Sonuçlar: 308 için hangi DVD-Multimedya cihazı önerirsiniz ?

Katılımcı sayısı
66. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • NAVIX

14 21.21%
  • NECVOX

8 12.12%
  • PİONNER

28 42.42%
  • ROADSTAR

2 3.03%
  • DynamicExport (3G li Model)

2 3.03%
  • Diger

14 21.21%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
Sayfa 28/42 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
824 sonuçtan 541 ile 560 arası
    Aktif Üye
    Model
    308
    Hayırlı olsun.
    Cihazın özelliklerine bakarken montajın navitek tarafindan yapılması gerektigini ve ücretsiz olduğunu belirten bir yazı gördüm.Aksi takdirde cihaz garanti dışı kalıyormuş.

Yasaklı Üye
    Meslek
    Usa
    Model
    3008 P84
    evet onunla ilgili sıkıntı olmayacak.navitech sorun çıkmayacağını, ürün faturalı olduktan sonra garantisinin devam edeceğini söyledi. şimdi de sıra geldi tabi ki iyi bir usta.ya, neden iyi bir usta arıyorum özellikle. çünkü bir multimedya cihaz takma maceram oldu, radyo performansını beğenmeyince söktürdüm.ve ne yazık ki bu cihazı takan şahıslar. bütün soketleri kesmişler ve bant kullanmışlar. o yüzden işinin ehli birisine gidip, önce kesilen kabloları orjinal soketli kablolarla değiştirip, radyo kısmını da lehimletip güçlendirmek gerekecek...bu yüzden iyi bir elektronikçi mi yoksa tuning ci mi olur bilemiyorum ki...

Aktif Üye Selim Sümer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Kaptan
    Hayırlı olsun.Daha 2 gün önce 3008 almıyormuydunuz?Sert bir dönüş yaptınız

Yasaklı Üye
    Meslek
    Usa
    Model
    3008 P84
    evet 3008 hala planlarımın arasında, ancak 10 bin tl.lik farkla bir iş yapmayı düşünüyorum, bir arkadaşımızla düşündüğümüz bir iş vardı. sanırım ilk olarak onda şansımı deneyeceğim. o yüzden elimdeki siyah incim.e yatırım yapmaya devam edebilirim diye düşündüm inşallah ses sistemini takıp fotolarını burda yayınlama şansı bulurum

Aktif Üye Selim Sümer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Kaptan
    Arabanız güzel gözüküyor.3008'in de yüksekte oturma hariç sizinkinden pek bir farkı yok zaten.Aracınızı multimedya ile daha da renklendirirsiniz.Bol kazançlar diliyorum.

Yasaklı Üye
    Meslek
    Usa
    Model
    3008 P84
    teşekkürler selim ağabey diyeceğim... aynen bir iş yapıp küçük bir sermaye ile güzel bir iş çıkarabileceğimizi düşünüyorum. onun için zaten çok güzel bir arabam varken lüks olur. inşallah işi kurduğumda burdaki arkadaşlarla paylaşacağım. çok güzel hediyelik eşyalar, ahşap oymacılık sanatının çok güzel örnekleriyle karşınızda olacağız inş. ama önce iyi bir usta bulmam lazım

Tecrübeli Üye converse10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Serbest Meslek
    Model
    308
    Ben cihazın montajı için navitech bayisinin anlaşmalı olduğu servise gittim. Bende montajı için 325 TL ücret istedi isteği ücret yüksek olduğundan montajını yaptırmadım ve kendim takmayı doğru buldum.Çıkan bir kaç sorun için aynı bayiye gittiğimde bana ben onlarla servis anlaşmam yok diye söyledi. Fakat navitech afyonda sorumlu servis olarak o bayi vardı.Hadi gelin böyle bir durumu çözün..

Aktif Üye Furkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Öğrenci
    hocam eğer Ankaraya yolunuz düşerse burada işinin ehli ustalar tanıyorum yardımcı olurum her türlü.
    Peugeot 308 1.6 Hdi
    - 06 FRK 54 -

Yasaklı Üye
    Meslek
    Usa
    Model
    3008 P84
    sağolasın furkan,ankaraya yolumun düşmesi şu dönemde pek muhtemel değil. ya istanbuldayım ben, bu işin ustaları burda değil mi ben mi yanlış biliyorum ya

Tecrübeli Üye Cem B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    parekende
    Model
    308
    Alıntı tarantino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhabalar. 308 için navitech nx-217f multimedya almak üzereyim, sanırım yarın alacağım. ancak ismail arkadaşımız namı değer converse10 ile yaptığım uzun telefon konuşmasından çıkardığım sonuç şu ki, navitech.in çözüm ortaklarına dahi güvenmemem gerektiğidir. işçilik çok önemli malum. özellikle radyonun performansı açısından ismail.in anlattığı detaylı basit bikaç lehimlik müdahale vs sözkonusu. bu nedenle işçiliğine ustalığına güvendiğiniz İSTANBUL'da (avrupa-anadolu farketmez) anadolu yakası olması tercihimdir (çekmeköyde oturuyorum.) bir usta bir mekan arıyorum arkadaşlar. tuning.ci mi olur elektrikçi mi olur, görüş ve önerilerinizi bekliyorum. saygılar...
    Yeditepe üniye çıkmadan Darulaceze nin tam karşısında eski bir tuningçi olan kuzenimin elektronik dükkanı var. Benim tüm müzik tesisatımı ve arkadaşlarımın işlemlerini gayet başarılı bir şekilde yapmıştır.özel mesa ile numarasını gönderirim.
    2011 308 HDİ İnci Siyah
    2014 308 e hdi Allure 115

