Sayfa 67/166 İlkİlk ... 1757656667686977117 ... SonSon
3311 sonuçtan 1.321 ile 1.340 arası
    Tecrübeli Üye cmr_cihangir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Uzman Eğitmen
    Model
    308
    İnşallah değerli kardeşim. Ben annemin memleketini görmeyi çok istiyorum.
    2015 Peugeot 308 allure 1.6 BlueHdi 120 HP Lav Kırmızısı

Tecrübeli Üye Bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    PHILIPS SERVİS
    Model
    RCZ
    Bende kısmet olursa ay sonunda bir hafta Tokat , Samsun turu yapacağım.
    SEDEFLİ BEYAZ R C Z

Tecrübeli Üye eyup_31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Model
    407
    oğuz spor salonunda zayıflatıp burda kilo aldırıyor yeniden spor salonuna gönderiyosunuz milleti galiba...
    BABASLAN
    2010 EXECUTİVE BLACK

tatoo
    Ziyaretçi
    Alıntı cmr_cihangir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnşallah değerli kardeşim. Ben annemin memleketini görmeyi çok istiyorum.
    inşallah abi..
    Alıntı Bekir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende kısmet olursa ay sonunda bir hafta Tokat , Samsun turu yapacağım.
    buralara da bekleriz abi
    Alıntı eyup_31 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oğuz spor salonunda zayıflatıp burda kilo aldırıyor yeniden spor salonuna gönderiyosunuz milleti galiba...
    yok abi biz Restourantta kilo alanlara yol gösteriyoruz

Aktif Üye parkmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    OTOPARK
    Model
    406
    Alıntı Abdullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ooo fotolar gelmiş ama eksik var göksel abi neyse bunada şükür. Selim abi ben hala Başbakan ve Cumhurbaşkanının etkisindeyim arkadaşlara anlatıyorum gülmekten yaş geliyor gözlerinden bide müjganımız var tabi
    Olur ya birgün bu meslekten emekli olursan tüm bunları bir kitapta toplayacağım kitabımın adınıda OTOPARKTA AŞK TAMPON TAMPONA koyacağım.
    ''Bineğine dost gibi bakacaksın; düşman gibi süreceksin'' Kaz gagası (Tarkanın at uşağı)

Uzman Üye Abdullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Bilişim
    Model
    308
    Alıntı parkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olur ya birgün bu meslekten emekli olursan tüm bunları bir kitapta toplayacağım kitabımın adınıda OTOPARKTA AŞK TAMPON TAMPONA koyacağım.
    abi sen nasıl bir insansın ya "OTOPARKTA AŞK TAMPON TAMPONA"

Meslek
    OTOPARK
    Model
    406
    abi sen nasıl bir insansın ya "OTOPARKTA AŞK TAMPON TAMPONA"
    Beyni sulanmış bir otopark insanıyım sadece. Abdullah şöyle vaktin ve sinirlerin müsait olduğu birgün butona basılarak fiş alınan butona basmadan açılmayan kapılaın önünde bir saat kadar dikil inan Allah'a şair olursun.
    ''Bineğine dost gibi bakacaksın; düşman gibi süreceksin'' Kaz gagası (Tarkanın at uşağı)

Uzman Üye Abdullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Bilişim
    Model
    308
    Beyni sulanmış bir otopark insanıyım sadece. Abdullah şöyle vaktin ve sinirlerin müsait olduğu birgün butona basılarak fiş alınan butona basmadan açılmayan kapılaın önünde bir saat kadar dikil inan Allah'a şair olursun.
    butona basılan kapıda butona basmadan durmak

Tecrübeli Üye gokhancpt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Kaptan
    Model
    308
    selim, bu yazıyı okuyana kadar bugün hiç gülmemiştim
    308 AUTO 6R ENVY HDI

Meslek
    OTOPARK
    Model
    406
    butona basılan kapıda butona basmadan durmak
    Hanımefendi bariyer giriş platformuna aracıyla yaklaşıyor giriş yapabilmek için kırmızı butono basması ve çıkan bileti alması lazım uzunca bir süre bekledikten sonra kornaya basıyor bariyer arızalandı zannederek yanına yaklaşıyorum bariyeri kontrol ediyorum gayet sağlam, 'hanımefendi kırmızı butona basarak biletinizi almanız lazım ki kapı açılsın diyorum amdığım cevap çok manidar '' AMA BENİM KOCAM SAVCI''

Tekrar ediyorum açıklayarak hanımefendi makina savcı hakim ayırma onun için sadece araç kullanıcısısınız kırmızı butona basmanız lazım yoksa açılmaz bariyer. Bayan baymaya devam ediyor ''ÇABUK KAPIYI AÇIN BENİM KOCAM SAVCI ŞİMDİ POLİS DOLDURURUM BURAYI''
    O arada bir personelim atlıyor lafa HANIMEFENDİ KOCANIZI ARAYIP BARİYERLE KONUŞTURUN O ZAMAN AÇILIR GEÇEN GÜN İL MECLİS ÜYESİ EŞİ BİR BAYAN VARDI ÖYLE YAPTI
    Ve kadın telefonu sarılıp kocasını arar..........

