Hayırlı olsun.
Cihazın özelliklerine bakarken montajın navitek tarafindan yapılması gerektigini ve ücretsiz olduğunu belirten bir yazı gördüm.Aksi takdirde cihaz garanti dışı kalıyormuş.
Printable View
Hayırlı olsun.
Cihazın özelliklerine bakarken montajın navitek tarafindan yapılması gerektigini ve ücretsiz olduğunu belirten bir yazı gördüm.Aksi takdirde cihaz garanti dışı kalıyormuş.
evet onunla ilgili sıkıntı olmayacak.navitech sorun çıkmayacağını, ürün faturalı olduktan sonra garantisinin devam edeceğini söyledi. şimdi de sıra geldi tabi ki iyi bir usta.ya, neden iyi bir usta arıyorum özellikle. çünkü bir multimedya cihaz takma maceram oldu, radyo performansını beğenmeyince söktürdüm.ve ne yazık ki bu cihazı takan şahıslar. bütün soketleri kesmişler ve bant kullanmışlar. o yüzden işinin ehli birisine gidip, önce kesilen kabloları orjinal soketli kablolarla değiştirip, radyo kısmını da lehimletip güçlendirmek gerekecek...bu yüzden iyi bir elektronikçi mi yoksa tuning ci mi olur bilemiyorum ki...
Hayırlı olsun.Daha 2 gün önce 3008 almıyormuydunuz?Sert bir dönüş yaptınız :)
evet 3008 hala planlarımın arasında, ancak 10 bin tl.lik farkla bir iş yapmayı düşünüyorum, bir arkadaşımızla düşündüğümüz bir iş vardı. sanırım ilk olarak onda şansımı deneyeceğim. o yüzden elimdeki siyah incim.e yatırım yapmaya devam edebilirim diye düşündüm :) inşallah ses sistemini takıp fotolarını burda yayınlama şansı bulurum :)
Arabanız güzel gözüküyor.3008'in de yüksekte oturma hariç sizinkinden pek bir farkı yok zaten.Aracınızı multimedya ile daha da renklendirirsiniz.Bol kazançlar diliyorum.
teşekkürler selim ağabey diyeceğim... aynen bir iş yapıp küçük bir sermaye ile güzel bir iş çıkarabileceğimizi düşünüyorum. onun için zaten çok güzel bir arabam varken lüks olur. inşallah işi kurduğumda burdaki arkadaşlarla paylaşacağım. çok güzel hediyelik eşyalar, ahşap oymacılık sanatının çok güzel örnekleriyle karşınızda olacağız inş. :) ama önce iyi bir usta bulmam lazım :)
Ben cihazın montajı için navitech bayisinin anlaşmalı olduğu servise gittim. Bende montajı için 325 TL ücret istedi isteği ücret yüksek olduğundan montajını yaptırmadım ve kendim takmayı doğru buldum.Çıkan bir kaç sorun için aynı bayiye gittiğimde bana ben onlarla servis anlaşmam yok diye söyledi. Fakat navitech afyonda sorumlu servis olarak o bayi vardı.Hadi gelin böyle bir durumu çözün..
hocam eğer Ankaraya yolunuz düşerse burada işinin ehli ustalar tanıyorum yardımcı olurum her türlü.
sağolasın furkan,ankaraya yolumun düşmesi şu dönemde pek muhtemel değil. ya istanbuldayım ben, bu işin ustaları burda değil mi ben mi yanlış biliyorum ya :)
sevinerek söylüyorum tarantino kardeşimizin anten ve tesisat la ilgili sıkıntısı forum içinde çözüme ulaşacak gibi
ah evet şimdi okudum. çok güzel bir haber bu. cep no alabilirsem hemen iletişime geçerim.içim çok rahat olacak bu şekilde...ismail çok sağolasın ama daha işin bitmedi. deneyimlerini tesisat sırasında mutlaka alacağız :)
Pm attım.ÇEkmeköyde oldugunu söylediğin için sana çok yakın olacak.Umarım sorunun çözülür .
Hayırlı olsun aletiniz bu arada.Kapalı otopark olmadıgı için malesef her seferinde vazgeçiyorum bende almaktan.İki kez kelebek cam kırılarak orjinal teyp çaldırılınca :)
aman dur korkutma beni, bende de otopark yok.:S
cihazın siparişini verdim sanırım yarın elime ulaşacak. iyi bir elektrikçi de buldum. hadi bakalım hayırlısı.taktıktan sonra resimlerini yayınlarım.
Selamun Aleykum . Benim Partner Tepee ' ye Uygun koldan tuşları kullanabilme , park sensörü vs . bunları kullanabileceğim 2500 tl ' yi Geçmeyen kaliteli bir Double Din Önerebilecek olan varmı ??
Bütçe gercekten güzel, benim tavsiyem pioneer lardan yana olur, 1500 1700 tl aralığındaki navigasyonlu falan bir model düşünülebilir, sonrasında kumanda kolu ve menü foksiyonlarını aktif edebilmek için iki modüle alınır, çerçevesi montajı falan 2500 civarında tutar, gerçi önce modüllerin maliyetini ve montaj maliyetini bulup kalan rakama göre ana ünite bakmak daha kolay olur.
Ya aklımı karıştıran bizim orjinal fabrika çıkışı park sensörlerinin teyp'in üzerindemi yoksa başka birşeyden mi geçtiğini bilmiyorum ? bunlar için modül felan dedi elektrikçi sordum onlarla beraber nasıl olacak bilmiyorum . Benim istediğim CLARION ama en çok Pioneer ile clarion arasında kaldım hangisini taktırsam diye düşünüyorum ..