Tecrübeli Üye converse10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Serbest Meslek
    Model
    308
    sevinerek söylüyorum tarantino kardeşimizin anten ve tesisat la ilgili sıkıntısı forum içinde çözüme ulaşacak gibi

Yasaklı Üye
    Meslek
    Usa
    Model
    3008 P84
    ah evet şimdi okudum. çok güzel bir haber bu. cep no alabilirsem hemen iletişime geçerim.içim çok rahat olacak bu şekilde...ismail çok sağolasın ama daha işin bitmedi. deneyimlerini tesisat sırasında mutlaka alacağız

Meslek
    parekende
    Model
    308
    Alıntı tarantino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ah evet şimdi okudum. çok güzel bir haber bu. cep no alabilirsem hemen iletişime geçerim.içim çok rahat olacak bu şekilde...ismail çok sağolasın ama daha işin bitmedi. deneyimlerini tesisat sırasında mutlaka alacağız

Pm attım.ÇEkmeköyde oldugunu söylediğin için sana çok yakın olacak.Umarım sorunun çözülür .

Hayırlı olsun aletiniz bu arada.Kapalı otopark olmadıgı için malesef her seferinde vazgeçiyorum bende almaktan.İki kez kelebek cam kırılarak orjinal teyp çaldırılınca
    2011 308 HDİ İnci Siyah

Yasaklı Üye
    Meslek
    Usa
    Model
    3008 P84
    aman dur korkutma beni, bende de otopark yok.

Yasaklı Üye
    Meslek
    Usa
    Model
    3008 P84
    cihazın siparişini verdim sanırım yarın elime ulaşacak. iyi bir elektrikçi de buldum. hadi bakalım hayırlısı.taktıktan sonra resimlerini yayınlarım.

Yasaklı Üye
    Meslek
    Usa
    Model
    3008 P84
    Alıntı Cem B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hayırlı olsun aletiniz bu arada.Kapalı otopark olmadıgı için malesef her seferinde vazgeçiyorum bende almaktan.İki kez kelebek cam kırılarak orjinal teyp çaldırılınca
    orjinal teybi çaldılar mı, kasko süreci nasıl oluyor. kasko karşılıyor mu. ayrıca o teybi kim ne yapsın yaa

Aktif Üye budsing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Lokanta
    Model
    308
    Selamun Aleykum . Benim Partner Tepee ' ye Uygun koldan tuşları kullanabilme , park sensörü vs . bunları kullanabileceğim 2500 tl ' yi Geçmeyen kaliteli bir Double Din Önerebilecek olan varmı ??
    Peugeot & Citroen
    Peugeot 308 İnci Siyah 120 bg Vti Triptronic 2009
    Comfort Style Paket

Citroen DS4 DSport Sedefli Beyaz
    Peugeot Partner Tepee Beyaz 115 HP 2013
    Allure +

Meslek
    parekende
    Model
    308
    Alıntı budsing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamun Aleykum . Benim Partner Tepee ' ye Uygun koldan tuşları kullanabilme , park sensörü vs . bunları kullanabileceğim 2500 tl ' yi Geçmeyen kaliteli bir Double Din Önerebilecek olan varmı ??
    2500 Liraya 82 lcd bile koyarsın yüksek bir limit belinlenmiş ve sanırım tepee için orjinal sistem mevcut. piyasada maksimum ödenebilecek rakam 1500 civarı
    2011 308 HDİ İnci Siyah

Uzman Üye mimit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Model
    406
    Alıntı budsing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütçe gercekten güzel, benim tavsiyem pioneer lardan yana olur, 1500 1700 tl aralığındaki navigasyonlu falan bir model düşünülebilir, sonrasında kumanda kolu ve menü foksiyonlarını aktif edebilmek için iki modüle alınır, çerçevesi montajı falan 2500 civarında tutar, gerçi önce modüllerin maliyetini ve montaj maliyetini bulup kalan rakama göre ana ünite bakmak daha kolay olur.
    2010 Peugeot 308 Millesim 1.6 HDI 112 HP Auto6R inci siyahı.
    2001 Peugeot 406 SV BVA
    2001 Peugeot 406 Coupe 2.0

Aktif Üye budsing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Lokanta
    Model
    308
    Alıntı mimit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütçe gercekten güzel, benim tavsiyem pioneer lardan yana olur, 1500 1700 tl aralığındaki navigasyonlu falan bir model düşünülebilir, sonrasında kumanda kolu ve menü foksiyonlarını aktif edebilmek için iki modüle alınır, çerçevesi montajı falan 2500 civarında tutar, gerçi önce modüllerin maliyetini ve montaj maliyetini bulup kalan rakama göre ana ünite bakmak daha kolay olur.
    Ya aklımı karıştıran bizim orjinal fabrika çıkışı park sensörlerinin teyp'in üzerindemi yoksa başka birşeyden mi geçtiğini bilmiyorum ? bunlar için modül felan dedi elektrikçi sordum onlarla beraber nasıl olacak bilmiyorum . Benim istediğim CLARION ama en çok Pioneer ile clarion arasında kaldım hangisini taktırsam diye düşünüyorum ..
    Peugeot & Citroen
    Peugeot 308 İnci Siyah 120 bg Vti Triptronic 2009
    Comfort Style Paket

Citroen DS4 DSport Sedefli Beyaz
    Peugeot Partner Tepee Beyaz 115 HP 2013
    Allure +

Sayfa 28/42 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)

Bu Konudaki Etiketler