Tecrübeli Üye cmr_cihangir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Uzman Eğitmen
    Model
    308
    Her mesleğin kendince zorlukları mevcut malum. Bugün de sabahtan sinirlerimi hoplatan bir olayla karşılaşmıştım. Ama yazını okuyunca neşem, keyfim yerine geldi. En azından beterinde beteri varmış deyip kendimi avuttum.
    2015 Peugeot 308 allure 1.6 BlueHdi 120 HP Lav Kırmızısı

Meslek
    OTOPARK
    Model
    406
    Alıntı cmr_cihangir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her mesleğin kendince zorlukları mevcut malum. Bugün de sabahtan sinirlerimi hoplatan bir olayla karşılaşmıştım. Ama yazını okuyunca neşem, keyfim yerine geldi. En azından beterinde beteri varmış deyip kendimi avuttum.
    Ahhhh benim abim daha neler varda kimsenin yüzünü kızartmak istemediğim için böyle umuma açık alanlarda paylaşamıyorum

Meslek
    Kaptan
    Model
    308

selim, fıkralarda bile böyle bir şey yok, pes diyorum
    308 AUTO 6R ENVY HDI

Meslek
    Kaptan
    Model
    308
    Ahhhh benim abim daha neler varda kimsenin yüzünü kızartmak istemediğim için böyle umuma açık alanlarda paylaşamıyorum
    en kısa zamanda yanına çay içmeye geleceğim selim, bari ofiste gülemiyoruz, senin hikayelerinle yüzümüz gülsün
    308 AUTO 6R ENVY HDI

Meslek
    OTOPARK
    Model
    406
    Alıntı gokhancpt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en kısa zamanda yanına çay içmeye geleceğim selim, bari ofiste gülemiyoruz, senin hikayelerinle yüzümüz gülsün
    Daima beklerim kaptanım.

Uzman Üye γuяdaeя - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    -
    Model
    yok
    Savcı beyin hanımını alıp çift kavurmak lazım.. böyle çiğ insanlar o kadar çokki etrafta, tek kelimeyle, mide bulandırıcı.

Tecrübeli Üye Bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    PHILIPS SERVİS
    Model
    RCZ
    Bende benzer durumlarla sık karşılaşıyorum telefonla arayıp ne istediğini söylemeden önce kısa künye yapma gereği duyan savcı Dr polis komiser müşterilerim sadece beni güldürüyorlar
    SEDEFLİ BEYAZ R C Z

Tecrübeli Üye EmRaH. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Meslek
    Özel Sektör ( Kimya )
    Model
    106
    Selam arkadaşlar
    106 Quik Quik ...
    StocKSilve®

tatoo
    Ziyaretçi
    aleykum selam

muhti
    Ziyaretçi
    Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, taklit ve sahtecilik yaptığı belirlenen 11 firmayı daha ilan etti. Pidede domuz eti, sucukta at ve eşek eti çıktı.

Buna göre, gıdada taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen firmaların adları, ürün adı, markası, parti ve seri numaraları şöyle:-Nazifoğlu marka, ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün (yüzde 100 dana), Aliçler Sucuk Erenler, Sakarya, tek tırnaklı eti (at eti, eşek eti) tespiti, parti/seri no: 27.01.2012-Çiftarslanlı marka, ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün (yüzde 100 dana), Çiftarslanlı Et ve Et Ürünleri, Afyonkarahisar, tek tırnak eti (at eti, eşek eti), kanatlı eti tespiti, parti/seri no: 29.08.2012-Elmalı Çiftliği marka, geleneksel tereyağı, Elmalı Çiftliği Süt Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti, Antalya, bitkisel yağ tespiti parti/seri no:1/19.07.2012 ve 01/22.07.2012-Akdeniz marka, yarım yağlı homojenize yoğurt, Akdeniz Süt Ürn. ve Gıda San. Tic. Tur. Ltd. Şti, Antalya, bitkisel yağ ve jelatin tespiti, parti seri no:4/28.03.2012-Onurköy marka, yoğurt, Onurtur Ak. İnş. Nak. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. Mardin, bitkisel yağ tespiti, parti/ seri no: 01.04.2012-Ilgaz Yaylası marka, yağlı tulum peyniri, Mutlu Tolga Gıda İnş. Petrol Turizm Tarım Hay. Orman Ürün. San. ve Tic. Ltd. Şti, Afyonkarahisar, bitkisel yağ ve nişasta tespiti, parti/ seri no: 07/01/2012-Bacanaklar Güldem Süt marka, yağlı eritme peyniri, Güldemce Gıda İnş. Oto. San. Tic. Ltd. Şti, Konya, bitkisel yağ tespiti, parti /seri no:28/05/2012-Balderesi marka, süzme çiçek balı, Nurs Lokman Hekim Gıda Tarım Bitki Med. San. Tic. Ltd. Şti Yüreğir, Adana, diastaz sayısı, fruktoz/glikoz, fruktoz glikoz, C4 şeker oranı yüzde, balda protein ve ham delta C13 değerleri farkı, parti/seri no: 006-Milenyum Pide marka, kıymalı pide, Milenyum Pide Pizza Kebap Salonu Bornova, İzmir, domuz eti tespiti, parti/seri no:20.04.2012, günlük üretim-Milenyum Pide marka, kuşbaşılı pide, Milenyum Pide Pizza Kebap Salonu Bornova, İzmir, domuz eti tespiti, parti/seri no: 20.04.2012, günlük üretim.-Pınar marka, uzun soyulmuş sosis (yüzde 100 dana), Pınar Entegre Et ve Un Sanayi A.Ş Kemalpaşa, İzmir, kanatlı eti tespiti, parti/seri no: 52228 M-Salihli Özok marka, ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün (dana eti), Özok Gıda Salihli, Manisa, kanatlı eti tespiti, parti seri no:01 Nisan 2012

Sayfa 67/166 İlkİlk ... 1757656667686977117 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 konuk)

Bu Konudaki Etiketler