Bende kısmet olursa ay sonunda bir hafta Tokat , Samsun turu yapacağım.
İnşallah değerli kardeşim. Ben annemin memleketini görmeyi çok istiyorum.
2015 Peugeot 308 allure 1.6 BlueHdi 120 HP Lav Kırmızısı
Bende kısmet olursa ay sonunda bir hafta Tokat , Samsun turu yapacağım.
SEDEFLİ BEYAZ R C Z
oğuz spor salonunda zayıflatıp burda kilo aldırıyor yeniden spor salonuna gönderiyosunuz milleti galiba...
BABASLAN
2010 EXECUTİVE BLACK
''Bineğine dost gibi bakacaksın; düşman gibi süreceksin'' Kaz gagası (Tarkanın at uşağı)
Hanımefendi bariyer giriş platformuna aracıyla yaklaşıyor giriş yapabilmek için kırmızı butono basması ve çıkan bileti alması lazım uzunca bir süre bekledikten sonra kornaya basıyor bariyer arızalandı zannederek yanına yaklaşıyorum bariyeri kontrol ediyorum gayet sağlam, 'hanımefendi kırmızı butona basarak biletinizi almanız lazım ki kapı açılsın diyorum amdığım cevap çok manidar '' AMA BENİM KOCAM SAVCI''
Tekrar ediyorum açıklayarak hanımefendi makina savcı hakim ayırma onun için sadece araç kullanıcısısınız kırmızı butona basmanız lazım yoksa açılmaz bariyer. Bayan baymaya devam ediyor ''ÇABUK KAPIYI AÇIN BENİM KOCAM SAVCI ŞİMDİ POLİS DOLDURURUM BURAYI''
O arada bir personelim atlıyor lafa HANIMEFENDİ KOCANIZI ARAYIP BARİYERLE KONUŞTURUN O ZAMAN AÇILIR GEÇEN GÜN İL MECLİS ÜYESİ EŞİ BİR BAYAN VARDI ÖYLE YAPTI
Ve kadın telefonu sarılıp kocasını arar..........
''Bineğine dost gibi bakacaksın; düşman gibi süreceksin'' Kaz gagası (Tarkanın at uşağı)
Her mesleğin kendince zorlukları mevcut malum. Bugün de sabahtan sinirlerimi hoplatan bir olayla karşılaşmıştım. Ama yazını okuyunca neşem, keyfim yerine geldi. En azından beterinde beteri varmış deyip kendimi avuttum.![]()
2015 Peugeot 308 allure 1.6 BlueHdi 120 HP Lav Kırmızısı
selim, fıkralarda bile böyle bir şey yok, pes diyorum![]()
308 AUTO 6R ENVY HDI
Savcı beyin hanımını alıp çift kavurmak lazım.. böyle çiğ insanlar o kadar çokki etrafta, tek kelimeyle, mide bulandırıcı.
Bende benzer durumlarla sık karşılaşıyorum telefonla arayıp ne istediğini söylemeden önce kısa künye yapma gereği duyan savcı Dr polis komiser müşterilerim sadece beni güldürüyorlar![]()
SEDEFLİ BEYAZ R C Z
Selam arkadaşlar
106 Quik Quik ...
StocKSilve®
aleykum selam
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, taklit ve sahtecilik yaptığı belirlenen 11 firmayı daha ilan etti. Pidede domuz eti, sucukta at ve eşek eti çıktı.Buna göre, gıdada taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen firmaların adları, ürün adı, markası, parti ve seri numaraları şöyle:-Nazifoğlu marka, ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün (yüzde 100 dana), Aliçler Sucuk Erenler, Sakarya, tek tırnaklı eti (at eti, eşek eti) tespiti, parti/seri no: 27.01.2012-Çiftarslanlı marka, ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün (yüzde 100 dana), Çiftarslanlı Et ve Et Ürünleri, Afyonkarahisar, tek tırnak eti (at eti, eşek eti), kanatlı eti tespiti, parti/seri no: 29.08.2012-Elmalı Çiftliği marka, geleneksel tereyağı, Elmalı Çiftliği Süt Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti, Antalya, bitkisel yağ tespiti parti/seri no:1/19.07.2012 ve 01/22.07.2012-Akdeniz marka, yarım yağlı homojenize yoğurt, Akdeniz Süt Ürn. ve Gıda San. Tic. Tur. Ltd. Şti, Antalya, bitkisel yağ ve jelatin tespiti, parti seri no:4/28.03.2012-Onurköy marka, yoğurt, Onurtur Ak. İnş. Nak. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. Mardin, bitkisel yağ tespiti, parti/ seri no: 01.04.2012-Ilgaz Yaylası marka, yağlı tulum peyniri, Mutlu Tolga Gıda İnş. Petrol Turizm Tarım Hay. Orman Ürün. San. ve Tic. Ltd. Şti, Afyonkarahisar, bitkisel yağ ve nişasta tespiti, parti/ seri no: 07/01/2012-Bacanaklar Güldem Süt marka, yağlı eritme peyniri, Güldemce Gıda İnş. Oto. San. Tic. Ltd. Şti, Konya, bitkisel yağ tespiti, parti /seri no:28/05/2012-Balderesi marka, süzme çiçek balı, Nurs Lokman Hekim Gıda Tarım Bitki Med. San. Tic. Ltd. Şti Yüreğir, Adana, diastaz sayısı, fruktoz/glikoz, fruktoz glikoz, C4 şeker oranı yüzde, balda protein ve ham delta C13 değerleri farkı, parti/seri no: 006-Milenyum Pide marka, kıymalı pide, Milenyum Pide Pizza Kebap Salonu Bornova, İzmir, domuz eti tespiti, parti/seri no:20.04.2012, günlük üretim-Milenyum Pide marka, kuşbaşılı pide, Milenyum Pide Pizza Kebap Salonu Bornova, İzmir, domuz eti tespiti, parti/seri no: 20.04.2012, günlük üretim.-Pınar marka, uzun soyulmuş sosis (yüzde 100 dana), Pınar Entegre Et ve Un Sanayi A.Ş Kemalpaşa, İzmir, kanatlı eti tespiti, parti/seri no: 52228 M-Salihli Özok marka, ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün (dana eti), Özok Gıda Salihli, Manisa, kanatlı eti tespiti, parti seri no:01 Nisan 2012
Şu an 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 konuk)