıyorum

Acemi Üye exorciist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Bilgisayar-Otomasyon
    Model
    308
    Alternetif olarak bu cihaz bence hem fiyat hemde görsel olarak tatminkar, tabi for-x cin malı olduğundan kalite anlamında çok başarılı olmayabılır, bildiğim kadarı ile jameson üretiyor bu cihazları..

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...9323175/detay/

Sayfa 39/42 İlkİlk ... 293738394041 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)

Bu Konudaki Etiketler